Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
No, baby, ja sa teším, keď to ponesiem na poštu - že už mám hotovo. 😀
@tatrankalucka @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27 baby tak mamina mirusa2 sa mi ozvala cez IP ze nie je pri PC kazdy den...tak zatial stale plati pocet 21 tak to tak prosim aj vyrobte a co sa tyka jej aktivity navrhuje toto tieto geo tvary a obrazky rozdelene na polovicu s tym, ze pripadne pre starsie deti sa to bude dat rozdelit na potom na styri casti
@tatrankalucka @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27 a este cakam vase navrhy dokedy bude potrebne vase aktivity odoslat - takze piste navrhy a nieco z toho vyberieme
@barbora21 a ma maminka aj iný navrh?
@barbora21 co tak do konca oktobra- teda ze by sa posielalo najneskor 31.10. ? to su este dva tyzdne na výrobu🙂
@malamargaretka uvidime co povedia ostatne, takze zapisujem koniec oktobra
@malamargaretka este navrhovala toto....a uprimne mne osobne je tazko za nu hovorit a vyberat aktivitu a tym padom sa tazko komunikuje :-/
ozaj baby čo chcete, aby som urobila odzadu na tom tienovom pexese? a koľko párov chcete?
@barbora21 jasne chapem, ta ked komunikacia je skoro ziadna...v kazdej vymene sa najd emaminky, co sa prihlasi ale nejake s ostatnými nekomunikuje, asi toho ma vela🙂 ja osobne som za tu druhu aktivitku s vrchnacikmi🙂
@barbora21 mne tiez koniec oktobra vyhovuje, spravim teda emocie na palickach, lebo baby si ich pytali, kto nechce odlepi 🙂
No do konca oktobra urcite nestiham pretoze len 28.10 sa budu vyrabat dosticky takze ja som za koniec prveho novembroveho tyzdna, ja teda skor nestihnem
Ja tiež nebudem stíhať do konca októbra.
ja sa prispôsobím, lebo dnes už mi prišiel filc, ešte síce musím zohnať suchý zips, ale v pohode aj koniec oktobra...ak niekto nestíha, tak to môžme dať do polky novembra, takže 15.11., to by mal stihnúť každý, nie? 🙂
Ak sa nic neskomplikuje, tak by som to mala do konca oktobra stihnut. Ak by sa to predlzilo na ten koniec prveho novembroveho tyzdna, bolo by to vo vacsej pohode...
ten koniec oktobra bol len navrh- kludne aj prvy ci druhy novembrový🙂
@barbora21 a maminky, dovolili by st emi požiadat dadulajdu o to, aby mne vyrobil ainu aktivitku, kedze my uz doma navliekanie kruzkov na dosticke máme?
@malamargaretka jasne ved sa jej normalne opytaj
@weronnka18 15.11. by bolo fajn
@barbora21 pytam sa preto do plena, lebo niektore maminky s tym mali problem, ze by niekto mal vyrabat dve aktivitky 😎
@malamargaretka no hlavne to nemoze vadit mamine ktora to bude vyrabat a ak ona nebude mat problem tak potom je to ok 🙂

@atomica87 ja som už tiež nad tým uvažovala, že ako to odnesiem z pošty domov 🙂 už teraz sa na tie aktivity teším 🙂