icon

Vrecúškové aktivity 3 - 5 rokov

baasss
30. jún 2014

Ahojte mamicky 🙂
Rozhodla som sa zalozit novu diskusiu pre vymenu vrecuskovych aktivit, kedze aktualne je bud vsade ticho alebo vsade obsadene. Ja sama som sa este na vymene nezucastnila, hoci po nej uz dlhsie tuzim 🙂, tak preto som si dovolila hladat na vlastnu past.

Navrhujem, aby nas nebolo privela (tak cca 10 by stacilo, max 15), aby aktivitky boli radsej trosku prepracovanejsie. (pripadne ak budeme stihat, mozeme urobit jednu narocnejsiu a jednu jednoduchsiu.)

Kedze ide leto a dovolenky, netrufam si stanovit nejaky striktny termin odovzdavania, ale v pohode sa dohodneme. Orientacne by som sa priklanala k zaciatku septembra.
Mate zaujem? Hor sa sem, mamicky 🙂 .

kajka18
28. júl 2014

@kittykittyke @madisonb @rosna @baasss @anikag @delideli @maryennn1 @mikisa27 @lenka_hr 
V prvom rade sa chcem podakovat za prijatie 😉 dufam, ze som vam to nejako moc nenarusila... kazdopadne ako neskore pristupne ponukam aktivitu navyse - mapu s kontinentami... (kto bude mat zaujem) inak ako hlavnu aktivitu mam zvukove pexeso alebo triedenie odpadu... a ako bonusovu aktivitu duhu, urcovanie farieb alebo tvar... dajte mi baby prosim vediet o co mate zaujem, aby som sa mohla do toho pustit 😉

kajka18
28. júl 2014

A zabudla som na semafor 😉 ten samozrejme je tiez v ponuke...

kajka18
28. júl 2014

@maryennn1 tak ta teda poprosim o kreslenie ciar 😉

kajka18
28. júl 2014

@rosna pexeso aj semafor mozu byt... zapisujem si 😉

mikisa27
28. júl 2014

@kittykittyke pre mna mozu byt vrchnaciky z vyzivy🙂

mikisa27
28. júl 2014

@kajka18 a aky je princip toho semaforu? Uz som to videla vo viacerych vymenach ale nejako tomu nechapem 😒

maryennn1
28. júl 2014

@kajka18 a ako budeš robiť to triedenie odpadu? inak u mňa platí ten semafór ako hlavná, kontinentom sa poteším a teda to triedenie by sa mi asi tiež celkom páčilo, len neviem ako si to predstavuješ, že by si to urobila 🙂 a píšem si ťa na kreslenie čiar.

kajka18
28. júl 2014

@mikisa27 mas vrecuska, ktore su plnene ryzou alebo fazulou... vyberies si karticku a na nej mas semafor s roznou postupnostou farieb napr. cervena, zelena, oranzova. Tvojou ulohou je hadzat vrecuska z urcitej vzdialenosti v poradi v akom si si vylosoval.

baasss
autor
28. júl 2014

Ahojte krasky 🙂
ved my sme na vas cakali, nerozhodli sme definitivne, len sme vsetko pripravili. Vymazat z tabulky je najmenej 🙂
Kazdopadne tiez som za definitivne uzavretie 😝 akurat, ze som strasne makka a vzdy sa necham ukecat 😎 preto sa vdzy pytam. A kedze uz ste napisali vsetky ze STOP, tak stop aj keby traktory padali 🙂 .
tu je tabulka https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WK04Pig... doplnte si a popozerajte, ci vam vsetko sedi, prip doplnte kto ma medzery. A vyplnte si OK, ked je vsetko v poriadku, registrujete a uzatvarate moznosti zmien.
Keby sme naahodou mali problem stihat aktivity do konca augusta, tak si posunieme termin 🙂 nic sa nedeje.

