Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
@njonja @myska2233 to by bolo super, ten zivotny cyklus zaby, plus ten hmyz, co zerie,,,videla som to v tvojom albume, tak som to aj pochopila, ze hmyz je spracovany, ako potrava pre zabu... to by mohlo byt... myslis, ze by si to mohla spracovat takto pre tolko mamin? a samozrejme, nech sa myska vyjadri a ostatne maminy, ci je este volne 😉 😉 😉 ... ja by som to velmi uvitala, mame sice obrazky na zivotny cyklus zaby, ale tento tvoj je fajn aj s tou potravou 🙂 🙂 🙂 ..
@mulaska mmne j eto v podstate jedno, ja to mam viac- menej spracovane. Ak by vam to nevadilo, je to aj po nemecky, inac by som nemcinu vyhodila von. A pre kolko dievcat to treba spravit? a dokedy, pripadne, akoa kam to dopravit. Zijem v nemecku, na Sk pridem az koncom oktobra, ak by to stacilo...
ja mozem tiez vyrobit aj 22ks
@njonja ja s tvojim pridaním problém nemám práve naopak 🙂 kedže tvoju robotku dôverne poznám 😉 co sa týka tvojej návštevy na SK koncom októbra je fajn lenže my mame termín dokoncenia cca polovica novembra a rátam že balíčky budem zbierať a posielat bud koncom novembra alebo začiatkom decembra takze je otázne ako aktivity k tebe dopravit.... Takze to je uz zase skôr na tebe či do toho pôjdes alebo nie.... Prípadne ak máš na SK rodinu by sme to poslali k ním a možno na Vianoce sa stretnete, že by ti to priniesli alebo fakt neviem lebo posielat cca 2 kg balík do Nemecka neviem koľko stojí či sa ti to oplati....
Ahojte, chcela by som sa medzi vas este pridat a slubujem, ze budem k tvorbe aktivit pristupovat maximalne zodpovedne. Viem urobit priradovanie stop zvieratiek, alebo pocty (scitanie, odcitanie, na ucenie parnych a neparnych cisiel - presne podla montessori), zviertka podla vyskytu bud na Slovensku, alebo vo svete (pripinanie na suchy zips, alebo magnetky). Date mi sancu? 🙂
alebo nieco taketo: http://www.kizclub.com/Topics/animals/whosefeet...
@ njonja
@ myska2233 tiez mozem vyrobit pre 22 mamin 🙂
tak este pridavam dalsi napad na tvorenie slov, troj alebo 4 cifernych.... http://www.kizclub.com/Phonics/letterflip/lette...
@njonja super tak by ťa to pockalo u maminy 🙂 velmi sa mi páči ten životný cyklus zabky aj ten hmyz co papa a jeho triedenie 🙂 tak neviem co by mohlo teda byt či všetko alebo len niečo ... Potom len by som ťa ešte chcela poprosit názvy písať aj s apostrofom a insecty by som napísala hmyz (aby to bolo slovensky 🙂 )
a este mi napada vyrobit dopravne znacky
alebo knizka uloh, kde bude bludisko, najdi rozdiel, co tu nepatri, priradenie, pocty a podobne veci na foliach a dopisovat sa bude fixou na foliu (da sa zotierat)
no ok, skoda, aspon by ste mi mohli niektore poposielat spracovane aktivity na PC a ja si ich doma porobim, zalaminujem, resp. tipy, kde zozeniem niektore pomocky, keby sa dalo do buducna dat mi vediet, ked bude podobna akcia, je narocne ustriehnut to.
@lalus @emily_666 @nenocka @bibes @silvia259 @mulaska @lenusskaa @ask @myska2233 @nelinka79 @lucik194 @mcoya @soso @llucyi @breky @filomena @zuzzka1
@ywett @biankacertik @katika74
Rozhodla som sa pre tieto symbolu počasia, pretože ostané nevyzerali moc dobre, keď som ich zväčšovala. Pridala som ešte aj hmlu. Bude teda dokopy 8 ks kartičiek pre počasie

@bibes my si tiez prosime dvojite,,, dakujeme!a kde objednavas filc? dik