Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@malamargaretka môžeš mi poslať predlohu na ti tienové pexeso? ďakujem. môžno to použije a možno vyberiem aj iné.
@avalsorim tato skupina je take pro 2-3 rocni deti, alespon takovy je nazev a s tim jsem take sla do teto vymeny. Z me zkusenosti ve vymenach mame vzdy ruzne stare deti a nelze vymyslet aktivity pouze pro urcity vek. Proto je zde taky urcite vekove rozpeti. Mam 22mesicniho syna a ten jiz barvy pozna, takze kosticku s barvami minimalne na prirazovani barev/vyber barev vyuzijeme 🙂 Samozrejme se nemusis drzet jen uvedeneho navodu, ale aktivity si prizpusobit. Takze ja napr. reknu synovi, aby hodil kostickou s tvary a na papiru, kde si je predkreslim ho pozadam, aby mi ukazal, ktery z nich to je. Takto to jde provest s kazdou kostickou. Kdyz se tady podivas na vetsinu aktivit, nejsou uplne stvoreny pro rocni deti 😝
Ahojte, rozmýšľala som o zapojení, ale čítam že už máte 6 náhradníčok 😀 😀 😀 Respektíve,ak by náhradníčky chceli spraviť ešte 1 skupinu??
Ja by som mohla spraviť rybku s ryžou a v nej skryté poklady.
Bola tu už fotka s touto hračkou, ja som ju včera začala vyrábať pre dcérku na meniny, ešte rozmýšľam čo tam dať, bolo by to niečo takéto, ešte to nie je hotové, rozmýšľam čo tam vlastne skryjem...
ja by som sa tiez velmi rada pridala, sice to bude po prvy krat, ale dufam, ze niekto skusenejsi ma naviguje 🙂
ak tomu spravne rozumiem, najlepsie ak nahradnicky vytvoria dalsi tim.
@lindauciatko - vedela by si to zmenezovat?
@avalsorim Neboj, rýchlo do tých hier vyrastie 😉 . Náš malý je tiež ešte úplne minimuž a najviac ho baví ťahať za sebou starý mixér a trieskať po ňom vareškou 😀 . Niečo odložím a budem mať. Podľa mojej skúsenosti (so staršími synmi)je aj tak najlepšie hračky obmieňať, lebo keď ich má stále tie isté, tak sa nezahrá. A keď nejakú vytiahnem po mesiaci, to je aká radosť, že nové veci 😀 .
@avalsorim presne ako ti tu pisu baby,to sa vyuzijes ani sa nenazdas kedy,v tomto veku deticky velmi rychlo napreduju 🙂 a zase je pravda,ze z 21 aktivit sa nemusia kazdemu pacit vsetky 🙂
@weronnka18 ved to mi je jasné, že nie všetky aktivity sa všetkým buddú páčiť. každá sa misí zvážiť, či sa jej to oplatí.
@lindauciatko baby, vsak este pripadne pockajte do zajtra... uvidi sa, ako to bude s touto skupinou, uz vcera mali moznost sa dve nahradnicky pridat, lebo dve mamicky odstupili....a este stale su mamicky, co sa prihlasili a zatial si nic nevybrali, ani sa velmi neangazuju.... 😉
@uhlopriecka
@lindauciatko ak pockate do zajtra tak vsetkym nahradnickam napisem a dam vas do jednej spravy a uvidite si vzajomne mena a pripadne mozete vytvorit novu skupinu

@avalsorim jasne....🙂 ja to uplne rozumiem....🙂