Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
Kocky aky je deadline pre spracovanie?
Deadline ( ukončenie) ideálne do 15.11. ( do nedele 17.11. Pobalite aby sa to mohlo v pondelok posielat 🙂 ) mame to uz aj s rezervou 🙂 keby niečo....
takže kočky je nás 22.... myslím, že všetko by malo byť už dohodnuté tak hor sa do výroby 🙂... teším sa
ženičky, tak len pre info. pripravila som si už stránky s obrázkom, písmenom a slovom (všetko písané veľkým tlačeným 😉 ).
zvolila som tieto slová: auto, balón, cibuľa, dom, egreš, flauta, guľa, hus, chata, ihla, jablko, krava, lyžica, motýľ, nos, okno, pero, quinoa, ryba, strom, telo, ucho, vejár, wafle, xylofón, yzop, zebra
ak máte niektorá nejaké pripomienky, či lepšie nápady - k zvoleným slovám, abecede (snáď som nič nevynechala 😅 ... teda DZ som tam schválne nedala - chcete?) píšte mi prosím asap, aby som to mohla začať tlačiť 😉
@lalus @emily_666 @nenocka @bibes @silvia259 @mulaska @lenusskaa @ask @myska2233 @nelinka79 @lucik194 @mcoya @soso @llucyi @breky @filomena @zuzzka1 @ywett @biankacertik @katika74
Dnes som skúšala tlačiť kalendár na hrubší farebný papier a bohužiaľ naša tlačiareň to nezvláda 😠 Bude to teda vytlačené na papieri, ktorý má hrúbku ako kancelársky papier. Mrzí ma to, lebo výsledok nebude taký, ako by som chcela 😖
@myska2233 tu som nasla miniatury zvieratiek safari ltd http://www.mamapodsahrat.sk/kategoria/sady-mini...
@lenusskaa vidíš aj ja tu 😀 😀 😀
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.64693...

Takéto super originálne symboly pre počasie som našla - Inšpirácia na vlastné dotvorenie kalendára