icon

Vrecúškové aktivity 3 - 5 rokov

baasss
30. jún 2014

Ahojte mamicky 🙂
Rozhodla som sa zalozit novu diskusiu pre vymenu vrecuskovych aktivit, kedze aktualne je bud vsade ticho alebo vsade obsadene. Ja sama som sa este na vymene nezucastnila, hoci po nej uz dlhsie tuzim 🙂, tak preto som si dovolila hladat na vlastnu past.

Navrhujem, aby nas nebolo privela (tak cca 10 by stacilo, max 15), aby aktivitky boli radsej trosku prepracovanejsie. (pripadne ak budeme stihat, mozeme urobit jednu narocnejsiu a jednu jednoduchsiu.)

Kedze ide leto a dovolenky, netrufam si stanovit nejaky striktny termin odovzdavania, ale v pohode sa dohodneme. Orientacne by som sa priklanala k zaciatku septembra.
Mate zaujem? Hor sa sem, mamicky 🙂 .

maryennn1
29. júl 2014

@madisonb ja som ti raz písala, že maňušky, asi som zabudla napísať do tabuľky 😅

kajka18
29. júl 2014

@madisonb ak budes mat vecer cas, dopis mi prosim do tabulky ake aktuvity ti vyrobim 😉 dakujem

kajka18
29. júl 2014

@lenka_hr prosim ta, ak mi utobis noty na xylofon, budem naozaj velmi rada 😉 posielam ti aj foto nasho xylofonu...

A napis mi prosim, ze o ake aktivity odo mna mas zaujem, aby som uz mohla zacat tvorit 😉 dik

rosna
30. júl 2014

kto u mna mate duhu, tak na vas caka uz zbalena s navodom. pripajam foto. (vsetko z kvalitneho 3mm hrubeho kartonu. snad dlho posluzi) bludisko v prudkej vyrobe, a ostatne aktivity tiez tak z kazdeho rozka troska 🙂

madisonb
30. júl 2014

@maryennn1 ach tá moja hlava deravá 😅

madisonb
30. júl 2014

@delideli ja sa prispôsobím väčšine, ak budeš vyrábať protiklady v aj, tak nám môžeš, ale ak nie, tak nám pokojne stačia v sk 🙂

madisonb
30. júl 2014

@kajka18 zapísala som si do tabuľky semafór a ako bonus triedenie odpadu, ďakujem 🙂

mikisa27
30. júl 2014

ufff,tak som prave dostrihala dotriedila 210 geometrickych tvarov na twigeo,makacka riadna,ale uz len prefotit a zalaminovat navod a je to hotove🙂

kajka18
3. aug 2014

Dievcata neviete co je s @lenka hr ? Nemam od nej potvrdene aktivity a ani neviem co jej mam vytvorit... 😢

lenka_hr
3. aug 2014

@delideli Ahoj, dakujem, ulozila som, ale priznam sa, ze velmi nerozumiem znaceniu. byva vacsinou od C1 po C2, u vas je to akosi inak. napis, prosim, pripadne pozri v komunikacii, ake foto posielali ostatne baby, dik

lenka_hr
3. aug 2014

@delideli poprosim dvojjazycne, dik

lenka_hr
3. aug 2014

@kajka18 ahoj, prepac, boli sme od nedele neplanovane prec a vcera som nestihla docitat. tvoje aktivity sa mi velmi pacia. ak by sa teda dalo, ja by som poprosila duhu a tvar a ak plati ta mapa, tak potesi. zapisem si tak a pockam na potvrdenie od teba. co sa tyka tvojich aktivit odo mna, vsetko plati, ako si si napisala. dakujem

kajka18
3. aug 2014

@lenka_hr duha, tvar aj mapa plati 😉 sme dohodnute....

baasss
autor
3. aug 2014

Ahojte babule, teraz neviem, ci sa vam treba k niecomu vyjadrit, ale tiez som mala totalny naval.. same neohlasene navstevy, do toho ohlasena vikendova zurka.. v stredu odchadzam na dovcu 😒 budem iba na mobile a aj to iba mozno 😝
kazdopadne ak mate nejaku otazku na mna, tak sa vzdy priklanam k vacsine a budem urcite spokojma 🙂

delideli
3. aug 2014

@kajka18 : ahoj, pokial nevadi, zmenila som si u teba triedenie odpadu na pocitanie s eskami a pridala aj mapu (ak by to slo)- pozerala som do tabulky,ze este namas oznacene OK, tak dufam,ze nevadi..vdaka 🙂

delideli
3. aug 2014

@lenka_hr : mrkla som,ale neviem, co s tym..my sme takyto xylofon dostali, novy momentalne kupovat neplanujem, hudobne som analfabet,takze ti s tym pomoct nejako neviem..ak by bol problem,zmenim si aktivitu..

