icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov

myska2233
1. okt 2013

Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?

emily_666
4. okt 2013

@myska2233 ak filomena nepojde do toho, mohla by jej nápad urobiť @zuzzka1 ?

emily_666
4. okt 2013

@zuzzka1 tie skadacie zvieratká nie sú zlé, ale pre vek 3-6 už treba aj neičo zložitejšie 😉

llucyi
4. okt 2013

@myska2233 miska a co moje color sudoku? ak by baby nechceli, mozem urobit aj niektoru z tych dvoch aktivit (od filomeny alebo dudri)?

myska2233
autor
4. okt 2013

@llucyi no mne osobne sa to od filomeny alebo dudri zdá lepšie a vhodnejšie ako to sudoku... ale to je len môj názor... tie vejárikové slová sú u mna top... ak ich nikto nebude robiť vo výmene neskôr ich aj tak urobím

@emily_666 @zuzzka1 to by bolo super ak by sa na to podujala...

katika74
4. okt 2013

@myska2233 pripadne mozem urobit aj ja tie vejarikove slova, ak sa nebude pacit ten krokodyl (scitanie, odcitanie), len neviem ako mam urobit to spojenie, keby vedel niekto poradit... teraz ma napadlo, ze by sa to mohlo spojit kruzkom na kluce:

myska2233
autor
4. okt 2013

@katika74 tie vejáriky by boli super... tiež ma napadlo to spojenie s tým krúžkom 🙂 alebo možno ešte tzv. eska pásky... neviem ako sa to píše takto to vyzera

myska2233
autor
4. okt 2013

@katika74 ja myslím, že kočky budú určite skôr za tie vejáriky ako tie čísla... aj vzhľadom na to, že aktivita sa páčila viacerým a dudri nám na poslednú chvíľu odstúpila 😖

katika74
4. okt 2013

@myska2233 aj to by nebolo zle... kolko by malo byt tych vejarikov?

katika74
4. okt 2013

@myska2233 ok ja by som to zobrala

myska2233
autor
4. okt 2013

@katika74 no podľa mna by to mali byť asi slová skladajúce sa z 3-4 písmen (ale nech sa skôr vyjadria kočky, ktoré majú deti vo veku 3-6 lebo ja mám len 2 ročného drobca) tie to možno budú vedieť posúdiť skôr... a na počte by sme sa mali nejako dohodnúť hromadnejšie... aby si to samozrejme zvládla...

myska2233
autor
4. okt 2013

babulky takže ja som ochotná vyrábať 2 rôzne veci... takže potom ked to celé uzatvoríme mi každá napíšete, či vám budem robiť vesmírne karty alebo vrchnáčiky... (máte teda u mna na výber čo sa vám hodí viac) 😀

zuzzka1
4. okt 2013

Plus ako alternatíva: 3 zložkové kartičky čo z čoho pochádza - so slovenskými popiskami

llucyi
4. okt 2013

@myska2233
@katika74
takze uz by zostali len tie pismenka od filomeny?

lenusskaa
4. okt 2013

@myska2233 @lucikusik baby bola som na "nakupy" 🙂 zatial mam orech, gastan, brezu, jelsu, javor, borovicu, borievku, smrekovec, dub, lipu, sipku.. este by som vedela dodat aj hloh a vtaci zob, ale plody su nejedle a nerada by som, keby sa nejakemu dietku nieco stalo.. skusim aj zajtra niekam vybehnut a uvidim, co este donesiem.. pokusim sa co najviac, len neviem co spravi susenie niektorych veci a preprava.. pripadne som rozmyslala ususit aj listy ovocnych stromov a plody by ste si uz nejako doplnili (jablko, hruska, slivka, ...) co vsetko je v pexetriu??

myska2233
autor
4. okt 2013

@lenusskaa ja odporúčam listy nesusiť ale laminovať ešte za čerstva!!!! inak to nebude dobré...

lenusskaa
4. okt 2013

@katika74 mna este napadli nity, nieco taketo.. http://kremik.sk/galanteria-textilna/galanteria... jednoducho sa pouzivaju (len sa to zbuchne kladivom), akurat to netreba uplne napevno, aby sa s papierikmi dalo hybat

lenusskaa
4. okt 2013

@myska2233 aj to som rozmyslala.. vydrzia?? (ci nesplesneju 😀 ) nemam skusenost

zuzzka1
4. okt 2013

babulky, nestíham čítať diskusiu, ešte pridávam jeden návrh na zváženie, hodiny, len kocky by boli klasicky hand made - hranaté

lenusskaa
4. okt 2013

@zuzzka1 hodiny super 🙂

myska2233
autor
4. okt 2013

@lenusskaa a inak zatiaľ krááááááásna zbierka
v pexetriu je jablon, čerešna, smrek, dub, borovica a viac si nepamatam 🙂

lucikusik
4. okt 2013

@nelinka79 ja som za oblaky. Pridám like do albumu.

zuzka4444
4. okt 2013

@myska2233 Toto funguje, moje deti (dvojcata, ktore sa stale spolu hrali, ani som o nich nevedela) sa naucili pismenka z pexesa, bol tam obrazok auta a pismeno E, ihly a pismeno I, elektricka a pismeno E. Najprv nas sokli, ked babke zacali citat (3 roky) z novin pismenka, ale vzdy pred tym povedali aj nazov obrazka. Na dalsej navsteve uz nazvy obrazkov vynechavali a v 4 rokoch uz spajali pri citani pismenka do slov. Nikto sme nic nerobili, len to pexeso...

lucikusik
4. okt 2013

@katika74 @myska2233 na kurze som videla spojenie malou zicherkou - na foto. Ale možno by to šlo aj navliecť na kancelaársku sponku.

mulaska
4. okt 2013

@zuzzka1 ano, pacia sa mi tie trojzloz. karty, co z coho pochadza.... privitame urcite 🙂

lucikusik
4. okt 2013

@soso Pexetrio Stromy sa mi páči najviac

katika74
4. okt 2013

@lenusskaa ja si tiez myslim, ze je lepsie laminovat este za "čerstva"

katika74
4. okt 2013

@lenusskaa dakujem pekne za tip🙂 🙂

katika74
4. okt 2013

@zuzzka1 tiez dobry napad, moze byt 🙂

katika74
4. okt 2013

@lucikusik aka bola asi velka ta jedna karticka, nevies mi povedat?

llucyi
4. okt 2013

baby, ak teda @filomena nebude robit tie "skladacie pismenka" a budete ich chciet, mozem ich urobit aj ja. ok?
ak nebudete viac chciet sudoku 😉