Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
@katika74 no podľa mna by to mali byť asi slová skladajúce sa z 3-4 písmen (ale nech sa skôr vyjadria kočky, ktoré majú deti vo veku 3-6 lebo ja mám len 2 ročného drobca) tie to možno budú vedieť posúdiť skôr... a na počte by sme sa mali nejako dohodnúť hromadnejšie... aby si to samozrejme zvládla...
babulky takže ja som ochotná vyrábať 2 rôzne veci... takže potom ked to celé uzatvoríme mi každá napíšete, či vám budem robiť vesmírne karty alebo vrchnáčiky... (máte teda u mna na výber čo sa vám hodí viac) 😀
@myska2233 @lucikusik baby bola som na "nakupy" 🙂 zatial mam orech, gastan, brezu, jelsu, javor, borovicu, borievku, smrekovec, dub, lipu, sipku.. este by som vedela dodat aj hloh a vtaci zob, ale plody su nejedle a nerada by som, keby sa nejakemu dietku nieco stalo.. skusim aj zajtra niekam vybehnut a uvidim, co este donesiem.. pokusim sa co najviac, len neviem co spravi susenie niektorych veci a preprava.. pripadne som rozmyslala ususit aj listy ovocnych stromov a plody by ste si uz nejako doplnili (jablko, hruska, slivka, ...) co vsetko je v pexetriu??
@katika74 mna este napadli nity, nieco taketo.. http://kremik.sk/galanteria-textilna/galanteria... jednoducho sa pouzivaju (len sa to zbuchne kladivom), akurat to netreba uplne napevno, aby sa s papierikmi dalo hybat
@myska2233 Toto funguje, moje deti (dvojcata, ktore sa stale spolu hrali, ani som o nich nevedela) sa naucili pismenka z pexesa, bol tam obrazok auta a pismeno E, ihly a pismeno I, elektricka a pismeno E. Najprv nas sokli, ked babke zacali citat (3 roky) z novin pismenka, ale vzdy pred tym povedali aj nazov obrazka. Na dalsej navsteve uz nazvy obrazkov vynechavali a v 4 rokoch uz spajali pri citani pismenka do slov. Nikto sme nic nerobili, len to pexeso...

@myska2233 ak filomena nepojde do toho, mohla by jej nápad urobiť @zuzzka1 ?