Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
Ahojte, kedze sa aktivitky trosku rozvinuli a je tu niekolko veci, ktore sa mi naozaj pacia, idem do toho 🙂 takze tie skladacie pismenka urobim ja.
inak krasne aktivity sa rysuju, skoda, ze nie je viac aktivit na cisla, matematiku 😖
@lenusskaa perfektneee, na toto sa naozaj tesim, presne tento napad som dostala ked sme zberali gastany,... ze to moje dieta ani nevie pod ktorym stromom ma hladat 😀
a k tomu laminovaniu... mozno by som skusila najskor lisovat tie listy, teoreticky aj tie pichlavejsie by sa mohli narovnat a potom laminovat... sama som zvedava na vysledok 🙂
@myska2233 urcite so mnou ozete pocitat
Ahojte babulky, takze tie moje kocky by boli vytlacene poskladane na tvrdy papier aby si ich deticky mohli vyfarbit. bude tam vicero skupin veci: zvieratka, hracky,dopravne prostriedky atd... my to s mojou troj rocnou malou hravame bud tak ze vsetkych 8 kociek hodime a rozpravame pribeh alebo hodime jednu kocku a rozpravame si vlstnosti toho obrazka kt. prave padol. jednoducha vecicka, ale daju sa na to vymyslat zaujimave veci. Inak velmi sa ospravedlnujem, na nete byvam pomerne malo, max na par minut vecer ked moje deturence zaspinkaju. pridem si vas sem vzdy precitat,
ahojte, ja by som sa tiež veľmi rada pridala, ale vôbec neviem čo by som mohla urobiť...nie som veľmi kreatívny tip, ale pokúsila by som sa niečo vymyslieť 🙂 či to už máte uzatvorené?
Ahoojte, pridavam sa, nemam cas kazdy den prispievat a pozerat...
Z mojej strany navrh:
- pismenka, velke, male aj dlhe aj s makcanmi, na cervenom a modrom podklade, zalaminovane...problem by bol ako to skladovat, ja mam na to dosky, ale tie nekupim teraz 23 ks....
- prestieranie zalaminovane na papieri
- karty o krajinach EU
...
@myska2233 zlatko, rozhodnes, co mam robit?
Este by som mohla karty urobit o:
- vynalezy
- rekordy
POZOR kočky nastal malý problém... na začiatku sa nahlásili maminy, potom sa neohlásili (samozrejme chápem, že niektoré ste pracujúce a podobne) a medzitým sa nahlásili iné aj už s pripravenými aktivitami... teraz ked niektoré maminy zistili aké suprové aktivitky sa nachystali tak sa znovu hlásia na výrobu.... no žiaľ vychádza mi to, že by nás bolo cca 22 tak neviem či ste ochotné akceptovať tento počet alebo jednoducho spravím čiaru na 20... tie, ktoré to stihli stihli tie, ktoré nie žiaľ možno nabudúce... prosím skúste sa k tomu vyjadriť... ďakujem

@lenusskaa No tie ihlicnany, to asi nebude dat zalaminovat... aby si laminovacku neposkodila....podla mna len take tensie listy, bez konarikov. Kazdopadne zaujimavy experiment aj pre maminy laminatorky, som zvedava, ci tie listy naozaj vydrzia alebo casom zacnu nejako pracovat 🙂)