Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
Dievcence, mohli by ste sa vyjadtit aj k tej mojej aktivite, lebo v pondelok mam cestu do galanterky, tak by som to dala jednym tahom. Ak nema nikto namietky. Mozes @barbora21 mi ju dat do albumu.
Inak k navliekaniu ma este napadlo, ze ked dam tych slamiek viac, tak vy budete vediet navliect detom predlohu, a mozu navliekat slamky aj podla predlohy. Tak prilozim namiesto jednej dlhej snurky dve 😀
@atomica87 podla mna dobrý a milý napad!!
@barbora21 myslim, ze nevadi ak to bude vacsie ako A4- to by sa dalo s tm pracovat na zemi- cize dalsia zmen apolohy a nemuselo by sa len pri stole🙂
obe obrázky/hry máme doma a velmi vdcen sa s tým hral malý ked mal uz hádam nieco cez rok🙂 takze vhodné aj pre mensie deturence, ale rovnako ho to zabaví aj teraz.
@malamargaretka ja som za to druhé- priraďovanie zvieratiek a ich srsti, kože atď.
@malamargaretka no tak som to aj myslela, ze by si to drobci zobrali na zem a stavali tam a predlohu uvidim ako sa mi podari, bud polovicka z A4 alebo A4
@malamargaretka ja som tiez za to druhe 🙂
@barbora21 prepac, asi sa spytam hlupo, ale nepostrehla som to: dokedy treba aktivitky spravit a kolko je nas dokopy?dakujem
@malamargaretka to sme este neriesili malo by nas byt 20-21 ale definitivne to bude az ked budu vsetky aktivity v tom albume a potom sa dohodneme aj na case dokedy to treba odvzdat
@malamargaretka mne sa tiez viac pozdava druhe, kedzebude tienove divadlo 😉
@malamargaretka este sa vsetky mamicky, ktore sa najskor prihlasili nevyjadrili, ci do toho idu, ci nie.... , tak sa do utorka caka.. a su aj nejake nahradnicky.... 😉
@malamargaretka to druhé je super, mne sa páčia aj tie tieňové kartičky, lebo také niečo som chcela, ale možno si to vyrobím sama, ak to tu nikto nebude robiť 🙂
som zvedavá koľko toho nakoniec bude, dúfam že aj 15-20, nech máme toho dosť 🙂
veľmi pekné aktivity vymýšľate, som happy 🙂
@malamargaretka na to tieňové pexeso má prosím ťa predlohu na vytlačenie?
@weronnka18 tych 20 bude...🙂 ved je prihlasenych myslim 21 mamiciek plus nejake nahradnicky cakaju... 😉
@malamargaretka ja som tiez za 2
babule, mam tipy na aktivity,len neviem, ci to tu uz niekto nedal,lebo si este nepresla celu komunikaciu...navliekanie roznofarebnych a roznotvarovych gombikov alebo nieco s ludskou tvarou a roznymi prejavmi emocii.Nemam k tomu zatial ziaden obrazok,ale pohladam a pridam. A tretia aktivita papier zalaminovany a v nom dierky a dietatko sa snazi prevliekat dierky akoze sit. Co vy na to? 🙂
@tatrankalucka prevliekanie robi @atomica87, ale take so slamkami...., potom je navliekanie s cestovinami...(robi to @macinka13) s gombikmi nie je este nic... a ludska tvar (@weronnka18) je zatial len skladanie, emocie nie su.... 😉
@sunsun musim pohladat nieco k tym emociam, vecer nieco kuknem a pridam 🙂
baby, ja osobne by som to tieňové divadlo vymenila za to tieňové pexeso, to mi príde omnoho lepšie, toť môj názor 🙂
@weronnka18 to tienove pexeso vari este niekto spravi. Ved nas ma byt 20 a zatial mame nejakych 12 aktivit.

Baby este k tym mojim geo tvarom z machovej gumy - tvary som urobila velke,aby s tym mohli drobci dobre manipulovat ale tym padom sa mi to nezmesti na A4 lebo je to vacsie ako A4, tak by som tie predlohy spravila v mensom formate min. polovicka z A4 ale tym padom by deti museli skladat podla toho a nie natom. Ale myslim, ze to by problem nebol...
A este jedna otazocka - mohli by byt tie predlohy namiesto laminovania vytlacene na foto papier bez toho aby boli zalaminovane?