icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

evkalv
16. okt 2013

@mixalka27 ten jezko je uzasny 😉

ask
16. okt 2013

@evkalv Zvycajny limit na aktivitku je cca 1-2e a to postovne urcite nie je 22x, neboj. Posiela sa to vsetko v jednej krabici k jednej clenke, ona to podeli a v jednej krabici sa to odosle spet-cize postovne platis len 2x Ked je balicek do 2kg-co zvycajne byva, tak sa to da poslat aj ako doporuceny list 2.trieda a tam je postovne 3.05

evkalv
16. okt 2013

@ask no tak takto by to bolo super ja som to zrejme zle pochopila ale ano dava to logiku ja zaplatim postovne ked budem posielat maminke ktora to bude balikovat a plus jej zaplatim dalsie postovne aby mi uz nabaleny balik poslala spat...hm nepali mi to na rano 😀

ask
16. okt 2013

@evkalv 😉 Mne nepali ani v priebehu dna 😀 Viem to len vdaka tomu ze uz som vo vymene bola 😵

malamargaretka
16. okt 2013

@barbora21 jasne, posli mi mail a preposlem ti to🙂

malamargaretka
16. okt 2013

@sharonik ja mam doma take vrchnaciky a takto som to riesila ja - a baumaxe som kupila taku tenucku lištu asi 1m mala a narezala som si ju, potom som tie vrchy lepila o dosku tavnou pistolou.

malamargaretka
16. okt 2013

@dadulajda maminka ty mas pristup k drevu a mas aj sikovneho manzelika, co ti robi z dreva zazraky? pytam sa to pre vlastne potreby🙂

malamargaretka
16. okt 2013

@avalsorim budes robit to tienove pexeso? prepac, spytam sa asi hlupo- ale tebe som posielala nan predlohy?- prepac nepametam sa komu som co poslala- lebo teraz som toho posielala viac a uz neregistrujem komu co. 🙂 Ak nemas predlohy, tak ti ich poslem, mam to tienove doma. A ak predlohy mas a ides robit presne toto- tak pre mna nemusis, lebo my mame presne toto iste doma. 😉

malamargaretka
16. okt 2013

@dadulajda prepac dadulajda- predchadzajuca sprav amala ist inej maminke🙂

malamargaretka
16. okt 2013

@mixalka27 maminka ty mas pristup k drevu a mas aj sikovneho manzelika, co ti robi z dreva zazraky? pytam sa to pre vlastne potreby🙂

malamargaretka
16. okt 2013

@barbora21 barborka, teraz reagujem este k aktivitke maminky dadulajdy- k tomu druhemu obrazku! nie je to aktivitka trochu cez ramec? je to dost velke🙂 a vrecuskove aktivitky su o tom aby sa zmestili do kabelky a mozes ich nosit a zabavat dieta, a tato druha hra je uz HRA nie aktivitka a bude to mas veeeelmi pracne maminka...hmmm?

avalsorim
16. okt 2013

@malamargaretka no môžeš mi poslať tie predlohy. ja som našla aj iné, ale niektoré baby chceli toto a to som zatial nenašla :( tak tebemôžem urobiť iné 🙂

mixalka27
16. okt 2013

@malamargaretka u nas su sikovne zeny, hlavne moja mamina,🙂 co by si potrebovala?

sharonik
16. okt 2013

@malamargaretka A držalo Ti to s tou tavnou pištolou- ja mám takú skúsenosť, že pri aranžovaní sa mi to odlepovalo, keď som do toho trochu zavadila, no a keď budú s tým manipulovať decká, mám strach, že im to zostane v ruke.

avalsorim
16. okt 2013

@malamargaretka ja ti tiež myslím, že to nevydrží tlak našich detí :(

atomica87
16. okt 2013

@evkalv nie ty ich len odosles a posles jej postpvne na svoj balicek spat. Ked jej to vsetky posleme, ona narobi 21 mix balickov a len ich posle slpat. Takze predpokladam ze na postovne das tak max 5e. A co sa tyka prirodnych materialov...podla mna je prioritne aby aktivity vydrzqli zuby nasich deti. Ja som napr pouzila az na snurky vsetko co som mala doma. Plast je u mna prebytok z architektonickych modelov, zvysky slamiek su zasa prebytky z handmade...kupujem len snurky. Ak takto uvazovali vsetky maminy, a snazia sa vyuzit co maju doma, tak to nebudu az take velke investicie. Na druhej strane keby som to prepocitavala na peniaze tak ma to vyjde 50e, ale realne do toho vrazim 10.

