Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
Neviete mi niekto poradit, kde zohnať minisamolepky zvieratiek aj iné, ktoré by sa veľkosťou zmestili na vrchnák od plastovej fľaše? Najlepšie ak by bolo na tom archu viac takých istých nálepiek.
@mirusa2 a @tatrankalucka baby chybaju nam este aktivity od vas a mozeme to uzvariet
@avalsorim @salonkaa @bartonka1 @mimirinko @sisi0211 @lindauciatko @uhlopriecka @dia1810
Ja suhlasim, uz som zacala aj s aktivitou, budem robit nanuky farebne, plus som k nim vymyslela na druhu stranu nanuka este napisat cislo a na palicku bodky, aby to bolo zaroven neskor aj na cisla, ked sa mi podari, poslem fotku, mne sa to velmi paci a mala uz zistuje, ze naco je tam ta jedna bodka-zatial mam jednotku hotovu. Este by som mohla robit jednu aktivitu, aby sme toho mali viac, kedze by chcela aj moja sestra, ale ona nestiha vyrobit, to by som teda bola za dve osoby, ak suhlasite. To by mohlo byt hmatove pexeso-teda latkove balicky so vselicim a k nim priesvitne,napr fazula, ryza, kamienky,kolienka,cukor krystal a podobne.A myslim, ze by sme si asi mali novu temu zalozit, aby sme sa vedeli v nasich spravach orientovat.
@tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @tatrankalucka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
REKAPITULACIA - chybaju uz len dve aktivity
@sisi0211@salonkaa @bartonka1 @mimirinko @ivaha @sisi0211 @lindauciatko @uhlopriecka @dia1810
@ivaha @evkalv baby vytvorila som novú diskusiu tak ak sa chcete zapojiť tak píšte tam https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vymena-vrecuskovych-aktivit-ii/
@mimirinko vytvorila sa nová skupina ak sa chceš pridať https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskove-aktivity-busy-bags-pre-deti-2-az-3-roky/
@barbora21 dobre tak na 5 zatial a ak to nebude tazke, dam viac. Uvidim ako to bude cele drzat 🙂 a este otazka. aj tie bodky dam dopredu na oznacenie farby? alebo to necham prazdne.prip.tam mozem nakreslit cislo,kolko vrchnacikov na danu palicku treba dat.Dieta si ich moze pripravit zvlast na kopku a potom nastrkavat.
@barbora21 @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
baby ja som navrhla bud tych panacikov s emociami (plac, hnev, radost) alebo casti ludskeho tela (oci, usta....) alebo este ucenia sa predloziek podla mysky (nad, pod, vedla, vnutri atd) alebo
Pridavam obrazky, prosim vyberte si 🙂
A chcete to na palickach alebo len ako obrazky?
@tatrankalucka mne sa paca casti tela
@tatrankalucka jaj blba som ved tie fotky mam vsetky pokope takze ziadne lajkovanie 😀
@tatrankalucka ked ti to olajkujeme ako budes vediet ktora sa nam paci 😉 musis pridat kazdu ako osobitny koment

@avalsorim JA hovorim Jednoznacne ano🙂