icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov

myska2233
1. okt 2013

Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?

breky
14. nov 2013

Tak..kupene brusky na dierky nech su pekne.....celu TT kvoli tomu manzel pobehal 🙂 a baby topanky musim nakreslit kazdu zvlast lebo vrtacka nasklbala papier takze malovat si to mozete temperami, vodovymi, akrylovymi farbami....je mi luto...nevyslo podla planu ☹

myska2233
autor
14. nov 2013

@breky @emily_666 @biankacertik @katika74 @ywett @njonja kočky prosím pošlite mi do IP alebo na email hrypreradost@gmail.com vaše komplet adresy aj s emailom... ďakujem

INFO PRE VŠETKÝCH
P.S. výška poštovného je 3,20 ideálne vložiť do balíčka lebo na účte už strácam prehľad kvôli množstvu prichádzajúcich platieb (riešila som nejaké iné objednávky a fakt to nestíham sledovať, čo kedy a od koho) dík... ak by niekto príliš túžil po prevode napíšte mi pošlem č.u.)

emily_666
14. nov 2013

@myska2233 ešte otázka, v akej veľkej krabici to treba poslať? hned takú veľkú, aby sa mi tam spätne aj všetky ostatné vošli, či ako?

myska2233
autor
14. nov 2013

@lucik194 @nenocka @katika74 vaše balíčky dnes kočky dorazili....

myska2233
autor
14. nov 2013

@emily_666 no ideálne väčšiu aby som tam všetko napratala... zatiaľ neviem koľko toho je keďže nemám všetko doma ☹ ak sa nevojde zdrží sa to tým kým nájdem vhodné...

nenocka
14. nov 2013

@myska2233 ja by som prosila číslo účtu, lebo balík je už u teba, ale nemala som hotovosť, aby som to tam šupla...

myska2233
autor
14. nov 2013

@nenocka máš už na emaily...

zuzzka1
14. nov 2013

Ahojte kočky,
mne vyšlo na zalaminovanie 9 A4 strán kartičiek pre každú + 14 strán tlačenného sprievodného textu o dinosauroch 🙂 dnes finišujem, zajtra by malo byť hotovo

breky
14. nov 2013

@myska2233 miska ja ti to dam osobne na dielnickach 🙂

ywett
14. nov 2013

Maminky ahojte,
takze posielam do vymeny okolite krajiny t.j. 6 statov obojstrannych - vratane Slovenska a Chorvatska...
Ostatne poslem do mailiku, mail poslem, ked budu vsetky emaily, zatial vratane mna aj Mysky ich mam 11. takze ak nas je 22 este 11 chyba...Ked budete mat cas, poslite mailik.
Alebo miska, ak ty mas vsetky, tak mi posles prosim?
Dakujem
i

ywett
14. nov 2013

Baby, vidim hrubky, az ma mrazi, neda sa mi uz opravit, tak si zatvorte jedno ocko prosim

mulaska
14. nov 2013

@zuzzka1 fuuu, slusna roboticka 😉 velmi si to vazim, dakujem!!! 😉

mulaska
14. nov 2013

@zuzzka1 ak nebudes stihat, mne nemusis laminovat, ak ti to pomoze 😉 😉 😉 😉 dakujeme za aktivitu

breky
14. nov 2013

Hotove...

nenocka
14. nov 2013

@zuzzka1 to je už encyklopédia pomaly 😉 tešííím sa a ďakujem 😵

ask
14. nov 2013

@zuzzka1 😨 Kvalitna pracicka! Dakujeme! 😵

mulaska
14. nov 2013

@breky erikaaaa, supeer, ja sa tesiiim, snurky uz mam kupene 😉 .. dik 😉 !!

lalus
14. nov 2013

@myska2233 dnes poslané... aj s poštovným v obálke 😉

emily_666
15. nov 2013

@breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja dievčatá, dneska odosielam aj ja, návod snád nie je treba 🙂 prikladám foto, posielam zošitok, fixka a nejaké drobnosti sa u vás určite nájdu, teším sa na vaše aktivitky, krásny víkend

mulaska
15. nov 2013

@emily_666 super, tesim sa...dakujeme, ako sa ti davali kariky 😉 ?

emily_666
15. nov 2013

@mulaska moja, uprimne povedané, na prd sa dávali, prišla som o 2 nechty 😀 😀 😀

mulaska
15. nov 2013

@emily_666 hmm, viem, na co sa pytam 😉 😉 😉 .. po piatej karike mi slzy vyhrkli a nechty to uz nezvladali.. tak som ich otvarala druhou stranou lyzicky... 😉 tak pozdravujeme tvoje nechty 😉 😉 😉 .... 😉

myska2233
autor
15. nov 2013

Kocky suseda mi dnes doniesla dalsie 4 baliky.... Idem kuk od koho 😀 zlata susedka mi usetrila cestu na postu 😉

myska2233
autor
15. nov 2013

@lenuskaa @bibes @mulaska @lalus kocky vase uz mam 🙂
Lenka len pre info kazdemu davam jedno vrecko + krabicku.... ( pytam sa len preto, ze niektore maju inu velkost tak aby som nahodou nepoplietla, dik)
@bibes super, len sa ta budu asi kocky pytat, ktora je ktora planeta 😉 a zistila som ze som neurobila kartu "pasmo asteroidov" ale len cisto planety... Dorobim ju ci netreba?

myska2233
autor
15. nov 2013

@emily_666 tesime sa 😉

mulaska
15. nov 2013

@emily_666 @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja
dievcata, zopar grafomotorickych cviceni - https://plus.google.com/photos/1101040632860495...
snad to pojde otvorit, teraz som to objavila.. inak poslite mi mail, prosim, este vam poslem nejake cvicenia na symetriu 😉 😉 😉

emily_666
15. nov 2013

@myska2233 peniažky sú v krabici v jednej z obálok, mohla som ju označiť, ale to ma napadlo až ked som to mala zalepené 😀

bibes
15. nov 2013

@myska2233 myslim, ze kartu pasmo asteroidov netreba... si robila planety predpokladam, tak budu planety, ved ani slnko si asi nerobila,ci?
V popise som napisala vsetky velkosti planet, takze ak by boli na pochybach, staci zobrat pravitko a zmerat. Myslim, ze po zositi a ozdobeni si zapamata kazdy, ze ktora to bola 😀

myska2233
autor
15. nov 2013

@bibes no kartu slnka prave ....

nenocka
15. nov 2013

@mulaska perfektné, krááásne 😵 dííík ♥