Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
Z poslednych dvoch ponukanych aktivit sa mi pacia obe😀 Uvitam ktorukolvek 😵
aj mne sa páčia obe 😀 aj u @ask sa mi páčia obe, ale dala som lajk za druhú 🙂 ja som blíženec, odomňa nechcite rozhodnutia 😀
@dadulajda juj ta uzasna vkladacka na tvary a dierky🙂 ja som urcite "ZA" vsetkými desiatimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Určíme si aj nejaký limit nákladov na výrobu aktivít?
Samozrejme, že sa nedá dosiahnuť úplná rovnováha nákladov, len niektore aktivity sa mi zdajú výrazne finančne náročnejšie ako iné, ale ak to konkrétnym mamičkám nevadí, tak je všetko ok. 🙂
@uhlopriecka ako písala @barbora21, je nás 8 náhradníčok. Ja by som sa vedela zúčastniť ale manažovať si to netrúfam, väčšinou som sama s 2 deťmi no a to pc zapnúť nemôžem a cez mobil by som asi súvislu odpoveď nenaťukala. Takže ja sa na MK dostanem väčšinou až v noci...
@barbora21 vďaka za info
Tak jednoznačne vyhrávajú vrchnáky, aj keď ešte všetci nehlasovali. Idem zháňať 120 PET fliaš. Vrchnákov mám aj na rozdávanie 🙂 Len ešte riešim na akom podklade to urobiť. Plánovala som pevnú 5 vratvovú lepenku, teraz zvažujem aj sololitové doštičky, len som nikde nenašla potrebnú veľkosť, nemám to dať kde spracovať a popravde nemám s tým materiálom skúsenosti. Privítam každú radu či pripomienku. Skúsim vyrobiť prototyp z tej lepenky a uvidím ako to bude vyzerať.
@barbora21 uz mam tie koze- priradovanie spravene ako word dokument- ako to spravime, aby si dala do akbumu?
@malamargaretka myslim, ze v albume to byt nemusi, ten sluzi len pre nas a ved vsetky baby vedia co ides robit a suhlasili a ja som tam zatial dala taky ilustracny obrazok a ked to budeme mat vsetko hotove chcem zamenit tie obrazky za skutocne teda ak vsetky budete suhlasit. Pripadne by som skusila word otvorit a normalne jedno zvieratko odfotit fotakom bez blesku, pripadne ak chces mozes mi to poslat na mail a skusim sa s tym pohrat 🙂
@ellaeliska @mirusa2 @gega @dadulajda baby prosim zahlasujte za aktivitu od ASK na strane 18 - ma tam bud nanuky alebo palicky na suchy zips - treba dat pod obrazok Paci sa mi to alebo mi aspon napiste. Dakujem
@ellaeliska @mirusa2 @gega opat ja 🙂 prosim zahlasujte za aktivitu od DADULAJDA na strane 18 dole ma jeden navrh - ukladanie geo tvarov na koliky a na strane 19 hore ma druhy navrh - ukladanie stuplov od flias na koliky
@mimirinko vytvori sa skupina mamiciek vacsinou 20-22 pricom kazda navrhne jednu aktivitu ktoru ostatne odsuhlasia a nasledne ju vyrobi 22 krat - teda tolko kolko ich je v skupine. Potom ked su vsetky aktivity dokoncene poslu sa jednej mamine ktora ich vsetky zozbiera a vytvori z nich balicek ktory ti posle spat - v nom budes mat svoju aktivitu a dalsich 21 od ostatnych mamiciek
@sharonik ja som videla predtym v inych skupinach ze si urcili limit a urcili si aj to abyaktivity boli vyrobene z prirodnych materialov, odpadoveho materialu sluziaceho na recyklaviu...kazda mamicka vsak pozna svoje moznosti ...mne nema napr.kto vyrobit veci z dreva ale pre niektore to nie je problem a vyjde ich to minimum ked maju znamych v dielni a poskytnu im odpadovy material...takze to by som nechala na rozmyslenie kazdej jednej maminky kolko je ochotna do vymeny investovat a pri vymene netreba zabudat ani na to ze si vzajomne musime zaplatit postovne takze ja ked budem posielat 21 slimacikov musim poslat maminke ktora to bude balikovat 22x postovne ktore ako pozeram pri velkosti niektorych aktivit nebude malo pocitam tak cca 2€ na balik co je pri pocte 21 pekna sumicka 😉ale zase za tie aktivitky sa mi to oplati lebo keby som si ich mala kupovat preplatim ich 4 krat...alebo kebyze mam na vsetky aktivity kupit material a vyrobit si ich doma...takze podla mna je to stale vyhodne aj takto 😉

@tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @tatrankalucka @dadulajda @sharonik @mixalka27 Baby poprosim za hlasovanie pre aktivitu cislo dva od @dadulajda - dat lajk pod obrazok