Ja som mala cez vikend opat neplanovanu navstevu, tak straaasne pomaly mi pribudaju moje vyrobky, ale makam kedy sa len da 🙂
@rosna oki evidujem, pes a macka, prasa, kon a sliepocka
@kajka18 Kajka ja som si zmenila u teba odpad za duhu, zvukove pexeso ostava 😵
@kittykittyke vrchnaciky od vyzivy su super a na farbe nam nezalezi 🙂

kajka18
28. júl 2014

@maryennn1 ja mam predstavu zatial taku, ze vytvorim najskor obrazky roznych veci, ktore budeme triedit a zalaminujem ich... potom vytvorim z kelimkov 5 akoze kontajnerov a oznacim ich nazvom sklo, papier, plast, textil... ale aj farebne...

kajka18
28. júl 2014

@baasss duha a zvukove pexeso 😉 zapisujem si...

kajka18
28. júl 2014

@baasss prosim ta, vies mi poradit, ze ako to funguje s tym xylofonom? Baby si ho tu fotia a ja teraz neviem, ze v com vlastne spociva ta aktivita... dik

baasss
autor
28. júl 2014

@kajka18 lenka_hr nam robi "noty" na xylofon a kedze mame kazda iny, tak jej ho fotime a posielame aby nam to spravila na mieru 🙂

kajka18
28. júl 2014

Nehnevajte sa baby na mna, ze este davam jeden navrh, ale akurat som si robila poriadky vo vrecuskach a nasla som este cecka co mi poostavali... ak by ste mali zaujem, tak mozem este urobit aj toto 😉

anikag
29. júl 2014

@kajka18 jej toto je super menim stolovanie za tuto akktivitu sk mozem 🙂

delideli
29. júl 2014

@kajka18 : a tato posledna je hlavna alebo moze byt ako bonusovka?

delideli
29. júl 2014

@mikisa27 : mne sa tvary pacia

delideli
29. júl 2014

@kajka18 @kittykittyke @madisonb @rosna @baasss @anikag @maryennn1 @mikisa27
K protikladom sa chcem opytat /viem,ze mikisa27 a kittykittyke pisali,ze by chceli v anglictine/-mam ich urobit teda aj Vam ostatnym v anglictine, v slovencine alebo dvojjazycne?

maryennn1
29. júl 2014

@delideli mne stačí v slovenčine 🙂

maryennn1
29. júl 2014

@kajka18 to znie dobre, tak ja si teda prosím ten semafór a to triedenie odpadu, ďakujeeeem 🙂

anikag
29. júl 2014

@delideli ak bude mat este niekto iny zaujem tak dvojjazycne ale pre mna samotnu robit nemusis aby si nemala kopec roboty navyse

kajka18
29. júl 2014

@delideli mne staci v slovencine 🙂

kajka18
29. júl 2014

@delideli moze byt ako bonusovka 😉

kajka18
29. júl 2014

@anikag fajn, beriem na vedomie 😉 idem vytvarat akurat obrazky k tomu....

mikisa27
29. júl 2014

@kajka18 prosim ta uz nepridavaj dalsie aktivity,ja mam uz teraz problem si vybrat 🙂 ja by som chcela tu duhu a tie cecka🙂 a teda tu mapu robis ako bonus navyse?ak ano,nas urcite potesi.

kajka18
29. júl 2014

@mikisa27 neboj, to bola posledna pridana aktivita 😉 duhu, cecka aj mapu ako speci bonus ti urobim 😉

kajka18
29. júl 2014

A uz s niki vyrabame duhy 😉

kajka18
29. júl 2014
rosna
29. júl 2014

@delideli mne stacia v slovencine ale ak budes vsetkym robit dvojjazycne, tak to nekomplikuj a urob aj mne.

madisonb
29. júl 2014

@delideli @kajka18 @kittykittyke @rosna @baasss @anikag @maryennn1 @mikisa27 až budem mať viac času (asi až večer, keď malá zaspí), prečítam si všetky nové príspevky, zatiaľ pridám iba foto maňušiek a písmenok, ktoré mi už prišli - zatiaľ som na chalupe, preto si prosím nevšímajte "bojové podmienky" 😅

@maryennn1 od teba nemám v tabuľke zapísanú bonusovú aktivitu. ak nemám nič, čo by si chcela, tak ak chceš zruším aj ja tú svoju bonusovú, alebo by si chcela niečo iné ?