Vrecúškové aktivity 3 - 5 rokov
Ahojte mamicky 🙂
Rozhodla som sa zalozit novu diskusiu pre vymenu vrecuskovych aktivit, kedze aktualne je bud vsade ticho alebo vsade obsadene. Ja sama som sa este na vymene nezucastnila, hoci po nej uz dlhsie tuzim 🙂, tak preto som si dovolila hladat na vlastnu past.
Navrhujem, aby nas nebolo privela (tak cca 10 by stacilo, max 15), aby aktivitky boli radsej trosku prepracovanejsie. (pripadne ak budeme stihat, mozeme urobit jednu narocnejsiu a jednu jednoduchsiu.)
Kedze ide leto a dovolenky, netrufam si stanovit nejaky striktny termin odovzdavania, ale v pohode sa dohodneme. Orientacne by som sa priklanala k zaciatku septembra.
Mate zaujem? Hor sa sem, mamicky 🙂 .
@baasss Praveze vitame tipy na knihy co nas zaujmu🙂 Ci uz najnovisie tituly, alebo aj z historie🙂 Pripadne kde je aka vyborna kniha v akcii🙂 A kukni na moj prispevok, neuveris🙂 https://www.modrykonik.sk/group/6243/aj-mojou-n...
@maryennn1 🙂 dnes som bola v BA "pracovne" a po ceste som na dost odlahlom mieste zbadala vedla seba topol biely a cierny, zastala som s blikacikmi a zrazu jedno auto za druhym 🙄 🙄 trubili na mna ako idioti 😀 hoci som stala pekne na krajnici a mali aj absolutny rozhlad .. no nechapem.. 😖 kazdopadne urvala som tie haluze a uz sa aj lisuju, tak uvidim ci to bude laminovatelne v nejakom rozumnom case 🙂 a po osiku som sa trepala az uplne k priehrade, ale nenasla som ju tam 😕 😕 tak to asi bolo ine miesto ako som si pamatala a skratka neviem kde rastie 😅 ☹
inak ja som dnes od rana mimo.. totalne zle mi zacalo byt v noci, nadranom som aj .. a cely den ma boli zaludok. 😔
uf. vody sme sa zbalili a teraz este to blato! silny dazd sposobil ze sa velka voda z naprotivneho kopca vsetka valila k nam.
@mikisa27 🙂 nestihaju.. takze budem rada, ked to teda vybavis za mna. Posli mi prosim do IP adresu, lebo ja ti to poslem uz tento tyzden, asi najskor v utorok (a stavim sa, ze vo stvrtok o minutu 19:00 budem zobrat na poste, aby mi to poslali 😀 odchadzame v piatok). Mam hotove manusky, aj domcek, herbar vytlaceny, listy potriedene, uz len zalaminovat (zatial okrem topolov, to este uvidim) a ja na mape mam povystrihovane a pochystane, tiez uz len zalaminovat.. ale.. nejak sa k cinu nemam, lebo sa bojim, lebo naposledy mi laminovacka pozula papier 😔 tak snad nebude nadhera blbnut, lebo porazi ma.
V baliku ti poslem aj podaci listok vypisany s mojim menom a aj peniazky na postovne. Nevies asi kolko?
@madisonb @kajka18 @rosna @baasss @anikag @maryennn1 @kittykittyke @delideli tak baby ako to vidite,kedy by sme si mohli dat termin odosielania balickov? @baasss bude posielat uz tento tyzden a ostatne stihate trebars v utorok 16teho,neech to je do konca tyzdna u mna,cez vikend to potriedim a hned v pondelok poposielam naspat.....moze byt?
Aj ja sa pokúsim to stihnúť, daj potom vedieť adresu 🙂
@mikisa27 za mňa tiež môže byť toho 16teho.
na škôlku si pomaly zvykáme 🙂 Pani učiteľky nám poradili dať malú na celý deň, nie na ten akoby "adaptačný", tak prvý a druhý deň plačkala a teraz je to trochu lepšie. Väčšinou s ňou idem do triedy a nájdeme si nejakú zaujímavú hračku, ktorá ju zamestná natoľko, že sa môžem vytratiť. 😅 Učiteľky mi povedali, že je dobručká a nie sú s ňou žiadne problémy, tak som rada. A Tvoji malí mali premiéru obaja? či len ten mladší? U nás je od začiatku škol. roka pekné počasie, tak sa mi zdá, že aj chorôb je menej 🙂
@maryennn1 @anikag baby herbar je na svete.. ale.. je bez topolov 😔 a co je najhorsie, tak neviem kam mi zmizli vytlacene stranky vrby a vrchna obalka (plus polovica stranok z tretieho - akoze pre nas) a tak som vrchnu stranu iba tak improvizacne napisala na cistu A4 (nemam kde tlacit uz 😔 ) a vrbu a topole som teda nedavala. 😒
Inak mam tuto skupinku celu hotovu, uz len nalepit suchy zips a je to 😵 zajtra posielam smer @mikisa27 😵

@baasss Uz som Ta aj zavolala k nam do skupinky o knihach🙂 Tu druhu nepoznam, tam mi ju mozes predstavit 😉