icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

barbora21
13. okt 2013

@malamargaretka mozem dat teda tu druhu aktivitu do albumu?

barbora21
13. okt 2013

@avalsorim @mirusa2 baby co vase aktivity?

barbora21
13. okt 2013

@tatrankalucka tie emocie by sa mi pacili

barbora21
13. okt 2013

REKAPITULACIA - v albume mame 14 aktivit

https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...

zuzka9449
13. okt 2013

Ahojte maminky, az teraz som sa dostala na pc po dovolenke a presla som si celu vasu diskusiu. Vsetky ste velmi sikovne a mate skvele napady. Bohuzial, ja nie som nic z toho (sama nechapem, co som od seba ocakavala, ked som sa na to chcela dat :( ). Takze vas radsej opustim a prenecham tak svoje miesto nejakej maminke-nahradnicke. Hoci mi to je viac nez luto :( Zelam vam vela zdaru a este vela krasnych napadov, nech su vase slniecka spokojne a stale usmiate 🙂

avalsorim
13. okt 2013

@sunsun jáj to by bolo krásne, ale neviem tak šiť :(

avalsorim
13. okt 2013

@barbora21 u nás by to nevydržalo bez zalaminatovania. asi to bude drahé však?

evkalv
13. okt 2013

@barbora21 ja viem ze by to mala byt A4 kvoli tym Zip sackom do ktorych sa to bali, ale neviem ci sa dohodneme ze to budeme davat do tych sackov su dost tazko zohnatelne a potom su aj drahe najvyhodnejsiu cenu ma tusim Ikea...tak neviem do coho budeme hotove aktivitky davat ? 😀

avalsorim
13. okt 2013

@weronnka18 ja som tiež za to tienové pexeso aj som ho chcela vyrobiť, len mi nik na to neodpísal :(

avalsorim
13. okt 2013

@janceh kocky sú pekné, ale ako by som sa s tým hrala s dcérou? koľko by bolo tých kociek v balíčku?

avalsorim
13. okt 2013

Baby, ja som tu už písala za to tienové pexeso. má ho niekto? chcela som robiť skôr to s tými vrchnákmi, ale z dreva neviem kto by mi to urobil , ten stolár sa mi k tomu nevyjadril :(

josenka
13. okt 2013

@avalsorim Ja už som tu kdesi písala, že by som chcela tieňové pexeso. 🙂

avalsorim
13. okt 2013

@josenka no ja tiež, ale je tu trošku chaos :( tak neviem čo a ako :(

sunsun
13. okt 2013

@gega ja neviem, ake dlhe.... podla mna ideal 10, ci? 🙂

sunsun
13. okt 2013

@avalsorim mne sa tie vrchnaky pacili - zdali sa mi take aktualne a jednoduche (nie na vyrobu, ale na pouzivanie 😉 ), ale ak je to problem, tienove pexeso je tiez super....a viem, ze zan tiez niektore baby hlasovali.... 🙂

macinka13
13. okt 2013

@avalsorim tienove pexeso by bolo fajn.

barbora21
13. okt 2013

@avalsorim nemam este presnu kalkulaciu ale ak pocitam 5 x 21 tak to mame 105 ks a co by vyslo 50 eur, plus vytlacenie farbene tych 105 kusov a plus naklady na machovu gumu i ked tu mam so zlavou. Ale nasla som akciu na vytlacenie na fotopapier tak preto rozmyslam nad tou moznostou

barbora21
13. okt 2013

@avalsorim hod prosim ta este raz fotku toho tienoveho pexesa a mozeme ho dat do albumu 🙂

barbora21
13. okt 2013

@evkalv to dohodneme ked to budeme mat uzavrete a vymyslime nieco co bude vsetkym vyhovovat 🙂

barbora21
13. okt 2013

TIENOVE DIVADLO NEBUDE - mamina si to rozmyslela a vymeny sa nezucastni takze @avalsorim cokolvek ohladom toho tienoveho berieme 🙂 daj foto 🙂

barbora21
13. okt 2013

@zuzka9449 dakujeme za info 🙂

barbora21
13. okt 2013

@dadulajda @sharonik baby ak mate zaujem uvolnili sa dve miesta do vymeny, dajte vediet ci to beriete a pripadne vase navrhy

barbora21
13. okt 2013

Baby tak takto by vyzerala zakladna sada (na fotke je ich menej lebo dom uz nemala doma material) - 4x zeleny kruh, 4x cerveny trojuholnik, 4x velky modry obdlznik, 4x maly hnedy obdlznik a 4x zlty stvorec
teda mali by sme zakladne farby a tvary.okrem stavania by sa dalo urobit aj vytvaranie mnozin na zaklade farby a tvaru 🙂
Este pripadne tu hnedu mozem vymenit za inu farbu ak mate nejaky navrh...

malamargaretka
13. okt 2013

@barbora21 ten obrázok est enedávaj do albumu, lebo ho vyrabala moja kamaratka a este musim "vypytat na tu hru prava" predsa len sa s tým piplala....ozvem sa zajtra!

sunsun
13. okt 2013

@barbora21 super...🙂

sunsun
13. okt 2013

@barbora21 a z toho divadla som dost sklamana, na to som sa velmi tesila.... ☹

barbora21
13. okt 2013

@malamargaretka jasne v pohode 🙂

barbora21
13. okt 2013

@sunsun nevadi pridu ine super napady 🙂 a minimalne inspiraciu mas 🙂

avalsorim
13. okt 2013

@sunsun aj mne sa tie vrchnáky páčia, ale neviem ich urobiť z dreva doma, musel by mi to urobiť nejaký stolár a ten môj sa nejak nečiní :( a z kartónu to nechcem robiť :(

sunsun
13. okt 2013

@barbora21 presne to som si aj ja povedala....🙂