icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

evkalv
17. okt 2013

@sunsun tie posledne bombulky su strasne male su pomedzi aj vacsie a su lahke to sa zle hadze a takym malym detom uz duplom...rozmyslam aj ja tuho co by som ti poradila ale nic ma nenapada...mozno este vies ktore lopticky??? Tie farebne co sa kupuju do bazeniv detskych je ich vo vreci cca 100 su lahke dost velke a ked su v akcii vrece stoji okolo 5 € a mozno by si ich dostala aj tu na mk cez bazarik to sa mi tam hodi najviac

sunsun
17. okt 2013

@evkalv to je super napad....🙂 ja som hladala vsetky mozne lopticky a teda tieto mi nenapadli.... okrem mk, kde by som ich mohla kupit?... 😉 ja som to inak nemyslela na hadzanie, ale vkladat do sasovych ust...

josenka
17. okt 2013

@malamargaretka No, nech ti urobí aktivitu, ktorú chceš ty. 🙂

barbora21
17. okt 2013

@josenka v pohode 🙂 len pisem este aj bakalarku, plus jednu pracu k tomu drobec a toto 🙂 tak zas nech nemam toho vela 🙂 🙂 🙂

evkalv
17. okt 2013

@sunsun jaaaaj to som potom prepocula lebo my mame tuto pomocku v skolke a deti tam tie lopticky hadzu...tak preto to tak automaticky hovorim 🙂

barbora21
17. okt 2013

@tatrankalucka @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
Baby jedna otazocka - mamina mirusa2 tu bola naposledy 12.10. potom som jej 14.10. pisala a neozvala sa a doteraz neviem co a ako, mala nejake navrhy ale nic nebolo odhlasovane a kedze by sme to zajtra chceli uzavriet mam dva navrhy:
1. zostane nas 20
2. zoberieme dalsiu nahradnicku

Ja osobne som za prvu moznost, zeby nas zostalo 20

silvia259
17. okt 2013

@sunsun obdivujem Ťa ako kreatívne si k tomu pristúpila- ten nápad šaša ako vrecka sa mi veeľmi páči- fakt super. a tiež by som bola za tie penové korálky. Keď nebudú OK, využijeme ich na iné a dokúpime ping-pongové loptičky.

evkalv
17. okt 2013

@barbora21 aj ja som sa moznost ze nas bude 20...

josenka
17. okt 2013

@barbora21 Ja som tiež za možnosť, že nás zostane 20.

gega
17. okt 2013

@barbora21 som za moznost nech nas je 20 🙂

josenka
17. okt 2013

@sunsun Tiež sa mi páčia tie korálky z gumy, a ak by si urobila tie ústa dosť veľké, ja si dokúpim aj pingpongové loptičky 🙂 .

barbora21
17. okt 2013

@chrumka84 @janceh @evkalv @gega @dadulajda @sharonik baby zahlasujte prosim este za aktivitu od TATRANKALUCKA - ma ju na strane 21 uplne dole a potom dalsie dve aktivity ma na strane 22 hore - z tychto troch si vyberte jednu ktora sa vam najviac paci a dajte pod obrazok lajk - Paci sa mi to

mixalka27
17. okt 2013

@barbora21 som za moznost 2o

josenka
17. okt 2013

@weronnka18 Supééér. Napíšem ti IP, teda ak budeš ochotná nakupovať. 😉

sunsun
17. okt 2013

@silvia259 len tam by bol problem potom s velkostou sasovych ust... lebo na lopticky by som urobila vacsie, na penove koralky urobim mensie.... 😉

ellaeliska
17. okt 2013

@barbora21 mne to je jedno, aby sa neurazila.Vyskusajte ju ešte vyzvat a ked sa neozve bude nas 20.

sunsun
17. okt 2013

@barbora21 ja by som pockala do nedele, mozno sa cez vikend dostane na net... a ak nie, tak 20.... 😉

ask
17. okt 2013

@barbora21 Staci aj 20 ak sa neozve, ved ak niekto uz nahodou kupil material na 21 ativitiek tak bude mat jednu na darovanie 😉

weronnka18
17. okt 2013

@barbora21 mne je to jedno v podstate, pridám sa k väčšine - myslím kvôli tomu počtu, 20 je pekné celé číslo, takže kludne aj 20 🙂 idem zahlasovať za aktivitu 🙂

silvia259
17. okt 2013

@sunsun urob, ako uznáš za vhodné- už teraz sa na to tešíme!

sharonik
17. okt 2013

@barbora21 Ja by som tiež urobila 21 a ak sa neozve, tak niekomu darujem-možno do MC.

tatrankalucka
17. okt 2013

@barbora21 ja som za pocet 20 🙂

sharonik
17. okt 2013

@tatrankalucka Tak som hlasovala za emocie, ale ja by som k tomu potrebovala aj slovný popis ( zozadu na kartičku napísať, čo znamená), s niektorými by som asi mala problém. Ďakujem

tatrankalucka
17. okt 2013

@barbora21 @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
ked som to spocitala tak emocie vyhravaju, tak spravim emocie 🙂
a este raz otazocka, chcete to na palickach alebo len obrazky?

sunsun
17. okt 2013

@barbora21 @tatrankalucka @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
takze baby... ako mi poradila evkav, tak bud lopticky do detskych bazenov, alebo viacere suhlasite s penovymi koralkami...
1. bud urobim sasove usta na velkost ping-pong. lopticky a kupim tie penove koralky, kde bude mat kazda 20ks a kto bude chciet, tak si dokupi ppg lopticky http://kreativnyzivot.sk/moosgummi/276-penove-k... al. http://kreativnyzivot.sk/moosgummi/1135-penove-...
2. alebo kupim lopticky do bazenov a sasa prisposobim tomu (su trosku vacsie ako ppg. lopticky), to kazda dostane 4ks ............ prosim, vyjadrite sa, chcem to dnes objednat...🙂

sunsun
17. okt 2013

@tatrankalucka za mna - stacia obrazky...🙂

barbora21
17. okt 2013

@sunsun Kati a bude sa tymi penovymi dat hodit, lebo ja by som sa bala, ze nie

weronnka18
17. okt 2013

@sunsun ja som za penové koralky 🙂 lebo sa dajú využiť potom aj na navliekanie a pingpongové loptičky máme aj doma, takže by sme to potom nahradili, keby ho nebavilo korálky strkať 🙂 podľa mňa to tak bude super 😉

weronnka18
17. okt 2013

@tatrankalucka emocie na paličkách by bolo super, lepšie sa s tým manipuluje dieťatku potom 🙂

sharonik
17. okt 2013

@sunsun Ja som za prvú možnosť- korálky. Keď budú ústa trošku väčšie, môžu deti šaša kŕmiť aj inými dobrotami (menšími aj väčšími- legom, orechami, gaštanami, fazuľou, autíčkami- možností je kopec)