icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

tatrankalucka
17. okt 2013

@sharonik mozem zozadu napisat co znamenaju, nie je problem 🙂

sunsun
17. okt 2013

@barbora21 ja som ani neratala s hadzanim, len s krmenim sasa... 😒 ale tak mozem urobit obrovske usta, nech sa da aj hadzat... 😉

sunsun
17. okt 2013

@barbora21 vies, tak ako vhadzovat dovnutra, nie hadzat z dialky.... (moja predstava) , ale tak da sa aj to... 😉

silvia259
17. okt 2013

@tatrankalucka ja by som poprosila na paličkách.

silvia259
17. okt 2013

@sunsun som za prvú možnosť.

atomica87
17. okt 2013

@barbora21 ako chces. Ja uz mam polovicu vyrobenu v pocte kusov 21 😀 😀 😀

atomica87
17. okt 2013

@sunsun aj ja som za penove koralky. Lopticiek na hadzanie mame dost doma

atomica87
17. okt 2013

@tatrankalucka mne stacia obrazky

malamargaretka
17. okt 2013

@tatrankalucka tiez na palickach, prosím 🙂

malamargaretka
17. okt 2013

@sunsun ja som tiez za penove, tie bazenove su moc velke a bol tu dobrý nápad, ze usta trochu vacsie a potom sa da saso krmit aj iným 🙂

gega
17. okt 2013

@sunsun ja by som bola za tie bazenove a kazda si dokupi staci ak bude sasko 🙂. Urcite tam budu deticky hadzat nie len lopticky 🙂

gega
17. okt 2013

@tatrankalucka ako sa vam bude robit najlepsie tak urobte 🙂

gega
17. okt 2013

@barbora21 a kedy je uzavierka odoslania vrecuskovej aktivity? Latky uz mam tak uz strihame 🙂

janceh
17. okt 2013

@barbora21 byla bych pro druhou moznost, protoze uz mam objednany material 🙂

sharonik
17. okt 2013

@tatrankalucka radšej na paličkách

barbora21
17. okt 2013

@sunsun jaaaj uz chapem, tak potom tie penove

barbora21
17. okt 2013

@gega zajtra sa dohodneme resp. vecer napisem vsetkym a uvidim ake budu navrhy

barbora21
17. okt 2013

@janceh tej mamine este napisem, pockam do nedele a ak sa neozve bude nas 20 a tu jednu aktivitu venujem kamoske co ma drobca 😉

avalsorim
17. okt 2013

@barbora21 ak máš toho veľa tak môžu mamičky mne poslať aktivity a ja to porozosielam.

weronnka18
17. okt 2013

@josenka určite mi napíš, lebo zajtra akurát idem do galantérky, aj ja tam potrebujem niečo, tak to zabijem dve mušky 🙂

macinka13
17. okt 2013

@tatrankalucka stacia obrazky,myslim,ze ked niekto bude chciet palicky,tak si moze individualne dat na palicky.

tortelinka
17. okt 2013

mozem sa opytat, niekde som tu videla taku predlohu na aktivitu, cestu, kolajnice, oblohu a vodu, k tomu sa priradzuje...ta predloha je niekde z netu, alebo je vyrobena? poradite prosim?

ask
17. okt 2013

@tortelinka https://www.modrykonik.sk/blog/lenusskaa/album/... mali sme ju aj my v starsej vymene🙂

ask
17. okt 2013

@sunsun Mozu byt aj penove🙂
@tatrankalucka Prisposobim sa vecsine 😉

malamargaretka
17. okt 2013

@barbora21 mne by tiez vobec nevadilo ak by sme boli 20🙂 sice mam uz aktivitky vytlacene, ale myslim, ze by sa hociktora kamaratka potesila 🙂🙂

tortelinka
17. okt 2013

@ask dakujem pekne..nevies aj ci to bola nejaka predloha z netu alebo to bolo vyrobene?

ask
17. okt 2013

@tortelinka Ja si to nepametam, ale skus sa spytat priamo maminky @zuzzka1 - ta to vyrabala.

avalsorim
17. okt 2013

@barbora21 aj ja som za 1. možnosť, aby nás bolo len 20

atomica87
17. okt 2013

Makam na aktivitkach a stale uvazujem ake to bude super ked pojdem na postu po tu krabicu. Ja byvam obcas taka zvedava, ze baliky otvaram uz pred postou na lavicke 😀

avalsorim
17. okt 2013

@sunsun ja som za väčšie ústa, lebo máme tie obaly z kinder vajíčok a aj to by tam mohla dávať, alebo aj vrchnáky z fliaš. takže aby to bolo na viac možností. veď dieťa tam nebude hádzať (dávať), len to čo my budeme chcieť 🙂