icon

Vrecúškové aktivity 3 - 5 rokov

baasss
30. jún 2014

Ahojte mamicky 🙂
Rozhodla som sa zalozit novu diskusiu pre vymenu vrecuskovych aktivit, kedze aktualne je bud vsade ticho alebo vsade obsadene. Ja sama som sa este na vymene nezucastnila, hoci po nej uz dlhsie tuzim 🙂, tak preto som si dovolila hladat na vlastnu past.

Navrhujem, aby nas nebolo privela (tak cca 10 by stacilo, max 15), aby aktivitky boli radsej trosku prepracovanejsie. (pripadne ak budeme stihat, mozeme urobit jednu narocnejsiu a jednu jednoduchsiu.)

Kedze ide leto a dovolenky, netrufam si stanovit nejaky striktny termin odovzdavania, ale v pohode sa dohodneme. Orientacne by som sa priklanala k zaciatku septembra.
Mate zaujem? Hor sa sem, mamicky 🙂 .

baasss
autor
25. sep 2014

@mikisa27 juchuuuuuuuuuuuuu 😵 😵 😵 😵 😵 aj vy sa vyliecte, ved co toto ma znamenat?! 😔

mikisa27
26. sep 2014

@kittykittyke @madisonb @kajka18 @rosna @anikag @delideli @baasss @maryennn1 tak sme uz doma z nemocnice, aj posledny balik vcera dorazil,vacsina aktivit je uz potriedena,tak dufam,ze sa do pondelka nic vazne nestane a balicky budu moct odcestovat na postu 🙂

madisonb
26. sep 2014

@mikisa27 @kajka18 baby nestrašte s tými hnusnými chorobami 😒 hlavne, že ste už všetci doma z nemocnice. Dlho som tu nebola a teraz keď si to čítam, tak sa nestačím čudovať. Za seba musím napísať, že aj keby prišiel balík na Vianoce nevadí :D hlavne nech sú tie naše detváky zdravé ;)

mikisa27
29. sep 2014

@kittykittyke @madisonb @kajka18 @rosna @anikag @delideli @baasss @maryennn baby takze balicky dnes odisli 🙂 🙂 🙂 dajte mi potom info ked pridu 🙂 verim ze sa vam budu aktivity pacit....dakujem za spolupracu vsetkym maminkam,my sme uz vacsinu aktivit vyskusali,niektore zaujali chalanov viac,niektore menej,ale urcite sa so vsetkym casom vyhrame 🙂 pre mna top aktivita - ja na mape od @baasss - uyasne spracovane, kopec informacii, zaujimavosti....chalnov najviac zaujali vsetky zalaminovane pracovne listys fixkou 🙂 piseme a stierame,piseme a stierame stale dookola 🙂 aj hra najdi cesticku od @rosna mala velky uspech 🙂 ostatne aktivity sme zatial len pokukali,kedze sme boli v nemocnici,nebol cas sa so vsetkymi blizsie zoznamit,ale ja som spokojna....este raz dakujem vsetkym maminkam za cas a energiu 🙂

anikag
29. sep 2014

@mikisa27 Jeej super tesime sa kedy pridu. Urcite dam vediet.

rosna
29. sep 2014

@mikisa27 uz sa neviem dockat.dam vediet😉

baasss
autor
29. sep 2014

@mikisa27 😵 😵 😵 😵 konecne sprava na ktoru tak intenzivne cakam 😵 😵 😵 😵 huraaaaaaa, tesim sa aj ja velmi 🙂 a o to viac, ze sa ti moja aktivitka pacila. Dakujem za pochvalu 🙂 .