kajka18
3. aug 2014

@delideli o.k. moze byt 😉 zmenu evidujem...

lenka_hr
4. aug 2014

@delideli vsetky ostatne to maju tak, ze nalavo je C, kde je nadlhsi ten obdlznik. mozem to teda spravit aj tebe tak, prip. ti mozem nechat prazdne tie policka a dolepis si tam potom farby podla toho, ako ti to bude zniet 🙂 keby si si chcela ale vybrat nieco ine, tiez sa da

lenka_hr
4. aug 2014

@madisonb @delideli @kajka18 @kittykittyke @rosna @baasss @anikag @maryennn1 @mikisa27 Baby, ani neviem, ako to napisat. material pokupeny, chut velka, ale mala hrcka u Lujzy nam dnes vsetko zmenila, drzte nam, prosim, palce. aktivity urcite robit nestihnem, zajtra odchadzame do nemocnice a neviem, co nas vsetko caka. velmi ma to mrzi, tesila som sa, rada niekedy nabudúce...

rosna
4. aug 2014

@lenka_hr Skoda, velmi som sa tesila na tvoje aktivity. Ale na tvojom mieste by som tiez dala vsetko bokom. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne. Nech je vsetko zlé rychlo za vami !

lenka_hr
4. aug 2014

@rosna dakujem, inak mi ani nezostava, je to vazne. tak pa

delideli
4. aug 2014

@lenka_hr : to ma velmi mrzi. drzim palce, nech mate vsetko zle cim skor za sebou a nech vsetko dopadne dobre, nech je dcerka cimskor v poriadku.

baasss
autor
4. aug 2014

@lenka_hr Leni to je strasne 😢 velmi ma to mrzi. Budem na vas mysliet a snad vsetko dobre dopadne. Drzim palce ☹ 😔

madisonb
5. aug 2014

@lenka_hr och, tak to ma veľmi mrzí :( takéto veci by sa nemali stávať. Držím Vám palce, aby všetko dobre dopadlo.

kajka18
5. aug 2014

@lenka_hr tak to ma mrzi 😢 dufam, ze budete cim skor v poriadku... budem mysliet...

lenka_hr
6. aug 2014

ahojte vsetky, uz sme v nemocnici, uvidime, co dalej. ja som sa ale na tie aktivity tak tesila, preto mi napadlo, ci by sa nedali od vas nejako kupit. neviem, ako by sa to dalo vyriesit... najradsej by som slubila, ze vam ich vyrobit stihnem, ale to sa neda :(

rosna
8. aug 2014

@lenka_hr. myslim ze o nic neprides ked teraz budes travit svoj cas s malou a mozeme po tejto vymene dat druhu a kludne vyrobit pre teba aktivity ake chces. nemysli teraz na aktivity. tie nikam neujdu a vyrobit sa daju vzdy.

rosna
8. aug 2014

no, baby, bolo by pekne sem napisat ako moc som toho za posledne dni vyrobila ale nemam sa cim pochvalit. som za cely tyzden nastrihala karticky na zalaminovanie a to je tak vsetko. prosim napiste sem niekto ako makate jak masiny nech ma to nakopne :-P

kittykittyke
8. aug 2014

@rosna Uff, no, velmi rada by som napisala, ze idem jak pila.. ale bohuzial.. som uz tyzden na tom istom.. 😒
vzdy potrebujem nieco ine robit.. aaaaach jaaaaj.. ale uz sa musim aj ja nakopnut, lebo v stredu opat odchadzame na niekolko dni prec..

mravvcek
12. aug 2014

Baby nepotrebuje niektora z vas filc ? 9ks telova,6modra, 1 zelena a 5 zlta. Je to 2mm. A mam par pohyblivych ociek. Dam za 5 eur. Zvysilo sa mi z vrecuskovej aktivity.