Vrecúškové aktivity 3-6 rokov 2016
Ahojte, založila som novú "skupinu", aby sa nám to neplietlo🙂 nápady sú už dané, ak sa vám žiadny nepáči, môžete si vybrať svoj vlastný. Do nedele 27.3 by som chcela uzavrieť výber aktivít, v nedeľu napíšem sem, kto bude mať akú aktivitu, teším sa a prajem každej krásny deň🙂

@maxa30 rada by som separovala 🙂
@chrumka84 ano pre chalana 🙂
@bambulka18 ok, može byt 🙂
@zuzanka256 prosim si znacky
@extra prosim si srsť 🙂
@zbruna aj ja poprosím národy, ďakujem
@maxa30 ja som za separáciu 🙂
@alfonzo čísla a písmená sa mi páčia 🙂
Ahoj dievcata 🙂 Je nas t uz celkom dost... Suhlasite s takymto poctom? Ak suhlasite a idete do toho dajte prosim like, nech vieme s kym mozme pocitat, dakujem 🙂
@hela_tn
@bambulka18
@maxa30
@chrumka84
@pistialko
@zuzanka256
@fada
@extra
@alfonzo
@mimca20
@pastelka13
@kallocka
@zbruna
@lucialieskovska
@ivianocka
caute, aj stale neviem co vyrobim, ale urcite ma nieco oslovi. este chvilu popatram🙂
caute. vidim ze sa tu chytila ta aktivita so zvieratkami a skatulkami. ja som robila uz v jednej vymene priradovanie zviera, co papa a kde byva....mam tam vela domacich tunajsich vierat. chystam sa pridat aj nejake exoticke ako opica, papagaj, had....co mi napadne. len to nemame zatial formou skatuliek, lebo tyhc zvierat je uz teraz asi 20🙂 tolko zapaliek neminieme. nepochopila som z rozhovoru, ci uz tuto aktivitu bude niekto robit. ak nie, tak je to moj navrh. inak pohladam nieco dalsie.
@pastelka13 sliepku 🙂
ahojte, da sa este pridat, som nejaka oneskorena? :(
mohla by som navrhnut:
1. kluciky s roznymi vyrezmi a k nim klucove dierky
2. priradovanie obrazkov poda kombinacie farieb
3. rocne obdobia a k nim aktivity v jednotlivych obdobiach
4. stopy zvierat plus zvieratka
5. zvieratka a treba ich otocit podla sipky
6.hra - hadzeme kockou a podla hodeneho cisla sa prekryva cislo na predlohe, vyhrava ten, kto prektyje kruhy s cislami co najrychlejsie
7 priradovanie malych pismen k velkym pismenach v tvare jablcok - jedno jablcko je rozdelene na polovicu s napisanymi velkymi a malymi pismenami
ak by sa nepacili, mala by som aj ine navrhy
@pastelka13 neviem či dom ti už pisala, nevidim to. Prosím si počty
@hela_tn
@bambulka18
@maxa30
@chrumka84
@pistialko
@zuzanka256
@fada
@extra
@alfonzo
@mimca20
@pastelka13
@kallocka
@zbruna
@lucialieskovska
@ivianocka @kajka18 navrhla pravidlá🙂
Max.pocet zucastnenych 12 emoticon
Do nedele prosim vlozte kazda 2-3 navrhy a strucny popis k nim - z coho budu vyrobene a ako budu fungovat, co rozvijat atd.
Do stredy si kazda u kazdej vyberie jeden navrh, ktory sa najviac paci.
V stredu sa vytvori album aktivitiek, kto bude pre koho co vyrabat.
Do 15.4. sem kazda vlozi prototyp, ako budu aktivitky presne vyzerat a ked sa odsuhlasi, mozeme sa pustit do vyroby.
Ukoncenie bude 15.5.
Kto suhlasi, prosim like...
ahojte dá sa k vám ešte pridať? 🙂
@extra ja by som uz nechala tie mamicky, ktore sa vcera prihlasili a oznacila som ich, ale viac uz nie... aj tak 17 bude dost narocne.. vyrabat 20ks je dost vela ☹ co vy na to? Uzavrieme to v tom pocte 17? Predpokladam, ze vzdy jedna, dve mamicky odstupia v priebehu vymeny, takze myslim, ze by to bolo idealne 🙂 ak si to tych 17 bab odsuhlasi, tak uz dalsie baby neberieme.... Takze prosim baby, dajte este poslednykrat like, ze suhlasite s poctom 🙂 dakujem
@hela_tn
@fada
@pastelka13
@extra
@alfonzo
@maxa30
@bambulka18
@maxa30
@chrumka84
@pistialko
@mimca20
@zuzanka256
@zbruna
@kallocka
@ivianocka
@lucialieskovska
Max.pocet zucastnenych 17!
Do nedele prosim vlozte kazda 2-3 navrhy a strucny popis k nim - z coho budu vyrobene a ako budu fungovat, co rozvijat atd.
Do stredy si kazda u kazdej vyberie jeden navrh, ktory sa najviac paci.
V stredu sa vytvori album aktivitiek, kto bude pre koho co vyrabat.
Do 15.4. sem kazda vlozi prototyp, ako budu aktivitky presne vyzerat a ked sa odsuhlasi, mozeme sa pustit do vyroby.
Ukoncenie bude 15.5.
Kto suhlasi, prosim like...
Baby, oznacene v prispevku vyssie, prosim precitat a dajte like 🙂

Ahojte aj ja niečo pridávam:
1.Porovnávanie (počtu, dĺžky ... ) k znamienkam pridám rozmanitý materiál
2. Skladanie - rôzne obrázky a tvary na lekárskych paličkách
3. Vývoj sliepky (suchý zips - zoradenie obrázkov: vajíčko, sliepka sedí na vajíčku, vykľuje sa kuriatko, kuriatko, sliepka, sliepka znesie vajíčko ... dokola v kruhu)