icon

Vrecúškové aktivity 3 - 5 rokov

baasss
30. jún 2014

Ahojte mamicky 🙂
Rozhodla som sa zalozit novu diskusiu pre vymenu vrecuskovych aktivit, kedze aktualne je bud vsade ticho alebo vsade obsadene. Ja sama som sa este na vymene nezucastnila, hoci po nej uz dlhsie tuzim 🙂, tak preto som si dovolila hladat na vlastnu past.

Navrhujem, aby nas nebolo privela (tak cca 10 by stacilo, max 15), aby aktivitky boli radsej trosku prepracovanejsie. (pripadne ak budeme stihat, mozeme urobit jednu narocnejsiu a jednu jednoduchsiu.)

Kedze ide leto a dovolenky, netrufam si stanovit nejaky striktny termin odovzdavania, ale v pohode sa dohodneme. Orientacne by som sa priklanala k zaciatku septembra.
Mate zaujem? Hor sa sem, mamicky 🙂 .

maryennn1
1. sep 2014

@delideli ja do konca týždňa nestáham ☹ uvítala by som predĺženie

delideli
1. sep 2014

@maryennn1 : ok, tak to sme 2..pokial sa este niekto prida,reps. babam to nebude vadit, tak by sme sa na nom mohli dohodnut..

mikisa27
1. sep 2014

@delideli @maryennn1 mne je v podstate jedno kedy bude termin odoslania,ja uz 3aktivity mam hotove a zvysne 2 rozrobene,od zajtra idu chalani do skolky,ja mam zajtra este nejake prac.povinnosti,ale potom som az do oktobra doma,takze to stihnem dorobit aj do piatku,alebo do terminu na akom sa dohodneme 🙂

baasss
autor
1. sep 2014

@maryennn1 @delideli @mikisa27 ouk baby, mne posun terminu neprekaza 🙂 akurat ze idem na tu dovcu a tak potom @mikisa27 draha budeme to posielat teda tebe a ak ta mozem poprosit, mne balicek potom neposli hned, ale az niekedy koncom septembra. prip sa ozvem snad nejak z mobilu alebo co (nemam roaming 🙄 🙄 a ani mat nebudem), moze ybt?
@delideli 😵 pochvalim sa, ked dosijem zvysne manuchy, domcek pre @kittykittyke mam uz zabaleny, ale mozem odfotit nas s uz rasiacou travickou 🙂 a ja na mape.. mozem cvaknut zatial vytlacene nepostrihane, nepolaminovane, nekompletne stranky 😎 dam foto vecer 🙂
@mikisa27 musim ti napisat, ze ti ten volny mesiac ticho zavidim 😵 😵 samozrejme v dobrom 🙂

mikisa27
1. sep 2014

@baasss jasne v pohode to pobalim a royposlem ako komu bude vyhovovat 🙂 hmm ja zatial rozmyslam,ze co budem robit sama doma,ale ked sa pozrem okolo seba kolko je tu zanedbanej roboty,tak mi aj mesiac bude malo 😝

maryennn1
1. sep 2014

@baasss ahoj, ja som len chcela, môžem ti ešte poslať foto môjho Adama? alebo si to už dokončila? lebo okno nemám šancu odfotiť ☹ bývame na ôsmom ☹

baasss
autor
1. sep 2014

@maryennn1 este dve baby z druhej vymeny nemam dokoncene, tak mi ho posli a dam ho tlacit s nimi. je to aj tak nepovinne, lebo ta foto bude uplne mrnava, aby sa akoze zmestil do okna a na panelaku to okno je asi centimetrove 😝 😎 ale rozmyslam, ze tie deti este nejak premyslim 🙂 skratka posli. S domom sa netrap, mam z gugla.
@mikisa27 😵 😵 super, si poklad .. to poznam s tym volnym casom.. mne keby niekto zobral decka na dva mesiace, tak si tu nalestim cely dom a zahradu 🙂 ale teraz tu mam hotove smetisko 🙄

maryennn1
1. sep 2014

@baasss môžem ti hodiť sem? či mám na mail?

baasss
autor
1. sep 2014

@maryennn1 mozes sem v pohode 🙂

madisonb
1. sep 2014

@baasss a od nás už nepotrebuješ foto? Nemám prehľad 😅 Dnes je vonku pekne, tak môžem ešte cvaknúť naše okno, či to stačí panelák?

