icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov

myska2233
1. okt 2013

Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?

lucikusik
8. okt 2013

Takéto super originálne symboly pre počasie som našla - Inšpirácia na vlastné dotvorenie kalendára

bibes
9. okt 2013

@mulaska zatial som objednala za 20e... uvidime ci som sa neprepocitala 😀

njonja
9. okt 2013

@lucikusik nechcem ta zbytocne zatazovat🙂 Ale dakujem za opytanie!! Staci v slovencine, aby si s tym nemala vela roboty!

njonja
9. okt 2013

@lucikusik a dakujem za like za fotoblog🙂

njonja
9. okt 2013

@myska2233 ok, skusim pozriet, ci najdem aj slovensku interpunkciu v PC, nejako poriesim. Misi, len taky dodatok - ja neplanujem kupovat aj modely hmyzov a zabiek..ci aj to mam spravit? Dostat to cez Safari.l.t.d...

ywett
9. okt 2013

Kocky aky je deadline pre spracovanie?

myska2233
autor
9. okt 2013

@njonja nie nie modely to od teba nikto nechce 🙂 len to papierové prevedenie 🙂

myska2233
autor
9. okt 2013

Deadline ( ukončenie) ideálne do 15.11. ( do nedele 17.11. Pobalite aby sa to mohlo v pondelok posielat 🙂 ) mame to uz aj s rezervou 🙂 keby niečo....

njonja
9. okt 2013

@myska2233 ufff, dakujem🙂

myska2233
autor
9. okt 2013

@njonja inak čo sa týka safari ltd. tak to sa na Slovensku zohnať nedá... ale aj to už riešim 😀

myska2233
autor
9. okt 2013

takže kočky je nás 22.... myslím, že všetko by malo byť už dohodnuté tak hor sa do výroby 🙂... teším sa

myska2233
autor
9. okt 2013

babuľky ešte jedna otázka ohľadom slovných vejárikov od @katika74 .... či stačia 3-4 písmenkové slová a koľko tých slov by malo byť... mali by sme sa dohodnúť...

emily_666
9. okt 2013

@myska2233 máš návrh? nech je to tak primerane tým ostatným aktivitám

katika74
9. okt 2013

@lucikusik
mne sa viac pacil tento obrazok vetra, co povies, pripadne poviete...

lalus
9. okt 2013

ženičky, tak len pre info. pripravila som si už stránky s obrázkom, písmenom a slovom (všetko písané veľkým tlačeným 😉 ).

zvolila som tieto slová: auto, balón, cibuľa, dom, egreš, flauta, guľa, hus, chata, ihla, jablko, krava, lyžica, motýľ, nos, okno, pero, quinoa, ryba, strom, telo, ucho, vejár, wafle, xylofón, yzop, zebra

ak máte niektorá nejaké pripomienky, či lepšie nápady - k zvoleným slovám, abecede (snáď som nič nevynechala 😅 ... teda DZ som tam schválne nedala - chcete?) píšte mi prosím asap, aby som to mohla začať tlačiť 😉

lucikusik
9. okt 2013

@njonja Už to mám vytlačené aj s nemečinou. Rozmery kariet mám také, že som mala prázdne miesta na stránke, takže tie nemcké názvy som len doplnila.

lucikusik
9. okt 2013

@katika74 Veľmi pekný obrázok. Bohužiaľ dnes som už karty s počasím bola vytlačiť v copyshope, lebo mám len ČB tlačiareň. Takže pre vietor som už vytlačila symbol, ktorý som pridala včera 😒

lucikusik
9. okt 2013

@katika74 Máš prosím ťa link, odkiaľ je stiahnutý ten obrázok vetra? Keď som ho stiahla odtiaľto, tak je dosť malý a pri zväčšovaní potom nevyzerá dobre.

lucikusik
9. okt 2013

@lalus @emily_666 @nenocka @bibes @silvia259 @mulaska @lenusskaa @ask @myska2233 @nelinka79 @lucik194 @mcoya @soso @llucyi @breky @filomena @zuzzka1 @ywett @biankacertik @katika74
Dnes som skúšala tlačiť kalendár na hrubší farebný papier a bohužiaľ naša tlačiareň to nezvláda 😠 Bude to teda vytlačené na papieri, ktorý má hrúbku ako kancelársky papier. Mrzí ma to, lebo výsledok nebude taký, ako by som chcela 😖

ask
9. okt 2013

@lucikusik Tak si ho podlepime 😉

myska2233
autor
9. okt 2013

@lucikusik alebo dodatočne si zalaminujeme 🙂

njonja
9. okt 2013

@lucikusik ty si poklad!!! dakujem!

mulaska
10. okt 2013

@lucikusik tak taketo zrady poznam, , , a ked je nieco inak, ako si predstavujem, ked robim pre decka 😉 😉 😉 😉 .. netrap sa, my to prezijeme,,, a dakujeme velmi za kalendar 😉 !!

lenusskaa
10. okt 2013

@myska2233 tu som nasla miniatury zvieratiek safari ltd http://www.mamapodsahrat.sk/kategoria/sady-mini...

myska2233
autor
10. okt 2013
bibes
10. okt 2013

@lalus ja teda neviem co je quinoa ani yzop 🙂 ale tam asi velky vyber nebude 🙂

mulaska
10. okt 2013

@lucikusik prosim do ktoreho copyshopu chodis, a ake su tam ceny? dakujem, velmi

katika74
10. okt 2013

@lucikusik môžem ti poslat mailom, napis mi do IP

katika74
10. okt 2013

@bibes mohlo by byt quasimodo alebo yachting 🙂

emily_666
10. okt 2013

@bibes ani ty nevieš? ja som to radšej ani nepísala, nech nevyzerám sama ako trúba 😀 😀 😀 😀 😀 😀