Vrecúškové aktivity 3 - 5 rokov
Ahojte mamicky 🙂
Rozhodla som sa zalozit novu diskusiu pre vymenu vrecuskovych aktivit, kedze aktualne je bud vsade ticho alebo vsade obsadene. Ja sama som sa este na vymene nezucastnila, hoci po nej uz dlhsie tuzim 🙂, tak preto som si dovolila hladat na vlastnu past.
Navrhujem, aby nas nebolo privela (tak cca 10 by stacilo, max 15), aby aktivitky boli radsej trosku prepracovanejsie. (pripadne ak budeme stihat, mozeme urobit jednu narocnejsiu a jednu jednoduchsiu.)
Kedze ide leto a dovolenky, netrufam si stanovit nejaky striktny termin odovzdavania, ale v pohode sa dohodneme. Orientacne by som sa priklanala k zaciatku septembra.
Mate zaujem? Hor sa sem, mamicky 🙂 .
Baasss robi:
domcek - kittykittyke
prstove manusky - lenka_hr
herbar - anikag, marryennn1
ja na mape - delideli, mikisa27
bonusova pre vsetky: pribehove kocky
@marryennn1 robi:
kreslenie ciar - @anikag??? vyber si, mikisa27
priradovanie obrazkov - lenka_hr, delideli
autickova abeceda - baasss, anikag ???, kittykittyke
bonusova pre vsetky: laminovane pracovne listy
@kittykittyke
farebne hodiny - delideli, maryennn1
zlomky - baasss, anikag
@mikisa27 @lenka_hr vyberte na predoslej strane
bonusova pre vsetky: zvieratko z machovej gumy - sitie
anikag @delideli @maryennn1 @kittykittyke @lenka_hr @baasss @mikisa27
Baby, ja sa v tomto nejako stracam. Vytvorila som tabulku, mozno by sme mohli skusit to vpisat tam, ked nie, tak nevadi, za pokus stalo. Tu je na nu odkaz, da sa tam vpisat:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WK04Pig...
Kazdej som dala inu farbu, vsetky policka vasej farby by sme mali mat nakoniec zapisane (posledny suhlas od vyrobcu, ked uz uvidite, co sme si objednali 🙂. Skuste na to pozriet, ci by to nebolo lepsie.
Co sa tyka tych bonusov, tak ja by som si napr, celkom rada vybrala asi aj z tych ostatných aktivit od tej ktorej mamicky, ktore som si nezvolila ako hlavnu aktivitu. Dalo by sa pripadne tak? preto som si ich tam zatial nevpisovala. Aj na mna padla taka poziadavka od delideli - tiez kludne mozem spravit noty na xylofon al. ine, ak si vyberiete. uz sa tesim, ked nam dojde balicek 🙂
@lenka_hr ja som teda vyplnila https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WK04Pig...
a rovno som si tam vyplnila bonusovu aku by som chcela. Ked nie, tak povedzte 🙂 vyberiem ine @anikag @delideli @maryennn1 @kittykittyke @lenka_hr @mikisa27
babky link na tu tabulku som hodila do popisu albumu 🙂
@anikag @delideli @maryennn1 @kittykittyke @lenka_hr @baasss baby ja a ospravedlnujem ale vobc nestiham pisat,starsi syn astmatik je totalne dekompenzovany tak posledne 3 noci len kasle a kasle az sa ide zadusit 😖 a dnes odchadzame na par dni prec,vratim sa az v stredu takze asi nebudem pri pc,ale pkusim sa dovtedy vyplnit tabulku....nemam problem spravit kazdemu to co si napisal do tabulky 🙂
tabulka sa celkom naplnila, ja som tiez dopisala bonusove, ale chcela by som sa spytat
@anikag nejako mi unikli planéty ako bonusova moznost, mozes, pls, napisat?
@maryennn1 neviem, ci si u teba mozno vybrat aj druhu podla zelania, alebo budes robit pracovne listy vsetkym. dakujem
@baasss @mikisa27 baby, vy tam mate miesanie farieb, myslite to vajickove? lebo to uz nevidim v albume
@maryennn1 @kittykittyke k tym foliam - to miesanie farieb nie je pri nich az take jednoznacne, ked ich prelozite napr,. modru so zltou, nie je to uplne zretelne, ze zelena, v tme s baterkou sa to da lepsie. ale my ich mame nalepene na skle jednotlivo a ked svieti slnko, mame farebne tiene a tvary + je tam ten tanierik, male farebne trojuholniky a slamky, da sa celkom zahrat, ale keby ste si chceli este vymenit, tak pokojne.
