Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
@breky @emily_666 @biankacertik @katika74 @ywett @njonja kočky prosím pošlite mi do IP alebo na email hrypreradost@gmail.com vaše komplet adresy aj s emailom... ďakujem
INFO PRE VŠETKÝCH
P.S. výška poštovného je 3,20 ideálne vložiť do balíčka lebo na účte už strácam prehľad kvôli množstvu prichádzajúcich platieb (riešila som nejaké iné objednávky a fakt to nestíham sledovať, čo kedy a od koho) dík... ak by niekto príliš túžil po prevode napíšte mi pošlem č.u.)
Ahojte kočky,
mne vyšlo na zalaminovanie 9 A4 strán kartičiek pre každú + 14 strán tlačenného sprievodného textu o dinosauroch 🙂 dnes finišujem, zajtra by malo byť hotovo
Maminky ahojte,
takze posielam do vymeny okolite krajiny t.j. 6 statov obojstrannych - vratane Slovenska a Chorvatska...
Ostatne poslem do mailiku, mail poslem, ked budu vsetky emaily, zatial vratane mna aj Mysky ich mam 11. takze ak nas je 22 este 11 chyba...Ked budete mat cas, poslite mailik.
Alebo miska, ak ty mas vsetky, tak mi posles prosim?
Dakujem
i
Baby, vidim hrubky, az ma mrazi, neda sa mi uz opravit, tak si zatvorte jedno ocko prosim
@breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja dievčatá, dneska odosielam aj ja, návod snád nie je treba 🙂 prikladám foto, posielam zošitok, fixka a nejaké drobnosti sa u vás určite nájdu, teším sa na vaše aktivitky, krásny víkend
Kocky suseda mi dnes doniesla dalsie 4 baliky.... Idem kuk od koho 😀 zlata susedka mi usetrila cestu na postu 😉
@lenuskaa @bibes @mulaska @lalus kocky vase uz mam 🙂
Lenka len pre info kazdemu davam jedno vrecko + krabicku.... ( pytam sa len preto, ze niektore maju inu velkost tak aby som nahodou nepoplietla, dik)
@bibes super, len sa ta budu asi kocky pytat, ktora je ktora planeta 😉 a zistila som ze som neurobila kartu "pasmo asteroidov" ale len cisto planety... Dorobim ju ci netreba?
@emily_666 @breky @katika74 @mulaska @llucyi @myska2233 @ask @lucikusik @biankacertik @filomena @soso @mcoya @silvia259 @lalus @zuzzka1 @emily_666 @lenusskaa @lucik194 @bibes @nelinka79 @nenocka @njonja
dievcata, zopar grafomotorickych cviceni - https://plus.google.com/photos/1101040632860495...
snad to pojde otvorit, teraz som to objavila.. inak poslite mi mail, prosim, este vam poslem nejake cvicenia na symetriu 😉 😉 😉
@myska2233 myslim, ze kartu pasmo asteroidov netreba... si robila planety predpokladam, tak budu planety, ved ani slnko si asi nerobila,ci?
V popise som napisala vsetky velkosti planet, takze ak by boli na pochybach, staci zobrat pravitko a zmerat. Myslim, ze po zositi a ozdobeni si zapamata kazdy, ze ktora to bola 😀

Tak..kupene brusky na dierky nech su pekne.....celu TT kvoli tomu manzel pobehal 🙂 a baby topanky musim nakreslit kazdu zvlast lebo vrtacka nasklbala papier takze malovat si to mozete temperami, vodovymi, akrylovymi farbami....je mi luto...nevyslo podla planu ☹