Čo sa týka termínu, tiež mi je to viac menej jedno. Len ma mrzí, že som neobjednala ešte jeden balík písmenok - bála som sa, že to už nestihne prísť a tie, ktoré mi treba, tam aj tak nebudú. :( Moje aktivity sú v takomto stave: maňušky už mám doma.. kartičky na písmenká mám vytlačené, nastrihané, rozdelené, písmenká to je hotová katastrofa, pretože niektoré môžem predávať, z iných mám len pár kusov :( (až to ešte raz vytriedim, dám Vám vedieť presný stav).. skladanie tvarov je hotovo.. kto čo papá - tam mi chýba ešte ovca.. a zapínanie gombíkov - prišiť gombíky, ale to čakám, na schválenie, či to môžu byť kolieska, alebo aj iné tvary. Takže tak 🙂 Ale nikam sa neponáhľam, ani nechystám, takže s termínom sa prispôsobím. 🙂

baasss
autor
1. sep 2014

@madisonb 😅 ja neviem z ktorej strany mate okna na panelaku a z ktorej strany si mi poslala 😎 mas tam nejaku foto, co mam od teba, tak snad tam vase okna su. Ak si pamatas, co si mi poslala a nie su tam vase okna, tak mi mozes poslat tu spravnu foto (snad ta este nemam vytlacenu) a vymenim, ale aj mi napis, ktore okna su vase, aby som to tak nastavila. som zvedava, ci sa mi podari urobit tu stranku tak ako chcem 😵 zajtra budem mat volnejsie doobedie, tak zacnem laminovat asi

teraz som si naivne myslela, ze kolko porobim kym decka pospia a prd. Muz mi dal robotu na cely obedny spanok 😖

kajka18
1. sep 2014

@delideli no popravde mne by posunutie terminu urcite pomohlo... seklo ma v chrbtici, takze som dost spomalena 😢

delideli
1. sep 2014

@kajka18 : to ma mrzi, seknutie je neprijemna vec, bohuzial to tiez poznam..nech sa ti cim skor ulavi..
tak vzhladom k tomu,ze z 9tich sme uz 3 za posunutie terminu a dalsie 2 mamicky s tym nemaju problem, tak myslim,ze by sme sa na tom mohli dohodnut

maryennn1
1. sep 2014

@kajka18 joooj, skoré uzdravenie, chrbát nie je sranda.

rosna
1. sep 2014

@madisonb t paci sa mi navrh s kolieskami. nic nemen. je to krasne take pestre. aj gombiky si trafila 😉. super. tesim sa. prepac ze az teraz davam vediet. som malo na nete

rosna
1. sep 2014

No aj ja sa pridam k vam, co navrhujete posunut termin. Mam uplne prozaicky dovod. Aktivity sice z vacsej casti mam hotive a pobalene ale uz teraz viem, ze ten zbytok dobry tyzden nemam ani sancu dokoncit.menili sme podlahu na jednom podlazi a fungujeme v jednej cimre( aj spime aj tam mame zlozeny nabytok z celeho podlazua). No sranda prevelika. Som rada ze stiham pri malej varit na dvojplatnicke a nad hlavami susit pradlo. 😀

baasss
autor
1. sep 2014

Baby tak foto pridam zajtra 😝 😎 nakoniec som mala celkom perne popoludnie 🙄 Zajtra cez obed, ked deti zaspia, tak si to rozlozim a skusim uz aj finalny jeden kusok ja na mape spravit 😵

Noo a ten termin, tak sa teda rovno dohodnime, ze to posunieme a teda zbierat aktivitky bude @mikisa27 a prakticky mi asi bude aj jedno nakoniec, aky ten termin bude vo finale, lebo ja musim posielat najneskor 11teho 🙂 juuuj tesim sa
@kajka18 😒 to je radost.. tiez ten pocit poznam, otras. vyzdrav sa rychlo 🙂
@rosna 🙂 no to je parada, bojove podmienky 🙂

ask
1. sep 2014

@baasss 😀 Tak ja tu na to odvcera cakam a smirujem a Ty takto 😎 😀

baasss
autor
1. sep 2014

@ask 😀 😀 tak pockaj teda 🙂 idem to nejak skusit len tak, ze papiere 🙂

ask
1. sep 2014

@baasss Nemusiiiis🙂 Ved vies ze ani svoje som nechcela vidiet-nech mam prekvapko, ja som len chcela nakuknut na "cudzie"😀 Vcera som zachytila ze by dnes mohla byt foto, tak som sa tesila🙂

