Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 2 až 3 roky

•
25. okt 2013@ivaha Ja budem filc potrebovať, ale ešte neviem, koľko presne a z akého materiálubudem potrebovať. Ešte ste mi neodsúhlasili konkrétny výzor aktivity, konkrétne zvieratká, atď. Bola by som rada, keby som mohla navrhnúť svoju predstavu 🙂
@mamkabeika
pravdaze 🙂 , uz mas aj fotky v albume https://www.modrykonik.sk/blog/ivaha/album/vyme...
a mozes tam priamo pisat a maminky sa ti tam ozvu, ak budes chciet nieco odsuhlasit, len skopiruj vsetky mena a ozveme sa vsetky 🙂
pravdaze 🙂 , uz mas aj fotky v albume https://www.modrykonik.sk/blog/ivaha/album/vyme...
a mozes tam priamo pisat a maminky sa ti tam ozvu, ak budes chciet nieco odsuhlasit, len skopiruj vsetky mena a ozveme sa vsetky 🙂
ivaha @avalsorim @sisi0211 @lindauciatko @evkalv @sharonik @gega @salonkaa @mimirinko @uhlopriecka @bartonka1 @josie3331 @weronnka18 @marusinka80 @bajlinka_tn @pillinka @natabun @ninison @belucio23 @mamkabeika
dievčatá, rada by som sa vás spýtala. mám jeden typ kresleného obrázka, ku kt. sa budú priraďovať emócie, ale na obrázku je emócia pomenovaná po česky, bohužiaľ, akokoľvek som skúšala, nejde to odstrániť, ani prepísať. posielam vám v prílohe. aj druhý typ kresleného, aby ste si vybrali, tam by som dopísala emociu po slovensky. Skúste mi dať spatnu vazbu, kt. sa vám viac páči.
1 - mozme oznacit ten prvy s ceskym nazvom
2 - ten druhy bez nazvu, vdaka
dievčatá, rada by som sa vás spýtala. mám jeden typ kresleného obrázka, ku kt. sa budú priraďovať emócie, ale na obrázku je emócia pomenovaná po česky, bohužiaľ, akokoľvek som skúšala, nejde to odstrániť, ani prepísať. posielam vám v prílohe. aj druhý typ kresleného, aby ste si vybrali, tam by som dopísala emociu po slovensky. Skúste mi dať spatnu vazbu, kt. sa vám viac páči.
1 - mozme oznacit ten prvy s ceskym nazvom
2 - ten druhy bez nazvu, vdaka
@lindauciatko ahojky, nemam moznost robit s drevom - nemam naradie ani skusenosti, tak to nechcem riskovat. ked som pozerala drevene komponenty (opracovane kocky, kruhy, vyrezy), vychadza to velmi draho. ak by si vsak chcela, mozem ti pre drobca vyrobit magneticku hru z filcovych rybiciek, ktore sa chytaju na prutik
@natabun Ja si tiež myslím, že prvá je lepšia voľba, nakoľko emócia je výraznejšia 🙂
Baby, asi vas sklamem ale ten strom so 4 rocnymi obdobiami robit nebudem. Vychadza to strasne draho kvoli materialu. Pripravila som 1 exemplar pre moju dceru s jablkami a vyuzila som na neho flis, ktory som povodne objednala na nieco ine. Bola som vsak z neho sklamana. Mala sa s tym hrala asi 3x a gombikove dierky su uz vytahane. Objednavala som ho z netu, takze tie ktore chcete objednat flis, urcite nie gramaz 133g. Je velmi tenky a malo vydrzi.
Skusala som ale aj iny, omnoho hrubsi, ten sa mi zda byt OK. Kupovala som ho v galanterke, tu u nas vsak maju len 1 farbu taku tmavosivu, takmer ciernu. Zajtra by som tam este zasla a zistila ci ho este mavaju, v akej farbe a kolko stoji. Z takej farby sa vsak strom neda urobit, takze navrhujem bud tu sovu, alebo ma este napadla lienka, na ktoru by sa pripevnovali z toho flisu bodky gombikmi a patentmi. Cervena latka by bola nejaka hrubsia (nie flis).
Skusala som ale aj iny, omnoho hrubsi, ten sa mi zda byt OK. Kupovala som ho v galanterke, tu u nas vsak maju len 1 farbu taku tmavosivu, takmer ciernu. Zajtra by som tam este zasla a zistila ci ho este mavaju, v akej farbe a kolko stoji. Z takej farby sa vsak strom neda urobit, takze navrhujem bud tu sovu, alebo ma este napadla lienka, na ktoru by sa pripevnovali z toho flisu bodky gombikmi a patentmi. Cervena latka by bola nejaka hrubsia (nie flis).
@sisi0211 hned som si isla skontrolovat objednavku kolko gr.ma moj objednany filc a ze 166 tak dufam ze to bude stacit, ja som si tiez nasla na niektore farby nahradu filcu v lidli predavaju utierky alebo handry na riad a podlahu su vo viacerych farbach a su take dobre pevne a druhy typ co kupujem je cisto biela a taka dobre hruba a vyjde to podstatne lacnejsie ako filc ale nemaju take pekne vyrazne farby tak som musela objednavat aj filc...dufam ze vydrzi...a stym ze vymenis aktivitu nemam ziadny problem 😉
@sisi0211 pre mna to nemusi byt filc, kludne hocijaka hrubsiam latka s vysitymi dierkami, ak ti stroj vysiva.Tiez ma napadlo, ze sa to bude vytahovat, preto by bolo asi platno, napr v dvoch vrstvach a pod, lepsie.Alebo skus vyskusat ine materialy, co mas trebars doma, aby to nevyslo velmi vela. Ak to nedude filc aspon to bude blizsie materialom, ktore budu deti skutocne pouzivat a zapinat.
Ahojte chcem sa opytat aku latku by bolo najlepsie pouzit na ten labirint? Poradte nejaku co sa nestrapka a rozmery mozu byt 15*15?
Ahojte tak sa neozyvate tak sme kupili orandzovu latku flis taku dekovu a rozmery budu 15*15 tak od pondelka sijem 🙂 pekny vecer zelame 🙂
@avalsorim @sisi0211 @lindauciatko @evkalv @sharonik @gega @salonkaa @mimirinko @uhlopriecka @bartonka1 @josie3331 @weronnka18 @marusinka80 @bajlinka_tn @pillinka @natabun @ninison @belucio23 @mamkabeika @ivaha @natabun - ahojte kocky, z vysledkov hlasovnaia vypadlo ze robim ludske telicko 🙂
Tu začni písať odpoveď...

Odošli