kajka18
30. sep 2014

@mikisa27 balicek dorazil 😉 to bola ale rychlost... tak uz len zobrat niki zo skolky a pustit sa do toho 🙂 dakujemeeee

mikisa27
30. sep 2014

@kajka18 fuha,tak to si fakt riadne makli na poste 🙂 neslo to ani 24hodin 🙂 tak daj potom info ako sa malej pacili aktivity

rosna
30. sep 2014

@mikisa27 balik nam dnes v poriadku prisiel a hned sme sa nan vrhli. Dakujem vam vsetkym, baby! Nadherne veci ste nam vyrobili. Musela som cast vyrobkov odlozit, aby niejtore aktivity sa nestratili v dave. 😀 Prstove babky si uz uzili publikum ( hrala divadlo celej rodine). Zvukovym pexesom je ocarena. Vsetky aktivity so stieratelnou fixou zere.... Bavime sa moc. DAKUJEM 😉

baasss
autor
30. sep 2014

@kajka18 @rosna 😵 😵 aj ja chceeeeeeem uuuuz 😵

baasss
autor
1. okt 2014

Ahojteeeeeee 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 tak aj my uz mame balik doma. Dakujeme vam velmi pekne
@mikisa27 @kittykittyke @madisonb @kajka18 @rosna @anikag @delideli @maryennn 🙂 mam doma sice len maleho teraz, ale uz veselo vypisuje na pracovne listy od Maryennn 🙂 zahrali sme si sudoku 🙂 a aj sme si pripli dazd na nas novy kalendar 😵 . A to je ten balik otvoreny asi 10 minut 😀 . Tesim sa na malu, co na to povie, ked pride domov 😵 urcite bude nadsena.
Zatial top aktivitku nemame urcenu, lebo vsetky su super. Juchuuuu 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@mikisa27 tie peniazky si mi nemala posielat spat 😠 😅 vies na co boli predsa 🙂 🙂

mikisa27
1. okt 2014

@baasss som rada ze sa aktivity pacia 🙂 a peniazky som poslala,ten balicek som zaplatila ja,kedze som nemusela posielat svoj balicek 😉

maryennn1
1. okt 2014

@mikisa27 @kittykittyke @madisonb @kajka18 @rosna @anikag @delideli @baasss ahoj kočky tak už aj k nám dorazil balíček 🙂 aktivitky sú krásne, všetkým veľmi pekne ďakujeme 🙂
Len jednu otázku mám... @mikisa27 ... v tabuľke mám u @kajka18 napísanú mapu, ale mapa mi žiadna neprišla, namiesto toho tu mám nejaké zvieratkové bingo...len to neviem čo je 😅 Tak teraz neviem, či ja som zase niečo poplietla, či? ako mne to nevadí, kľudne môžem mať aj to bingo, len teraz či niekomu nechýba 🙂

mikisa27
1. okt 2014

@maryennn1 ahoj nic si nepoplietla,len si asi necitala spravu od kajky 🙂 pisala,ze kym bola s malou v nemocnici tak jej psicek roztrhal aktivity z filcu-teda mapu a ze miesto toho posiela nahradnu aktivitu 🙂

maryennn1
1. okt 2014

@mikisa27 aha, ok, jasnačka, chápem, beriem na vedomie a som spokojná aj s tým bingom 😀

baasss
autor
1. okt 2014

Cauteee 🙂
tak my sme s krpcom uz co to preluskali.. pre nho uplne top bolo vystrihnute lietadielko z machovej gumy z hry priradovanie tvarov od @kittykittyke 😀 ale aj potom priradoval, vsetko okrem toho lietadla, s tym lietal 🙂
pokreslil karticky s pismenami od @anikag 🙂 pohrkal so zvukovym pexesom 🙂 ale nechcelo sa mu hladat druhu cast.. bolo toho naraz vela, tak chcel vsetko omrknut 😵 😵

kajka18
1. okt 2014

@maryennn1 mame male steniatko a on sa bohuzial, ked som bola v nemocnici pohral s mojimi kontinentami... mrzi ma to ☹ ale nakoniec som pohladala doma narychlo ine aktivitky, ktore mame radi a dala som vam ich tam... dufam, ze bebudete sklamane... inak to bingo u nas hrame dost casto, kedze milujeme zvieratka 😉

kajka18
1. okt 2014

@maryennn1 pridavam este foto toho nasho nezbednika... 😉

baasss
autor
1. okt 2014

@kajka18 fesak 😵 aj my mame steniatko, ale nastastie na dvore.. aj ked.. moje rastlinky uz utrzili riadne rany 🙂 aj detske hracky aj vsetko je nacate

kajka18
1. okt 2014

@baasss no teraz ho aj my mame von na dvore... len prvy tyzden bol s nami dnu pokial sme mu nedokoncili budu 😉 a takto to dopadlo... teraz nici kvety, stromy a hracky von 😉

baasss
autor
1. okt 2014

@kajka18 🙂 kamoska mala vnutri v byte steniatko a zavrela ho v izbe, ked isla do prace a ked prisla domov, v strede izby bola diera v koberci s priemerom 1m 😀 normalne z nudy vyhryzlo cely koberec..