baasss
autor
1. sep 2014

@ask uz taham 🙂 takze mas smolu, prekvapko nebude 😉 😀 ale nie, urobila som len take foto, aby bolo dost prekvapka este vo finale 😎 a iba po mesto a ani to nie tvoje 😝

baasss
autor
1. sep 2014

@ask paci sa, ty smirak 😉 😵

1. cizeee prstove manusky.. macka este nie je zosita, lebo dieta musi ist akutne spat 5 minut pred koncom mojej roboty 😝
2. nas rasiaci domcek
3. jedna z 9 pribehovych kociek
4 az koniec ja na mape nahlad 😎

ask
1. sep 2014

@baasss 😨 😨 😨 WAW, WAW, WAAAAAAAAW!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak a odteraz uz vobec nepochybujem ze ci som urobila dobre ked som sla do vymeny! Parada! Vsetko je super, ale pre mna, to posledne je naj! Ale aj to prve.... a aj druhe vyzera super, asi si spravime🙂
Dakujem krasne🙂
Ja viem ze sme "u susedov, ... ale chces vidiet sykorky 😉 ?

baasss
autor
1. sep 2014

@ask 🙂 😵 😵 jeeej dakujem za pochvalu 😵 😵 dufam, ze aj ostatnym sa bude pacit 🙂 a sykorky jasneeeee, ja chcem vidiet vzdy vsetko, ved to je jedno, ci prekvapko teraz alebo potom 😎 🙂 davaaaj 😵

delideli
1. sep 2014

@baasss : paradicka 🙂

ask
1. sep 2014

@baasss Takze predloha + krdlik🙂
Uz mam aj drozdy, datle, sovy ...este chybaju papagaje🙂

baasss
autor
1. sep 2014

@ask @delideli baby akurat ze bratislavu poznamm tak som vedela, co by som tam chcela, ale teda vase mesta absolutne (teda tak z rychlika, ze aha, tam je toto.. a tym som skoncila) takze snad tam nebudu uplne bullshity popisane 😅
niektore mesta su na internete tak spracovane, ze som sa nevedela rozhodnut co uprednostnim a niektore tak, ze fuuuha, co by som este vynurala 😝
ale pre mna ooobrovskeee pozitivum mala tato aktivita a to, ze som sa vela naucila, lebo kazda baba je z ineho kraja 😝 takze som spracovavala vsetky kraje okrem trnavskeho 😎 a ked aj nahodou boli z rovnakeho kraja, tak uz okres bol iny nieto este mesto/dedina. Spolu 12 roznych bydlisk 🙂 cisty masaker.
tak ale ja teraz som taka nadupana vedomostami, ze viem presne kam sa pojdem s deckami pozriet najblizsie 😉

baasss
autor
1. sep 2014

@ask 😵 😵 😵 jeej tie su spicove. Ja uz decka pripravujem na zimu, ze sykorky budeme krmit, dokonca si pestujem tekvice tie budkove 😝 😝 😝 tak snad mi to tie vrabce neokaslu 😀 😎
tesim sa aj na ostatne vtaciky 🙂 inak nedavno som deckam citala na dobru noc knizku Utecenec na vtacom strome a nahodou velmi pekne napisana knizka o zivote vtakov (to akoze tip, keby si chcela dobru rozpravkovu a zaroven realisticku pre deti)

ask
1. sep 2014

@baasss Milujem ju od malickaaaaa 😎 😀 Modracik, bol moj milacik🙂 Zebricky su mi od vtedy sympaticke a cela kniha je velmi super, mam ju🙂
A dakujem, celkom ma bavilo vyhrat sa🙂

baasss
autor
1. sep 2014

@ask 😀 tak parada.. ja ako mala som ju nechcela ani otvorit, lebo strasne sa mi ten Kubko na obale nepacil 😝 az teraz som sa odhodlala, (ked som videla, ako su nakratko podelene kapitoly 😀 😎 )ze ju precitam. A este jedna ma uchvatila, tiez netradicna podla mna a vola sa ze Na psich labkach za dobrodruzstvom alebo tak nejak 😝 o psej vernosti 😵