icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

bartonka1
16. okt 2013

@avalsorim JA hovorim Jednoznacne ano🙂

sharonik
16. okt 2013

Neviete mi niekto poradit, kde zohnať minisamolepky zvieratiek aj iné, ktoré by sa veľkosťou zmestili na vrchnák od plastovej fľaše? Najlepšie ak by bolo na tom archu viac takých istých nálepiek.

salonkaa
16. okt 2013

@avalsorim ja sa rada pridam 😉

barbora21
16. okt 2013

@ask tato aktivita bola odhlasovana takze ju davam do albumu

barbora21
16. okt 2013

@dadulajda myslim, ze aktivita s vrchnakmi vyhrava takze ju davam do albumu...a co sa tyka poctu tak 4-5 by podla mna uplne stacilo a men osobne kludne aj bez vrchnakov 🙂 ja bud rada, ze tie vrchnaky budem aspon na nieco davat 🙂

barbora21
16. okt 2013

@sharonik a kde v PN byvas?

barbora21
16. okt 2013

@sharonik byvaju take mini knizky samolepiek vacsinou to predavaju v takych klasickych papiernictvach raz som ich kupovala v PN vedla Auparku je kruhac smerom do mesta na pesiu a tam v takej pasazi bolo papiernictvo

ivaha
16. okt 2013

@sisi0211 jasne suhlasim

evkalv
16. okt 2013

@avalsorim ja by som sa tiez pridala aj do tejto druhej skupiny ak by to teda nikomu nevadilo ze budem v dvoch naraz a tiez mozem pomahat s vedenim skupiny...

barbora21
16. okt 2013

@mirusa2 a @tatrankalucka baby chybaju nam este aktivity od vas a mozeme to uzvariet

ivaha
16. okt 2013

@avalsorim @salonkaa @bartonka1 @mimirinko @sisi0211 @lindauciatko @uhlopriecka @dia1810
Ja suhlasim, uz som zacala aj s aktivitou, budem robit nanuky farebne, plus som k nim vymyslela na druhu stranu nanuka este napisat cislo a na palicku bodky, aby to bolo zaroven neskor aj na cisla, ked sa mi podari, poslem fotku, mne sa to velmi paci a mala uz zistuje, ze naco je tam ta jedna bodka-zatial mam jednotku hotovu. Este by som mohla robit jednu aktivitu, aby sme toho mali viac, kedze by chcela aj moja sestra, ale ona nestiha vyrobit, to by som teda bola za dve osoby, ak suhlasite. To by mohlo byt hmatove pexeso-teda latkove balicky so vselicim a k nim priesvitne,napr fazula, ryza, kamienky,kolienka,cukor krystal a podobne.A myslim, ze by sme si asi mali novu temu zalozit, aby sme sa vedeli v nasich spravach orientovat.

evkalv
16. okt 2013

@ivaha baby mozem ist aj ku vam aj ked uz v jednej vymene som ?

ivaha
16. okt 2013

@avalsorim jasne, pridat sa moze hocikto, len ja som myslela, ze budeme robit podobne aktivity, lebo my nemame doma vobec nic a vsetky tieto vase sa mi velmi pacia,skoda ze sa neda k vam pridat a ak by sme robili rovnake aj v novej skupine, tak to by sa ti asi nehodilo.

ivaha
16. okt 2013

@evkalv jasne, vid sprava vyssie

atomica87
16. okt 2013

@sharonik to neviem, ale bezne sa daju tlacit vo formate A4. Takze ak si na A4 pripravis sama podklady na nalepky, tak sa daju bezne vytlacit na sapolepiaci papier

sharonik
16. okt 2013

@barbora21 Díky, zajtra tam pôjdem pozrieť, aj do Ševt, Kohinoor aj bubliny a možno aj v alltoyse niečo bude. Bývam blízko Auparku.

sisi0211
16. okt 2013

@avalsorim jasne, moze byt

mimirinko
16. okt 2013

@barbora21 ja nie som organizacny typ ☹ a preco nechcete este do party jednu? 😉

mimirinko
16. okt 2013

@sisi0211
@avalsorim kocky, ja som tu na nete hlavne vecer, lebo cez den sa mi moc nedari. este maximalne tak pol hodky rano, inak nestiham.

dadulajda
16. okt 2013

@barbora21 dobre tak na 5 zatial a ak to nebude tazke, dam viac. Uvidim ako to bude cele drzat 🙂 a este otazka. aj tie bodky dam dopredu na oznacenie farby? alebo to necham prazdne.prip.tam mozem nakreslit cislo,kolko vrchnacikov na danu palicku treba dat.Dieta si ich moze pripravit zvlast na kopku a potom nastrkavat.

tatrankalucka
16. okt 2013

@barbora21 @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
baby ja som navrhla bud tych panacikov s emociami (plac, hnev, radost) alebo casti ludskeho tela (oci, usta....) alebo este ucenia sa predloziek podla mysky (nad, pod, vedla, vnutri atd) alebo
Pridavam obrazky, prosim vyberte si 🙂
A chcete to na palickach alebo len ako obrazky?

atomica87
16. okt 2013

@tatrankalucka mne sa paca casti tela

tatrankalucka
16. okt 2013

@barbora21 @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
prosim dajte "LAJK" pod aktivitu nech to tak spolocne vybereme, ktora sa bude najviac pacit 🙂

tatrankalucka
16. okt 2013

@tatrankalucka jaj blba som ved tie fotky mam vsetky pokope takze ziadne lajkovanie 😀

atomica87
16. okt 2013

@tatrankalucka ked ti to olajkujeme ako budes vediet ktora sa nam paci 😉 musis pridat kazdu ako osobitny koment

barbora21
16. okt 2013

@sharonik ja mam manzela z PN kusok od letiska a vacsinou kazdy druhy vikend sme v PN