icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

sunsun
13. okt 2013

@avalsorim jasne....🙂 ja to uplne rozumiem....🙂

avalsorim
13. okt 2013

@macinka13 mne sa to tiež veľmi páči

avalsorim
13. okt 2013

@barbora21 a to chceš tlačiť predlohy na ten farebný papier? alebo čo?

avalsorim
13. okt 2013

@barbora21 tak ma zapíš na ti tienové pexeso 🙂

janceh
13. okt 2013

@barbora21 super, tak jich proste necham udelat 21 a je to 🙂 mohla bych te jen pak moc poprosit, az to bude uzavrene, o takove ty detailni info jako, kolik nas tedy je, do kdy poslat, na jakou adresu, atd....? 🙂 moc dekuji 🙂

janceh
13. okt 2013

@avalsorim navod je v tom odkazu a kostky jsou 3, myslim, ze to bohate staci 🙂

avalsorim
13. okt 2013

@malamargaretka môžeš mi poslať predlohu na ti tienové pexeso? ďakujem. môžno to použije a možno vyberiem aj iné.

avalsorim
13. okt 2013

@barbora21 a inak keď sa odhlásila tá baba tak to nechajme na čísle 20. nech sa nám lepšie robí. čo ty na to?

avalsorim
13. okt 2013

@janceh ak sa to dobre pochopila tak mám mojej ročné dcéru hádzať kocku a povedať jej nech nakreslí ten tvar čo som hodila? ako ja nechápem tým kockám pre ročné dieťa. to je super hra, ale pre staršie deti a nie pre ročné

atomica87
13. okt 2013

@avalsorim tie vrchnaky by podla mna boli super z HPS. to je ta umela hmota z ktorej vyrabam aj ja. Vyuziva sa to najcastejsie v reklamkach. Super sa s nou manipuluje.

atomica87
13. okt 2013

@avalsorim tak ked sme pri to...realne ty si myslis ze rocne dieta zvladne napr tienove pexeso? My mame tie velke drevene puzzle ze zvieratka v podklade a za mesiac trafil nas maly asi dve zvieratka. Podla mba aj to omylom.

janceh
13. okt 2013

@avalsorim tato skupina je take pro 2-3 rocni deti, alespon takovy je nazev a s tim jsem take sla do teto vymeny. Z me zkusenosti ve vymenach mame vzdy ruzne stare deti a nelze vymyslet aktivity pouze pro urcity vek. Proto je zde taky urcite vekove rozpeti. Mam 22mesicniho syna a ten jiz barvy pozna, takze kosticku s barvami minimalne na prirazovani barev/vyber barev vyuzijeme 🙂 Samozrejme se nemusis drzet jen uvedeneho navodu, ale aktivity si prizpusobit. Takze ja napr. reknu synovi, aby hodil kostickou s tvary a na papiru, kde si je predkreslim ho pozadam, aby mi ukazal, ktery z nich to je. Takto to jde provest s kazdou kostickou. Kdyz se tady podivas na vetsinu aktivit, nejsou uplne stvoreny pro rocni deti 😝

janceh
13. okt 2013

@avalsorim vzhledem k tomu, ze uz pocitame s cislem 21 a je tu spoustu nahradnic, myslim, ze jim muzeme dat prostor a zachovat pocet 21 🙂

janceh
13. okt 2013

@barbora 21
@avalsorim vzhledem k tomu, ze uz pocitame s cislem 21 a je tu spoustu nahradnic, myslim, ze jim muzeme dat prostor a zachovat pocet 21

lindauciatko
13. okt 2013

Ahojte, rozmýšľala som o zapojení, ale čítam že už máte 6 náhradníčok 😀 😀 😀 Respektíve,ak by náhradníčky chceli spraviť ešte 1 skupinu??
Ja by som mohla spraviť rybku s ryžou a v nej skryté poklady.
Bola tu už fotka s touto hračkou, ja som ju včera začala vyrábať pre dcérku na meniny, ešte rozmýšľam čo tam dať, bolo by to niečo takéto, ešte to nie je hotové, rozmýšľam čo tam vlastne skryjem...

