icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov

myska2233
1. okt 2013

Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?

nelinka79
3. okt 2013

Este ma vecer napadlo ze by som mohla spracovat aj oblaky ak by sa vam ten vietor nepacil .. oblaky - ake typy, kedy sa tvoria, ci z nich bude prsat atd .. poslem to do albumu a je na vas co vyberiete ...

llucyi
3. okt 2013

@myska2233 a co takto si to rozdelit, nech nemas toho tak vela? 😉

soso
3. okt 2013

@myska2233 Ahoj ano mam zaujem, dnes budem pri pocitaci a ozvem sa aj ohladom toho, ze co by som nachystala...zatial som len cez mobil zbierala inspiracie🙂 este mi dnes dajte cas, vecer sa ozvem🙂

soso
3. okt 2013

ahojte baby, tak sa hlasim ... prave som si vsetko precitala od zaciatku, postupne odpovedam, i ked som sa dostala uz aj k albumu, tak idem este aj ten popozerat...na zaklade toho, kto - co navrhuje si este raz musim dobre premysliet, co navrhnem, aby som sa nopakovala...vecer prevediem nejaky navrh, zatial krasny den!

@myska 2233 z tvojich prvych navrhov sa mi paci hned ten prvy - modre abecedne karticky a priradovanie k obrazkom a potom ten posledny....cisielka a k nim prislusny pocet na palicke
@mia551 ten navrh s tymi stipcami a cislami sa mi paci
@ask doplnovacka cisiel - super pre starsie deticky (treti obrazok z prvych navrhov) a tiez sa mi paci to s tymi znamienkami - vacsi, mensi...a aj puzzle teraz pozeram z roznych tvarov, to je tiez super
@lenusskaa paradne, tesime sa🙂
@emily_666 numbers flip book sa mi paci🙂
@silvia259
@bibes solarny system som aj ja mala v zalohe, ale popozeram ine, tento tvoj vyzera uplne super!
@zuzzka1 karticky so zvierkami mozu byt
@lucikusik take nieco na strihanie som uz davno pozerala, podla mna pre starsie deticky na trenovanie super a aj kalendar sme si chceli spravit a este sme nejako nestihli, tak to uvitam
@nenocka skladacka so zapalkami - moze byt, wau tie fazy mesiaca...sa aj ja nieco naucim🙂 perfektne

soso
3. okt 2013

tak zahlasovane v albume mam🙂 idem na moje aktivitky...

nenocka
3. okt 2013

@biankacertik 😵 áno, áno, áno - akurát včera som to pozerala tu http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...

nenocka
3. okt 2013

@nelinka79 oblaky by boli super, pozdávajú sa mi viac ako vietor 😉

nelinka79
3. okt 2013

@nenocka ak sa budu viac pozdavat oblaky spravim tie .. ja som tiez nad tym rozmyslala ze to by bolo asi lepsie .. uz som to myska2233 posielala aby to zaradila do albumu a je na vas co sa rozhodnete ...

nenocka
3. okt 2013

žienkyyy 😀 ja som rozmýšľala, že keby som robila tie fázy mesiaca, ako by som zháňala a farbila čierne vrchnáčiky od pet fliaš, aby to bolo ako na 1. a 4.obr. a teraz som zistila, že to sú niečo ako oreo sušienky 😀 😀 😀 kuk http://addison.typepad.com/science_lab/2013/02/...

breky
3. okt 2013

tak môzem robit topanku na snurovanie? pustila by som sa do toho.... @myska2233 kolko nas bude dokopy?

mcoya
3. okt 2013

Babulky, ja by som nieco geograficke spravila, napr. toto

mcoya
3. okt 2013

taku mapu, pridali by tam deti nazov a zvieratka, ake tam ziju, alebo typy osob....hm? 😉

katika74
3. okt 2013

@mcoya to vyzera dobre, mne sa to paci, da sa podla mna vyuzit na viacere aktivity🙂

bibes
3. okt 2013

@mcoya alebo mozno vlajku priradit ku krajine? ... to len tak ako napad 🙂

nenocka
3. okt 2013

Kočeny, keď vidím tie aktivity, čo tu dávate, tak mi tá moja príde ozaj jednoduchá 😒 a mňa nadchol mesiac 🙂 ak budete súhlasiť spravila by som to skladanie mesačných fáz a takú predlohu ako je na obrázku... hmmm?