sunsun
16. okt 2013

@evkalv ja by som tiez neurcovala limit, kazda mame ine moznosti zohnat material... a nech je to na zvazenie kazdej mamicky.... baby tu pisu, ze 1-2e , to ja nemam sancu....budem rada, ked sa zmestim do 3 na osobu..., ale tak ja som si vymyslela taku aktivitu.... 😉

evkalv
16. okt 2013

@atomica87 ved uz mi to potom doslo 😀

evkalv
16. okt 2013

@sunsun ja som za kazda mamicka vie ake ma moznosti a co si vie vybavit lacnejsie prip. zadarmo takze ani ja niesom za limit len som reagovala na to co maminky vyssie spominali ...

malamargaretka
16. okt 2013

@avalsorim
@sharonik mate asi pravdu...tuto aktivitku sme este nehrali tak neviem, ale lepila somsi tak vrchnaciky na farebne vhadzovanie pompom lopiet a to mi poodpadavalo:( tak potom nemam uz ziadnu ideu:(

malamargaretka
16. okt 2013

@mixalka27 si strasne zlata...momentalne financie nepustia, ale dobre vedie to maminkach takto sikovných🙂

malamargaretka
16. okt 2013

@avalsorim posli mi mail a ja ti to poslem! a potesime sa jasne ze inemu...🙂 u nas tiene mozu byt v kazdu dennu a nocnu hodinu- tienove pexeso to je nieco!!!

barbora21
16. okt 2013

@malamargaretka no na jednej strane to velke je ale na druhej strane sa veeelmi tesim, ze by smie nieco take mali kedze original stoji drahe peniaze ale urcite je to na zvazenie, jedine zeby sa to posielalo zvlast - pripadne by to mohlo byt mensi a napr. tie stuplne by mohli byt len na 4-5...neviem @dadulajda aky mas na to nazor? su tie aktivity prilis velke? alebo sa to da urobit aj mensie? resp. vies si to predstavit poslat postou?

avalsorim
16. okt 2013

@malamargaretka pošli mi prosím na avalsorim@azet.sk ďakujem

avalsorim
16. okt 2013

@mixalka27 aj ja by som chcela niečo vyrobiť z dreva.ak by to niekto vedel 🙂

dadulajda
16. okt 2013

@malamargaretka
@barbora21 ak som zatial dobre poratala, tak vyhrava ta druha aktivita, kde je 6 ci kolko paliciek,s farebnymi vrchnakmi. Tu by som mohla aj spravit. Spodnu platnu skusim spravit z preglejky,ak to bude drzat(mohlo by) a vtedy to nebude tazke na vahu.Ale aj mna potesi ked mi poviete ze napr.4 stlpiky stacia,lebo neviem kde nakupime tolko flias 😀
a co sa tyka tych tvarov,je to tesne,lebo len o 3 maminky menej za nu hlasovali,teda dost z vas chce aj tu. Tam som rozmyslala, tvar na tvar.napr. stvorec a obdlznik do jedneho dat.mohlo by to byt kratsie.A tu platnu urcite nebudem robit z melaminky ako na obrazku 🙂

sharonik
16. okt 2013

@dadulajda Keby bolo treba vrchnáky, tak by som Ti mohla možno poskytnúť, ak by si si mohla zabezpečiť dopravu. Som z Piešťan. Ja robím tiež z vrchnákov, ale mám ich doma plné vrece, tak by snáď stačilo aj tebe- možno aj podľa farby by sa dalo vybrať. Ja zase potrebujem zohnať prazdne PET fľaše ( aj bez vrchnákov) - teda len tie závity z nich, potrebujem ich min. 110 - rozhodila som siete, tak snáď nazbieram.

dadulajda
16. okt 2013

@sharonik to by bolo super,ja este musim zistit kolko toho baby chcu a potom zistim konecny stav.My nekupujeme balenu vodu,okrem lucky.takze asi pojdem po susedoch 😀 neviem ti teda pomoct velmi s tymi flaskami.Alebo co ktora najde preposleme si aspon 50ks.aj tak sa mozme dohodnut 🙂

sisi0211
16. okt 2013

@salonkaa @bartonka1 @mimirinko @ivaha @sisi0211 @lindauciatko @uhlopriecka @dia1810
Ahojte baby, mne sa napad @barbora21 paci, ze by sme vytvorili novu skupinu. Neviem ci sa da aj s 8 ludmi, ale preco nie? Alebo sa spytame este v skupinkach "Montessori aktivity" a "Kreativne tvorenie s detmi a pre deti"? Potrebovali by sme vsak organizatorku 😉 Ja uz pracujem a ked vidim ten pocet prispevkov v momentalne prebiehajucich vrecuskovych aktivitach, no ja by som to nestihala....

avalsorim
16. okt 2013

@sisi0211 @salonkaa @bartonka1 @mimirinko @ivaha @sisi0211 @lindauciatko @uhlopriecka @dia1810 baby ja by som sa pridala aj ku vám. chcela by som čo najviac aktivít pre moju dcéru, len by sa mi to muselo oplatiť. kľudne to budem aj organizovať, len mi dajte vedieť či chcete ísť do toho 🙂