Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
@myska2233 ak by ste chceli a este vas nie je vela - som teraz prave dokoncila temu lesa - papierovo spracovane - plody a listy...pozerala som, ze tu jedna kocka zbiera poldy...mozno by sa to este hodilo.. Len neviem, ci vas uz nie je vela, daj vediet. Pripadne kuk moj album - tam je to ako posledna tema...
@lucikusik Ahoj, prave sme diskutovali s muzom o mojom vesmire a nasadil mi do hlavy chrobaka, ze preco tie planety neurobim radsej zalaminovane 😝 Filc budem urcite objednavat na ten dlhy cierny pas. Ale o planetach som prave na pochybach,... ma pravdu v tom, ze by to bolo realnejsie krajsie vykreslene, ako filcu jednofarebne... a zaroven by sa to dalo aj lepsie uchopit do ruky ako 0,5cm kusok filcu... ak by som nechala vacsi priehladny laminovany okraj okolo planety.
No vaham, ...
Potrebovala by si filc?
@bibes Inak mne sa ten nápad s tými zalaminovanými planétami dosť pozdáva, práve kôli realite a aj s tým uchopením je to pravda. Potom by sa tie planéty pripínali suchým zipsom, či by sa len tak voľne položili na nejakú značku? Áno filc potrebujem. Mám doma len také divné farby... myslela som, že použijem machovú gumu, ale mám jej málo. Včera som filc objednala ... do konca týždňa by som si ho mala vyzdvihnúť, tak som myslela, že ak by si potrebovala, tak môžem zobrať aj Tebe.
@filomena vyber necham na Vas... myslela som to tak, ze ked vystrihnem povedzme Merkur z filcu - bude mat priemer 0,5cm .... ak by som ho zalaminovala, tak by som mohla nechat vacsi okraj laminovany (planeta by bola rovnako velka, len okolo by bola laminovacia folia este) a vystrihnut ho napr. s priemerom 1cm ... preto som pisala, ze lepsie uchopitelny, v takomto zmysle
Teraz mi tak napadlo, ze ideal by bol vystrihnute z filcu a na tom nalepeny zalaminovany obrazok 🙂 zase tema na uvazovanie
@lalus @emily_666 @nenocka @silvia259 @mulaska @lenusskaa @ask @myska2233 @lucikusik @nelinka79
@lucik194 @mcoya @soso @llucyi @breky
@filomena @zuzzka1 @ywett @biankacertik @katika74
baby, dala som do albumu pod moju aktivitu 2 navrhy - planety z filcu, alebo zalaminovane, ak mate nejake preferencie, mozete sa vyjadrit lajkom
@bibes ved to obšívanie nikto nechce ja som len nevedela ako to chceš robiť 😀 😀 vieš ked si sa pýtala, či laminované alebo filcové... a ja si myslím, že kľudne by si mohla napísať kočky by nemali problém s tým doplatením... ved materiál niečo stojí a tvoja aktivitka je ozaj bombová....
čo vy na to ostatné????
@myska2233 prave som nasla filc za akciovu cenu http://www.repromakreativ.sk/pages/artemio-zlava
maju aj pekny vyber farieb ak by niekto este potreboval http://www.repromakreativ.sk/oddelenie/index/13...
takze cakam do zajtra na vyjadrenia a potom hor sa do nakupovania 🙂
@lalus @emily_666 @nenocka @bibes @silvia259 @mulaska @lenusskaa @ask @myska2233 @nelinka79 @lucik194 @mcoya @soso @llucyi @breky @filomena @zuzzka1 @ywett @biankacertik @katika74
Čaute maminy 🙂
chcela by som sa s vami dohodnúť na podrobnostiach vyhotovenia kalendára. Pôvodne som chcela všetko zalaminovať. Bohužiaľ, vzhľadom na množstvo, musím pristúpiť na trochu "ekonomickejšiu" verziu. Toto je môj návrh:
- Karty pre rok, ročné obdobia, mesiace, karta "Počasie dnes" a karta, kde sa pripevňujú dni by neboli zalaminované. Boli by vytlačené na farebnom kancelárskom papieri - prípadne by som ich mohla vytlačiť na hrubší farebný papier (160g) - nie je to výkres. Na takýto papier som ešte netlačila na našej tlačiarni, tak neviem či to pôjde. Dám info.
- Farby jednotlivých kariet: Rok a Počasie dnes -biela, Jar a jarné mesiace - zelená, Leto a letné mesiace - žltá, Jeseň a jesenné mesiace - oranžová, Zima a zimné mesiace - modrá
- Dni v mesiaci (kartičky 1-31) a kartčky so symbolmi pre počasie by boli zalaminované.
- Rámik na označenie aktuálneho dňa bude z machovej gumy
- Kapsičky pre dni v týždni budú z filcu
- Kartičky "Včera, Dnes, Zajtra" budú z tvrdšieho papiera - budú vystrihnuté z papierového obalu na dokumenty - taká odkladacia mapa na dokumenty. Neviem ako to mám nazvať 🙂, ale je to pevnejšie ako výkres.
- Symboly pre počasie ešte hľadám a dám na odsúhlasenie. Prípadne ak máte niektorá v archíve nejaké vhodné, ozvite sa.
Čakám na vaše námety na vylepšenie, otázky, pripomienky resp. "Like" pre odsúhlasenie. Ešte raz dávam foto, z ktorého čerpám inšpiráciu.

Maminy, ja sa zameriam na krajinu Europskej unie, moze byt? Hlavne mesto, prip. zname osobnosti a taka pikoska prip. nieco charakterizujuce tu krajinu...aj obrazok a z druhej strany popis, moze byt?