Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
ale ved som pisala, ze budem robit vejariky, mne len bolo luto, ze nie je recyklacia, len tolko k tomu
@bibes no v albume sa najskôr hlasovalo medzi čo z čoho a hodinami... a potom neskôr sa pridávali dinosaury... ale to sa mi z diskusie z fóra zdalo, že chcú kočky najviac.... takže ak sa mýlim, kľudne ma opravte zmením to... ja už som zbytočné foto mazala nech to máme prehľadné...žiaľ už ich vrátiť späť neviem (teda hlavne tie komenty)
@lalus @emily_666 @nenocka @bibes @silvia259 @mulaska @lenusskaa @ask @myska2233 @nelinka79 @lucik194 @mcoya @soso @llucyi @breky @filomena @zuzzka1 @ywett @biankacertik @katika74
Chcela by som urobiť 7 symbolov: slnečno, polooblačno, oblačno, dážď, búrka, sneh, vietor. Kartičky by boli len s obrázkami - bez popisu. Ak by ste vybrali A) alebo B), tak by som vymenila symbol pre vietor, lebo mne moc vietor nepripomínajú.
Mne sa pozdávajú symboly s modrým pozadím, pretože sa mi zdá, že na tom kalendári lepšie vyniknú. Čakám na váš výber, prípadne navrhnite iné typy symbolov alebo design.
Ahoj dievcence. U mna boli na vyber hodiny. Co je z coho a dinosauri. O hodiny bol najmensi zaujem. Daju sa lacno nahradit budikom z ikea. Zaujem bol o dinosaurov aj co z coho pochadza. Podla preferencii mozem vyrobit podla zelania dinou alebo co je z coho. Tiez som za doplatenie pri planetkach a vlastnorucne zositie....
Takiso som za doplatenie pri planetkach a vlastnorucne zositie....
ahojte .. chcem len povedat ze budem suhlasit s väcsinou ako sa na ktorych aktivitach dohodnete ..
a este ze si doplatim za planetky ..
Hotové komplet balíky sa budu posielat mne spolu v krabici s postovnym naspäť ja potriedim a Posielam spat. Adresu budem posielat do IP, myslím, že ked budete mat hotové tak si o ňu napisete lebo keby som ju poslala teraz tak o mesiac zabudnete kde je 🙂 myslím, že balíčky by nemali vážiť viac ako 2 kg to je tuším 2,80 postovne, pošlem to cez eph-čko takze by to malo byt 2,70...
Ak ti je lepšie na účet môžeš aj tak ale baby zvyknú dávať postovne do balíku ktorý posielajú.... Mne osobne je to jedno ( možno by bolo bezpečnejšie aj na ten účet to nechám na vás)
Ďakujem za kompliment 🙂
baby tak trocha "od veci" pokial niektora potrebujete na tvorenie kupit machovu gumu, resp. rozne dratiky, koralky, farebne ligotave goralky, flitre..... tak vcera som len tak nahodou objavila ze v obchodoch "kik" a "teddy" taketo vselijake vecicky predavaju
napr. machovu gumu (6ks / velkost A4 / 1,79€),
vsetky balenia ostane goralky ...... vsetko stalo po 1€
a napr. na filc som naposledy kupila tu (je tensi, ale mala z neho vystrihuje a lepi na papier takze uplne staci)
je to 0,5kg filcu, my sme v tom baliku mali asi 15 roznych farieb, su to zvysky, do 10*10cm, vacsie nie
http://www.dekoshop.sk/vyradene-polozky/filcove...
tiez si doplatim za zdvojene planety
@emily_666 je mi luto ale z dekoshopu teraz objednavat nebudem, tam objednavam tak 1x za pol roka, mala som ich pod nosom (asi 500 m od domu) ale minuly rok zrusili kamennu predajnu v krasnanoch (bratislava) a maju teraz iba "net adresu" teda da sa ist aj osobne prebrat tovar, to je v petrzalke, tam som este nebola,
nechodi niekto z rodiny do BA? resp nezije tam? mala by si to jednoduchsie,
inak Kik je aj v Senici aj v Starej Turej, aj v Novom Meste nad Vahom.
Keby si ale nezohnala, mozem skocit opat do toho Kik (ale az na buduci tyzden), resp. aj ten Teddy (taky isty obchod ako Kik), tedy-discount ma v podstate to iste co Kik na dekorovanie a tvorenie
No vidim, ze je zaujem o zdvojene planety. Mozem urobit kludne kazdej - urobim to radsej z filcu len 1mm hrubky, aby sa vam to dalo sit. Povodne som chcela 2mm hruby, ale to by sa pri tych malych planetach nedalo zosit, by z toho bol valec 🙂 Tym padom mi nemusite NIC DOPLACAT, takyto filc je lacnejsi o polovicu, tym sa to vyrovna.
A pre istotu pisem aj rozmery vsetkych planet sem, aby ste neboli prekvapene:
Merkur 0,5cm... Venusa 1,2cm ... Zem 1,27cm ... Mars 0,7 cm ... Jupiter 14,2cm ... Saturn 12cm... Uran 5,1cm ... Neptun 4,9cm
@nenocka lutujem, ale na gombiky asi toto nebude vhodne, este mozno patentky malicke by sa dali
Takze chcete vsetky dvojite planety? Od toho zavisi, aky filc objednam.
@mulaska Ahoj 🙂 Ja mam hmyz v ramci temy zaba - zivotny cyklus zaby, kde byva, co zerie a k tomu som hodila aj hmyz. Ako by si ho chcela spracovat? mam aj rocne obdobia - karticky k rozpravaniu o rocnych obdobi , spolu s postupnostami - ako rastie obilie, pupava, ceresna. Alebo mozem ponuknut dva recapty s nakupnymi kartickami pre deti - pecenie chleba a pizza....

@katika74 tak mi prosím daj info, čo by si teda chcela robiť a hodím to do albumu ešte raz na hlasovanie...