Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@tatrankalucka tie emocie by sa mi pacili
REKAPITULACIA - v albume mame 14 aktivit
Ahojte maminky, az teraz som sa dostala na pc po dovolenke a presla som si celu vasu diskusiu. Vsetky ste velmi sikovne a mate skvele napady. Bohuzial, ja nie som nic z toho (sama nechapem, co som od seba ocakavala, ked som sa na to chcela dat :( ). Takze vas radsej opustim a prenecham tak svoje miesto nejakej maminke-nahradnicke. Hoci mi to je viac nez luto :( Zelam vam vela zdaru a este vela krasnych napadov, nech su vase slniecka spokojne a stale usmiate 🙂
@weronnka18 ja som tiež za to tienové pexeso aj som ho chcela vyrobiť, len mi nik na to neodpísal :(
Baby, ja som tu už písala za to tienové pexeso. má ho niekto? chcela som robiť skôr to s tými vrchnákmi, ale z dreva neviem kto by mi to urobil , ten stolár sa mi k tomu nevyjadril :(
@avalsorim nemam este presnu kalkulaciu ale ak pocitam 5 x 21 tak to mame 105 ks a co by vyslo 50 eur, plus vytlacenie farbene tych 105 kusov a plus naklady na machovu gumu i ked tu mam so zlavou. Ale nasla som akciu na vytlacenie na fotopapier tak preto rozmyslam nad tou moznostou
Baby tak takto by vyzerala zakladna sada (na fotke je ich menej lebo dom uz nemala doma material) - 4x zeleny kruh, 4x cerveny trojuholnik, 4x velky modry obdlznik, 4x maly hnedy obdlznik a 4x zlty stvorec
teda mali by sme zakladne farby a tvary.okrem stavania by sa dalo urobit aj vytvaranie mnozin na zaklade farby a tvaru 🙂
Este pripadne tu hnedu mozem vymenit za inu farbu ak mate nejaky navrh...
@barbora21 ten obrázok est enedávaj do albumu, lebo ho vyrabala moja kamaratka a este musim "vypytat na tu hru prava" predsa len sa s tým piplala....ozvem sa zajtra!
@malamargaretka jasne v pohode 🙂

@malamargaretka mozem dat teda tu druhu aktivitu do albumu?