Vrecúškové aktivity 3 - 5 rokov
Ahojte mamicky 🙂
Rozhodla som sa zalozit novu diskusiu pre vymenu vrecuskovych aktivit, kedze aktualne je bud vsade ticho alebo vsade obsadene. Ja sama som sa este na vymene nezucastnila, hoci po nej uz dlhsie tuzim 🙂, tak preto som si dovolila hladat na vlastnu past.
Navrhujem, aby nas nebolo privela (tak cca 10 by stacilo, max 15), aby aktivitky boli radsej trosku prepracovanejsie. (pripadne ak budeme stihat, mozeme urobit jednu narocnejsiu a jednu jednoduchsiu.)
Kedze ide leto a dovolenky, netrufam si stanovit nejaky striktny termin odovzdavania, ale v pohode sa dohodneme. Orientacne by som sa priklanala k zaciatku septembra.
Mate zaujem? Hor sa sem, mamicky 🙂 .
tak aj ja hlasim poslanie balika. daktore aktivity som pred zqbalenim odfotila, pri ostatnych som zabudla. Ale hlavne ze ich tam vsetky mate . 😀
a fotky sa teraz nedaju zavesit. konik je pretazeny. tak inokedy
@madisonb @kajka18 @rosna @anikag @maryennn1 @kittykittyke @delideli @mikisa27 @baasss
Tak baby, dnes som aj ja uspesne odoslala balicek.. poslany bol 1. triedou, takze zajtra by si ho @mikisa27 mala mat.. 🙂
a balila som to s mojim drobcom.. takze, ked som ho uz mala obaleny papierom, nasla som na stole vypisany podaci listok 😀
Uz som ho nedala do vnutra do krabice... tak je len pod adresami vlozeny.. snad ho najdes, ked budes balicek rozbalovat.. 🙂
A ostatne baby, velmi rada by som vam sem pridala aj foto.. ale zabudla som krabicu odfotit..
takze budete mat prekvapko..
S malou dusickou verim, ze sa vam moje aktivitky budu pacit..
Prajem pekny vecer a prijemne cakanie.. 🙂
Dievcata mrzi m to, ale ja som este nestihla poslat balicek... z rodinnych dovodov som musela odcestovat ☹ vraciam sa v sobotu... tak bud to v pondelok 1.triedov poslem alebo este skusim pozicat auto a ak bude mikisa suhlasit, doveziem jej to v nedelu do Martina... mrzi ma to dievcata, ale inak to nejde...
@mikisa27 Prekvapko moze byt aj pre nas.. 🙂
@mikisa27 baby, ten napad som splasila kdesi na nete. nakupila som detsku velkost siloniek (co najsytejsie farby) a nastrihala z nich asi 1,5 cm siroke pasiky (z tej casti kde sa obkiekaju nohy) . odpad je len z vrchnej tej spevnenej casti. z jednych siloniek som narobila asi 60 gumiciek.
@kittykittyke @madisonb @kajka18 @rosna @anikag @delideli @baasss @maryennn1 tak vcera dosli dalsie 3 balicky,uz som to pomaly zacala aj triedit,este buduci tyzden cakam posledne 2 a pevne verim,ze sa mi to v stredu najneskor stvrtok podari rozposlat 😉 vyskytol sa trochu problem s krabicami- pre @baasss a @kittykittyke musim zohnat vacsiu,lebo sa bojim ze sa vam tam tie zalaminovane A4 polamu.....
@kajka18 tak do Bytce nakoniec nejdeme,mm musi riesit necakane nejake pracovne problemy,tak posli balik v pondelok
@baasss nieco vymyslim,neboj 🙂 ked uz budem mat vsetky aktivity aby som vedela kolko toho bude.teraz ked som tam skusala dat to co mam doma tak sa mi sa mi zdalo ze tie A4 su take trochu zalomene,ale tiez ma potom napadlo ze ty si posielala v tej svojej krabici A4 a prisli v pohode🙂
@mikisa27 @kittykittyke @madisonb @rosna @anikag @delideli @baasss @maryennn1
Ahoj dievcata.... mrzi ma to, ale balicek dnes neodoslem 😢 mladsia dcerka mi ochorela - laringitida, takze sme v nemocnici... budu nas inhalovat a este pojdeme na nejake vysetrenia ☹ povedali nam, ze nas pustia v stredu... prosim nehnevajte sa, ale ak mi date este cas do stredy, tak balik expresne poslem...
Ahoj dievcata 😉 takze konecne sme doma... balicek je prichystany... manzel ho expresne vezie do Martina Andrejke... tie, ktore ste chceli odo mna aj kontinenty, tak bohuzial mi ich nase male steniatko znicilo 😢 ked som bola v nemocnici, manzel zabudol zavriet dvere do pracovne a filc malemu leovi chutil.... ale som vam nabalila ine aktivitky, tak hadam potesia aj tie... dakujem za trpezlivost 🙂 pridavam zopar fotiek z balenia...
Baby tato vymena je nejaka zakliata 😒 ja som od utorka s mladsim synom v nemocnici a od vcera mam doma choreho aj starsieho....ale uz sma dohodnuti s @kajka18, dnes dopravia balik do MT,nas by mali zajtra pustit....vsetko co prislo doteraz je uz roztriedene,takze cez vikend k tomu pridam uz posledne aktivity a v pondelok posielam 🙂

@mikisa27 @basss @anikag @maryennn1 @kittykittyke @delideli baby tak balíčky s drevenými písmenkami Vám pošlem v takom poradí ako ste sa hlásili. Mrzí ma, že moja hlavná aktivita dopadla takto na prd :( V balíčku budete mať aj 80 kartičiek - 40 sk a 40 angl. Tých filcových abecied Vám posielam 3 kompletné. Ak by niekomu ešte niečo chýbalo (myslím okrem toho, čo viem) napíšte mi. Objednala som ešte 200 drevených písmenok a dopošlem Vám (ak budem mať :/) Pridávam aj foto tých filcových písmenok a kartičiek. Atomica, ktorá túto aktivitu robila v inej vrecúškovej výmene mi písala, že posielala babám elektronickú verziu kartičiek, aby si mohli dotlačiť, ak by potrebovali, tak Vám ešte pošlem odkaz na stiahnutie do IP.