Vrecúškové aktivity 3 - 5 rokov
Ahojte mamicky 🙂
Rozhodla som sa zalozit novu diskusiu pre vymenu vrecuskovych aktivit, kedze aktualne je bud vsade ticho alebo vsade obsadene. Ja sama som sa este na vymene nezucastnila, hoci po nej uz dlhsie tuzim 🙂, tak preto som si dovolila hladat na vlastnu past.
Navrhujem, aby nas nebolo privela (tak cca 10 by stacilo, max 15), aby aktivitky boli radsej trosku prepracovanejsie. (pripadne ak budeme stihat, mozeme urobit jednu narocnejsiu a jednu jednoduchsiu.)
Kedze ide leto a dovolenky, netrufam si stanovit nejaky striktny termin odovzdavania, ale v pohode sa dohodneme. Orientacne by som sa priklanala k zaciatku septembra.
Mate zaujem? Hor sa sem, mamicky 🙂 .
@kittykittyke pre mna mozu byt vrchnaciky z vyzivy🙂
Ahojte krasky 🙂
ved my sme na vas cakali, nerozhodli sme definitivne, len sme vsetko pripravili. Vymazat z tabulky je najmenej 🙂
Kazdopadne tiez som za definitivne uzavretie 😝 akurat, ze som strasne makka a vzdy sa necham ukecat 😎 preto sa vdzy pytam. A kedze uz ste napisali vsetky ze STOP, tak stop aj keby traktory padali 🙂 .
tu je tabulka https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WK04Pig... doplnte si a popozerajte, ci vam vsetko sedi, prip doplnte kto ma medzery. A vyplnte si OK, ked je vsetko v poriadku, registrujete a uzatvarate moznosti zmien.
Keby sme naahodou mali problem stihat aktivity do konca augusta, tak si posunieme termin 🙂 nic sa nedeje.
Ja som mala cez vikend opat neplanovanu navstevu, tak straaasne pomaly mi pribudaju moje vyrobky, ale makam kedy sa len da 🙂
@rosna oki evidujem, pes a macka, prasa, kon a sliepocka
@kajka18 Kajka ja som si zmenila u teba odpad za duhu, zvukove pexeso ostava 😵
@kittykittyke vrchnaciky od vyzivy su super a na farbe nam nezalezi 🙂
A uz s niki vyrabame duhy 😉
@delideli @kajka18 @kittykittyke @rosna @baasss @anikag @maryennn1 @mikisa27 až budem mať viac času (asi až večer, keď malá zaspí), prečítam si všetky nové príspevky, zatiaľ pridám iba foto maňušiek a písmenok, ktoré mi už prišli - zatiaľ som na chalupe, preto si prosím nevšímajte "bojové podmienky" 😅
@maryennn1 od teba nemám v tabuľke zapísanú bonusovú aktivitu. ak nemám nič, čo by si chcela, tak ak chceš zruším aj ja tú svoju bonusovú, alebo by si chcela niečo iné ?

@kittykittyke @madisonb @rosna @baasss @anikag @delideli @maryennn1 @mikisa27 @lenka_hr
V prvom rade sa chcem podakovat za prijatie 😉 dufam, ze som vam to nejako moc nenarusila... kazdopadne ako neskore pristupne ponukam aktivitu navyse - mapu s kontinentami... (kto bude mat zaujem) inak ako hlavnu aktivitu mam zvukove pexeso alebo triedenie odpadu... a ako bonusovu aktivitu duhu, urcovanie farieb alebo tvar... dajte mi baby prosim vediet o co mate zaujem, aby som sa mohla do toho pustit 😉