Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@tatrankalucka ja by som poprosila na paličkách.
@tatrankalucka mne stacia obrazky
@tatrankalucka tiez na palickach, prosím 🙂
@sunsun ja som tiez za penove, tie bazenove su moc velke a bol tu dobrý nápad, ze usta trochu vacsie a potom sa da saso krmit aj iným 🙂
@tatrankalucka ako sa vam bude robit najlepsie tak urobte 🙂
@tatrankalucka radšej na paličkách
@josenka určite mi napíš, lebo zajtra akurát idem do galantérky, aj ja tam potrebujem niečo, tak to zabijem dve mušky 🙂
@tatrankalucka stacia obrazky,myslim,ze ked niekto bude chciet palicky,tak si moze individualne dat na palicky.
mozem sa opytat, niekde som tu videla taku predlohu na aktivitu, cestu, kolajnice, oblohu a vodu, k tomu sa priradzuje...ta predloha je niekde z netu, alebo je vyrobena? poradite prosim?
@tortelinka https://www.modrykonik.sk/blog/lenusskaa/album/... mali sme ju aj my v starsej vymene🙂
@sunsun Mozu byt aj penove🙂
@tatrankalucka Prisposobim sa vecsine 😉
@barbora21 mne by tiez vobec nevadilo ak by sme boli 20🙂 sice mam uz aktivitky vytlacene, ale myslim, ze by sa hociktora kamaratka potesila 🙂🙂
@ask dakujem pekne..nevies aj ci to bola nejaka predloha z netu alebo to bolo vyrobene?
@tortelinka Ja si to nepametam, ale skus sa spytat priamo maminky @zuzzka1 - ta to vyrabala.
Makam na aktivitkach a stale uvazujem ake to bude super ked pojdem na postu po tu krabicu. Ja byvam obcas taka zvedava, ze baliky otvaram uz pred postou na lavicke 😀

@sharonik mozem zozadu napisat co znamenaju, nie je problem 🙂