Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
emily_666 @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79
babulky, aj ja posielam v pondelok, zasekla sa mi laminovačka, už viem ako vyzerá zvnútra. Do návodu som pridala tipy na využitie kartičiek + ako bonus recept na výrobu domáceho vulkánu - simulácia vyhynutia dinosaurov v dôsledku zvýšenej sopečnej aktivity v Indii po dopade asteroidu 😀 😀
ja sa tiež ospravedlňujem a posielam až v pondelok- neodhadla som koľko času zaberie to strihanie- zle som si to rozvrhla- mrzí ma to!
Ahojte babulky aj ja posielam v pondelok, zle mi to vytlacili, tak museli znova a v piatok sme mali az do vecera skolenie a nestihla som postu, takze odchadza v pondelok, pripadne v pondelok zanesiem Miske. Dakujem a tesim sa. papapa
@zuzzka1 @emily_666 @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79
Ahojte babulky, tak nakoniec som si to rozmyslela a dala to vytlacit znovu a zalaminovat vo formate A3, tak aby sa to tam dalo pekne ukladat. V A4 to bolo male. Mate k tomu vytlacene a zalaminovane v makkom lamine, aby ste si mohli same strihat a nerozpadlo sa - zvieratka s nazvami kontinentov. Tak som nevedela, ako a ktorej mam co strihat, tak si nastrihajte, podla toho, ako si poznate deticky a co zvladnu... Moze sa strihat v pasikoch s nazvom kontinentu. Pripadne kontinenty odstrihnut zvlast, pripadne kazde zvieratko zvlast... 😉 ...ved uvidite, ked dorazi 😀 😀 😀 Tak sa majte krasne a dakujeme za vsetky aktivitky. PAPA
ahojte zienky, neviete mi poradit nejaku rozbiehajucu sa vymenu, kde by som sa mohla este zapojit? dakujem
@llucyi @lucikusik @biankacertik @nelinka79 kočky pošlite mi do IP na vás email... mala by som ešte preposielať nejaké info, čo mi má poslať @ywett a @biankacertik
@zuzzka1 @emily_666 @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79
Ahojte dakujeme za krasne aktivitky, vcera mi Miska doniesla balicek a vsetko je velmi pekne. Myslim si, ze kazda maminka sa snazila vytvorit nieco pekne pre deturence, aby sa nam zabavili a aj nieco nenapadne naucili 😉
Este poprosim maminku, co robila ten zivotny cyklus, ze nech mi prosim posle navod, lebo neviem, ze co s cim a ako, co je ten tanierik so zabkou a pod. 🙂))). Dakujem
@mcoya @zuzzka1 @emily_666 @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79
ahojte dievcata, ja som robila symetricke motyle a i ked som sa snazila vybrat na druhu stranu motylov symetricke cvicenia roznych urovni,,, predsa len je aktivita urcena zrejme skor pre starsie deticky v ramci urcenej vekovej hranice 3-6r. kto mi posle mail, este poslem nejake linky a cvicenia... 🙂 🙂 🙂

ak by som nasla nieco co ma tu zaujme da sa od vas aj kupit aktivita? maminky ponuknite prosim...mam 2mes. dvojcata tak zatial sa mi neda pridat s vyrabanim...az o par mesiacov asi...mam zaujem o akekolvek aktivity robila som montess. dielnicky pre deti tak koli tomu a pre 6 rocnu dserku prip. dvojcata ked dorastu