ask
3. okt 2013

@nenocka Vyzera to super! Ale ja by som si poprosila dat aspon link kde by boli tie zapalkove obrazky, ak mozes... myslim ze s tym by som sa rada vyhrala aj ja 😅
@mcoya Ja som velmi za 😵

ask
3. okt 2013

😎 😀 😀 😀 Myslim ze zajtra musim kupit zapalky - hadam aj dvoje😉 Dakujem pekne 🙂

soso
3. okt 2013

@myska2233
Ahojte kocky...vyberam a vyberam, rada by som spravila nieco take "na urovni🙂))" len vsetko co som pozerala sa mi zdalo take jednoduchsie, skor do skupinky 1-3 roky...tak neviem, vyberala som nieco, mozete sa vyjadrit prosim, ze o co mate zaujem, pripadne ak mate este nejake tajne tromfy, co by som mohla spravit tak sem s nimi🙂

A) filcove vrecusko s tvarmi na poskladanie, kde sa fantazii medze nekladzu - mozem spravit do vrecuska...
B) nieco na temu recyklacia - rozne predmety (predstavujem si ich farebné a rozne kose - papier, plasty, sklo, atd...
C) konik na zapletanie copiku, pripadne ucenie maslicky (ale to uz tu mame topanocku)...toto by bolo skor na ten copik a pre radost
D) mame doma Pexetrio Stromy, celkom dobre a zaujimave, mohla by som spravit karticky s obrazkami Strom - Plod - List na priradovanie (farebné, zalaminované)...dalo by sa to len tak priradovat, pripadni si zahrat pexetrio - t.j. ako pexeso, len sa hladaju trojice

Baby, prosim dajte mi vediet, resp. ak je to mozne, ze by @myska2233 vlozila navrhy do albumu, aby ste zahlasovali. Ja budem na nete az v nedelu vecer, tak by som si pozrela a pripadne sa potom este definitivne s Vami dohodla na konecnej verzii a buduci tyzden mozem zacat vyrabat.

Pekny vecer vsetkym🙂

mulaska
3. okt 2013

@soso pexetio stromy su fajn, mame, a tiez som zvazovala ponuknut do vymeny... len nemam farebnu tlac... ale myslim, ze by ostatne maminy urcite potesilo..

lalus
4. okt 2013

@soso pexetrio stromy 😉

nelinka79
4. okt 2013

@soso mne sa pacia tiez tie stromy ..

nelinka79
4. okt 2013

babule dala som do albumu pod "moj" obrazok vetra hlasovanie ze kto je za vietor a kto za oblaky ... 🙂

katika74
4. okt 2013

@soso
mne sa paci ta recyklacia🙂

llucyi
4. okt 2013

baby a co color sudoku?

seffka
4. okt 2013

Ahojte, aj ja mam zaujem pridat sa ku Vam, tvorivym maminam. Zrovna zajtra sa chystam na kurz montessori a snad odtial prinesiem daky napad. Da sa teda este pridat?

llucyi
4. okt 2013

color sudoku - predlohy by boli zalaminovane a tie farebne stvorceky by mohli byt z machovej gumy alebo nejakej tensej preglejky, aby vydrzali 😉

emily_666
4. okt 2013

@nenocka a mne sa aj tak tie zápalkové páčili viac 😀

myska2233
autor
4. okt 2013

babulky sorry... nebola som pri pc tak som na nič nereagovala... idem to rýchlo počítať čo mám zameškané a pridávať veci do albumu...

myska2233
autor
4. okt 2013

@nelinka79 zaradila som už aj oblaky do albumu...