uhlopriecka
13. okt 2013

ja by som sa tiez velmi rada pridala, sice to bude po prvy krat, ale dufam, ze niekto skusenejsi ma naviguje 🙂
ak tomu spravne rozumiem, najlepsie ak nahradnicky vytvoria dalsi tim.
@lindauciatko - vedela by si to zmenezovat?

avalsorim
14. okt 2013

@atomica87 to čo je to HPS? neviem. a kde by som to mohla zohnať?

avalsorim
14. okt 2013

@janceh ja len hovorím, že ja si neviem predstaviť ako sa hrať s tým s mojou dcérou. nepozná farby nepozná tvary. ked si kreslí tak iba ako jej ide ruka. no neviem :( nehovorím, že sa mi všetky aktivity páči čo sú v albume.

josenka
14. okt 2013

@avalsorim Neboj, rýchlo do tých hier vyrastie 😉 . Náš malý je tiež ešte úplne minimuž a najviac ho baví ťahať za sebou starý mixér a trieskať po ňom vareškou 😀 . Niečo odložím a budem mať. Podľa mojej skúsenosti (so staršími synmi)je aj tak najlepšie hračky obmieňať, lebo keď ich má stále tie isté, tak sa nezahrá. A keď nejakú vytiahnem po mesiaci, to je aká radosť, že nové veci 😀 .

weronnka18
14. okt 2013

@avalsorim presne ako ti tu pisu baby,to sa vyuzijes ani sa nenazdas kedy,v tomto veku deticky velmi rychlo napreduju 🙂 a zase je pravda,ze z 21 aktivit sa nemusia kazdemu pacit vsetky 🙂

gega
14. okt 2013

@sunsun dam 9 kedze budem striedat suchy zips, gombik a cvocek a ake dlhe jedno kolecko 10 cm ci viac?

avalsorim
14. okt 2013

@weronnka18 ved to mi je jasné, že nie všetky aktivity sa všetkým buddú páčiť. každá sa misí zvážiť, či sa jej to oplatí.

sunsun
14. okt 2013

@gega tak, aby sa s tym detom lahko manipulovalo... urcite nie prilis malicke, ale zas to nemusi byt neviem ake obrovske.... 😉

barbora21
14. okt 2013

@avalsorim hodis mi prosim ta este raz foto toho tienoveho pexesa. Dakujem

barbora21
14. okt 2013

@janceh jasne vsetky detailne info budu coskoro 🙂 pocet 21 zostava

sunsun
14. okt 2013

@lindauciatko baby, vsak este pripadne pockajte do zajtra... uvidi sa, ako to bude s touto skupinou, uz vcera mali moznost sa dve nahradnicky pridat, lebo dve mamicky odstupili....a este stale su mamicky, co sa prihlasili a zatial si nic nevybrali, ani sa velmi neangazuju.... 😉

barbora21
14. okt 2013

@uhlopriecka
@lindauciatko ak pockate do zajtra tak vsetkym nahradnickam napisem a dam vas do jednej spravy a uvidite si vzajomne mena a pripadne mozete vytvorit novu skupinu

avalsorim
14. okt 2013

@barbora21 pridávam, ale je to len príklad. možno by som vybrala aj iné obrázky 🙂

barbora21
14. okt 2013

@avalsorim jasne, ved fotky v albume su ilustracne, ide o to aby sme na jednom mieste mali prehlad ake aktivity uz su

sunsun
14. okt 2013

@janceh @avalsorim baby, ja mam 9 mesacneho syna a viem si predstavit sa hrat s tou kockou... ved napr. sa to da pouzit na farby... hodi kocku, a budete vyberat rovnaky farebny papier.... najskor vy, az neskor dieta.... a postupne to len ocenime, lebo to vyuzijeme dlho.... 😉