icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov

myska2233
1. okt 2013

Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?

zajkobojko
15. nov 2013

ak by som nasla nieco co ma tu zaujme da sa od vas aj kupit aktivita? maminky ponuknite prosim...mam 2mes. dvojcata tak zatial sa mi neda pridat s vyrabanim...az o par mesiacov asi...mam zaujem o akekolvek aktivity robila som montess. dielnicky pre deti tak koli tomu a pre 6 rocnu dserku prip. dvojcata ked dorastu

mulaska
16. nov 2013

@myska2233 pre nas nemusis robit.. (pasmo asteroidov)... dakujeme a tesim sa na moju oblubenu temu! 🙂

myska2233
autor
16. nov 2013

@mulaska mne to nejde otvorit☹ moj email mas 😉

breky
16. nov 2013
emily_666
16. nov 2013

@breky môžem ja? 😀

breky
16. nov 2013

@emily_666 jasne 🙂 kto sa prvy ozve tak ma.....🙂

breky
16. nov 2013

a tu som zistila ze mi chýbaju topanky...zajtra musim dorobit kedze uz dnes nemam pomocnika doma 🙂

ask
16. nov 2013

@breky Mozem si poprosit druhu? Darovala by som ako darcek neterke 😉

breky
16. nov 2013

@ask ok, prilozim 🙂

ask
16. nov 2013

@breky Dakujem, si poklad 😵

myska2233
autor
16. nov 2013

@breky ak by si sa nahodou kopla v topankach tak potesi 😉 som myslela, ze bude len jedna ale ked to vidim vo finale viac ma oslovila teraz topanka ako doska... Ale v pohode, ved ja vyuzijem urcite ... Dakujem za aktivitku 🙂

breky
16. nov 2013

@myska2233 ok spravim 🙂 uz ked pojdeme rezat tak o jedno viac nic 🙂

zuzzka1
16. nov 2013

emily_666 @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79
babulky, aj ja posielam v pondelok, zasekla sa mi laminovačka, už viem ako vyzerá zvnútra. Do návodu som pridala tipy na využitie kartičiek + ako bonus recept na výrobu domáceho vulkánu - simulácia vyhynutia dinosaurov v dôsledku zvýšenej sopečnej aktivity v Indii po dopade asteroidu 😀 😀

katika74
16. nov 2013

@myska2233 kolko uz prislo balikov?

myska2233
autor
16. nov 2013

@katika74 ani nie polovica

silvia259
17. nov 2013

ja sa tiež ospravedlňujem a posielam až v pondelok- neodhadla som koľko času zaberie to strihanie- zle som si to rozvrhla- mrzí ma to!

lalus
17. nov 2013

@breky ahoj zabudla som... akými farbami sa tá topánka dá nafarbiť, aby to držalo a neotieralo sa nám to na ruky? aby som kúpila aj vopred, keď kdesi pôjdem.

breky
17. nov 2013

@lalus akrylovými alebo temperovými a vodovými ale na nich potrebujes lak aby sa neodieralo....akrylovým lak nepotrebujes lebo ked sa ususia tak su vodoodolne

njonja
17. nov 2013

Kocky, moje veci som odoslala @myska2233 v piatok prvou triedou. Dufam, ze to tam bude okolo pondelka...

mcoya
17. nov 2013

Ahojte babulky aj ja posielam v pondelok, zle mi to vytlacili, tak museli znova a v piatok sme mali az do vecera skolenie a nestihla som postu, takze odchadza v pondelok, pripadne v pondelok zanesiem Miske. Dakujem a tesim sa. papapa

soso
18. nov 2013

@mulaska ahoj, aktivitka obsahuje 12 stromov k nim plody a listy, ktore koresponduju s realnymi listami a plodmi od lenusskaa🙂

mcoya
18. nov 2013

@zuzzka1 @emily_666 @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79

Ahojte babulky, tak nakoniec som si to rozmyslela a dala to vytlacit znovu a zalaminovat vo formate A3, tak aby sa to tam dalo pekne ukladat. V A4 to bolo male. Mate k tomu vytlacene a zalaminovane v makkom lamine, aby ste si mohli same strihat a nerozpadlo sa - zvieratka s nazvami kontinentov. Tak som nevedela, ako a ktorej mam co strihat, tak si nastrihajte, podla toho, ako si poznate deticky a co zvladnu... Moze sa strihat v pasikoch s nazvom kontinentu. Pripadne kontinenty odstrihnut zvlast, pripadne kazde zvieratko zvlast... 😉 ...ved uvidite, ked dorazi 😀 😀 😀 Tak sa majte krasne a dakujeme za vsetky aktivitky. PAPA

ask
18. nov 2013

@mcoya Dakujeme, uz sa tesime🙂

mulaska
18. nov 2013

@soso tak to sa tesiiim 🙂 🙂 🙂

mulaska
18. nov 2013

@mcoya dakujeme, tesime sa.... sme zvedavi 😉

moninka1
18. nov 2013

ahojte zienky, neviete mi poradit nejaku rozbiehajucu sa vymenu, kde by som sa mohla este zapojit? dakujem

mulaska
19. nov 2013

@moninka1 ja neviem, skus sa spytat v skupine montessori aktivity 😉 ..tam by ti dievcata mohli poradit. 😉

myska2233
autor
24. nov 2013

@llucyi @lucikusik @biankacertik @nelinka79 kočky pošlite mi do IP na vás email... mala by som ešte preposielať nejaké info, čo mi má poslať @ywett a @biankacertik

mcoya
25. nov 2013

@zuzzka1 @emily_666 @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79

Ahojte dakujeme za krasne aktivitky, vcera mi Miska doniesla balicek a vsetko je velmi pekne. Myslim si, ze kazda maminka sa snazila vytvorit nieco pekne pre deturence, aby sa nam zabavili a aj nieco nenapadne naucili 😉

Este poprosim maminku, co robila ten zivotny cyklus, ze nech mi prosim posle navod, lebo neviem, ze co s cim a ako, co je ten tanierik so zabkou a pod. 🙂))). Dakujem

mulaska
25. nov 2013

@mcoya @zuzzka1 @emily_666 @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79
ahojte dievcata, ja som robila symetricke motyle a i ked som sa snazila vybrat na druhu stranu motylov symetricke cvicenia roznych urovni,,, predsa len je aktivita urcena zrejme skor pre starsie deticky v ramci urcenej vekovej hranice 3-6r. kto mi posle mail, este poslem nejake linky a cvicenia... 🙂 🙂 🙂