Vrecúškové aktivity 3 - 5 rokov
Ahojte mamicky 🙂
Rozhodla som sa zalozit novu diskusiu pre vymenu vrecuskovych aktivit, kedze aktualne je bud vsade ticho alebo vsade obsadene. Ja sama som sa este na vymene nezucastnila, hoci po nej uz dlhsie tuzim 🙂, tak preto som si dovolila hladat na vlastnu past.
Navrhujem, aby nas nebolo privela (tak cca 10 by stacilo, max 15), aby aktivitky boli radsej trosku prepracovanejsie. (pripadne ak budeme stihat, mozeme urobit jednu narocnejsiu a jednu jednoduchsiu.)
Kedze ide leto a dovolenky, netrufam si stanovit nejaky striktny termin odovzdavania, ale v pohode sa dohodneme. Orientacne by som sa priklanala k zaciatku septembra.
Mate zaujem? Hor sa sem, mamicky 🙂 .
@kajka18 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WK04Pig... skus teraz? si seda
@kajka18 oki 🙂 a este mi napis, ake zvieratka by si chcela. zatial robim jedny cirkusove, mam slona, zirafu, opicu a leva a este bude kon a druha varka budu nejake z dvora, zatial prasiatko, sliepocka a konik a dve este neviem, asi pes a macka? 😎 to by mi mohla @rosna vybrat 🙂
ale mozes si vybrat aj uplne ine nieco, skus mi napisat ake manuchy by si chcela a ja skusim, ci by som to zvladla 😝
@kajka18 oukej mam, tak teraz uz len pockat, ako sa vyjadri zbytok bab https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WK04Pig... 🙂
@madisonb @rosna @baasss @anikag @delideli @maryennn1 @kittykittyke @mikisa27 @lenka_hr @kajka18
Caute baby, ako vidim, uz ste sa v podstate dohodli, ze @kajka18 berieme do skupiny...
tak OK
Ale ja osobne by som uz uvitala, aby to bola naozaj posledna mamicka.. kedze sme sa na zaciatku dohodli, ze budeme mensia skupinka, kde kazda z nas vyrobi 2 aktivity..
Dalsie zaujemkyne potom @baasss mozes dat na cakacku do pripadneho 2. kola.. 😉
dakujem
@kittykittyke @madisonb @rosna @baasss @anikag @delideli @maryennn1 @kittykittyke @mikisa27 @lenka_hr
Ahoj kočky trošku ma mrzí, že ste nepočkali na vyjadrenie všetkých či súhlasia s pribratím ďalšej žienky, lebo ja by som asi nesúhlasila ( @kajka18 nieže sa urazíš, nemyslím to v zlom ) práve z dôvodu toho, že už vyrábanie dvoch aktivít je nateraz pre mňa dosť veľká záťaž, ale keďže sme mali byť taká menšia skupina, tak som sa na to dala.
Vidím ale teda, že ste sa už rozhodli, aj keď teda bez všetkých názorov, tak fajn, len chcem poprosiť teba @kajka18 aby si si vybrala ako hlavnú aktivitu medzi kreslením čiar a autíčkovou abecedou, ostatné by už v takom počte bolo časovo aj finančne náročné. Ďakujem.
No a tak ako kittykittyke aj ja dúfam, že toto je už konečný počet, inak by som musela odstúpiť, čo by mi bolo veľmi ľúto ☹
@mikisa27 ahoj, pre mna tie tvary mozu byt.. 🙂
@madisonb @rosna @baasss @anikag @delideli @maryennn1 @kittykittyke @mikisa27 @lenka_hr @kajka18
Baby,ktore ste chceli u mna zlomky..
vzhladom na vekovu kategoriu deticiek, pre ktore robime aktivity.. mozu byt pouzite na zlomky viecka od detskej vyzivy?
Mam ich doma kopec.. tak by mi to dooost ulahcilo pracu..
no a vnutro, dieliky budu teda z machovej gumy.. kazda budete mat zrejme v inej farbe..
toto je foto vzoroveho prototypu..robila som to teraz.. tak aj foto tak vyzera.. 🙂
A s kajkou18 suhlasim ale ako tu uz padlo, uzavrime to. Vyrabam v plnom prude a mam stastie ze si Kajka vybrala take aktivity na ktore mam material 😉
Baby, bola som par dni bez netu, teraz len z mm sluzobneho mobilu sa ozyvam. Zajtra by nam uz mali net opravit tak zavesim foto urobenych veci.

@madisonb mne sa paci to, kto co papa a tie manusky... to by sa dalo? 😉