Prepacte este, len pripominam, ze pri tom xylofone budu prazdne tie obdlzniky na folii, tam si na nu nalepite z filcu al. machovej gumy farby podla vasho xylofonu - ak niekto nahodou necital v popise, aby nebol sklamany - kedze nemame vsetky rovnake xylofony.
@baassss @mikisa27 ok, dala som si tam folie, aby som to nepomylila. pripajam teda to, co bolo k nim pisane vyssie: to miesanie farieb nie je pri nich az take jednoznacne, ked ich prelozite napr,. modru so zltou, nie je to uplne zretelne, ze zelena, hoci sa da identifikovat. ale my ich mame nalepene na skle jednotlivo a ked svieti slnko, mame farebne tiene a tvary + je tam ten tanierik, male farebne trojuholniky a slamky, da sa celkom zahrat, ale keby ste si chceli este vymenit, tak pokojne.
Inak ja ako bonus robim tie trojzlozkove karty fazy mesiaca🙂 takze kto chce mozem mu spravit alebo spravim podla toho co mate v tabulke🙂
Baby ja som do stredy mimo slovenska tak ak by som sa neozyvala tak to je preto ze nemam pristup na net🙂
@lenka_hr ahoj, som tu len na rýchlo, lebo nie sme doma, ale k tvojím otázkam: áno ako bonus robím pracovné listy 🙂 a k tým fóliám- teraz nerozumiem, to majú byť len farebné obaly nalepené na sklo? lebo ak áno, tak by som chcela zmenu aktivity, ale ani to šitie sa mi veľmi nehodí, nemáš ešte niečo v ponuke? ďakujeeeem.
@maryennn1 ok, prehodila som si na pracovne listy. tie folie su 4 tvary, mozu sa napr nalepit na okno a pracovat s farebnymi tienmi, prip. pri prelozeni vznikaju farby. na pochopenie miesania je tiez ten tanierik, kde sa daju ukladat rozne farby (male trojuholniky), ktore su tiez pribalene, prip. v obdobi ucenia sa farieb maju deti poskladat trojuholniky tak, aby sa zhodovali s tanierikom. neviem, podla mna sa s tym da celkom vyhrat... ak nie, este tam bola ta hra s vkladanim vajiciek. foto bola len priblizna, uz mam pekne polystyrenove vajicka, budu nafarbene a vkladat sa podla toho, aka farba vznikne, ked sa zmiesaju 2, ktore su predmalovane (praca s primarnymi a sekundárnymi farbami) a tiez tam boli zaciatocne pismenka farieb, ktore treba spravne umiestnit. tak daj vediet... ked tak este nieco vymyslime
veľmi rada by som sa pridala, len mi prosím niekto vysvetlite ako ? 🙂
@madisonb Ahojky, snad baby nebudu proti 🙂 @anikag @delideli @maryennn1 @kittykittyke @lenka_hr @mikisa27
Aktualne v mojom albume su aktivity, z ktorych si vyberies jednu hlavnu (lajknutim) a jednu bonusovu (ta bonusova by mala byt nieco lahsie na vyrobenie (vacsinou sme si urcili my, co sme ochotne ako bonus urobit), baby niektore aktivity pisali priamo sem do fora ako bonusove na poslednych dvoch stranach).
Tu je tabulka https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WK04Pig... kam sa nakoniec pripis na oba konce a vypln si tam aktivitky od nas 🙂 od kittykittyke ponuka nie je v albume, lebo davala dodatocne a jej aktivity su na 4tej strane, kde si vyberies lajknutim konkretneho jedneho prispevku (a tiez zapis do tabulky)
A sem do fora potom hod tvoju ponuku aktivit, tiez to urob ako kitty, ze to rozdelis jedna aktivita = jeden prispevok, a my ti lajkneme ktoru chceme. Kedze nas je menej, robime si aktivity tie, ktore si lajkneme a nie tu jednu vitaznu, co ma najviac hlasov 😎 . Potom ponukni prosim aj bonusovu nejaku lahsiu (prip napis, ktore z tych hlavnych by si urobila aj ako bonus)
Keby si mala nejake nezrovnalosti, alebo nebudes nieco vediet alebo pisem ako hotentot 🙂 tak kludne sa pytaj, odpoviem rada 🙂
@madisonb doplnila som ta do tabulky https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WK04Pig... takze popozeraj album, preluskaj aktivity, stranu 4 a tabulku a hod navrhy 🙂 to je vsetko, co treba

@anikag : za mna mozu