baasss
autor
1. okt 2014

@rosna 😵 rosnicka akurat sa decka hraju s tvojou duhou 😵 pekne sedia, pomenuvaju zetoniky a ukladaju kam patria a to dokonca sami.. odpadla som 🙂

maryennn1
1. okt 2014

@kajka18 jaj no takému krásnemu nezbedníkovi sa to ľahko odpustí 🙂 ale nieeee, ja som len nevedela že čo tooo, to bingo vyzerá dobre, len sa ešte opýtam, jedno si mám nastrihať aby som mala tie kartičky, ktoré spomínaš v pravidlách?

maryennn1
1. okt 2014

Inak kočky u nás majú zatiaľ najväčší úspech maňušky a tie vankúšiky zo semafóra, chodí po byte a hádže ich po zemi pred seba 😀

kajka18
1. okt 2014

@maryennn1 ano... jedno si vyber a postrihaj... potom budes losovat a budete si zaskrtavat alebo vyfarbovat zvieratko.. moja mala to zacala hrat so mnou uz od roku a pol... a rychlo sa pri tom ucila zvuky zvieratiek 😉

maryennn1
1. okt 2014

@kajka18 super, teším sa na to, ďakujem 🙂

kajka18
2. okt 2014

@maryennn1 @mikisa27 @kittykittyke @madisonb @rosna @anikag @delideli @baasss ahoj kočky, takze musim povedat, ze pri kazdej volnej prilezitosti vyberame vrecuska a hrame sa... vcera az do 21.30 lebo sme chceli vyskusat vsetky 😉 najvacsi uspech ma u nas priradovanie od @kittykittyke duha a rocne obdobia od @rosna kto co papa od @madisonb a protiklady od @delideli ... ostatne sme hrali len raz... lebo mame malo casu, ale kazdopadne to malo pre nas urcite vyznam 😉 dakujemeeeee baby

kittykittyke
2. okt 2014

@kajka18 @maryennn1 @mikisa27 @kittykittyke @madisonb @rosna @anikag @delideli @baasss

Tak baby, aj ja hlasim prichod balicka.. 🙂
Sice dosiel uz vcera, ale nejak sme sa k nemu este nedostali.. zatial sme si vytiahli len manusky.. su krasne.. ked som si ich dala na prsty a trosku sa hrala s Damkom, tak ked som ich dala dole, znova chcel, aby som si ich dala na prsty.. pacia sa mu 🙂
Len to sme uz museli utekat k lekarke..

Dnes sme vytiahli vrecka zo semafora.. strasne sa mu pacilo, ze s nimi moze hadzat 😀 😀 😀
tak ich hadzal vkuse niekolko minut..
No a kedze my mame este len 14 mesiacov, tak na vacsinu aktivit sme este mali.. aaaale dorastieme.. a postupne ich budeme vytahovat.. 🙂

Baby, vsetkym vam velmi pekne dakujem za vasu pracu, venovany cas a usilie, ktore ste vynalozili vyrobenym aktivitam.. Je na nich vidiet, ze ste ich robili s laskou a myslienkou na deticky..

Som velmi rada, ze som sa mohla tejto vymeny zucastnit.. 🙂

BTW: ked vytiahneme dalsie aktivity, urcite vas budem priebezne informovat.. 😉

kajka18
3. okt 2014

@maryennn1 @mikisa27 @kittykittyke @madisonb @rosna @anikag @delideli @baasss

Dievcata, mam este jednu otazocku... Viete mi poradit nejaky dobry internetovy obchodik s kreativnymi potrebami? Mate nejake skusenosti, ze kde sa za rozumne ceny da dobre vybrat? Dakujem...