icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

ellaeliska
18. okt 2013

@weronnka18 myslim, že v DM ich maju

gega
18. okt 2013

Strihame pasiky a toto su latky 🙂

dadulajda
18. okt 2013

ktora chcete odomna tuto aktivitu,prosim o lajk. DEFINITIVNE!!

K aktivite- bude to len 5 stlpcekov,aby ich bolo menej, vy sa ale dohodnite,ci vyska bude pre 1-5 stuplikov,alebo vyssia na vacsi pocet stuplov. Budu samozrejme farebne oddelene a ziadne bodky na podlozke nebudu.

dadulajda
18. okt 2013

@atomica87 vyzera to super, uz sa teism ked to maly bude skumat 🙂 🙂

dadulajda
18. okt 2013

@evkalv ja myslim ze im uz nic nechyba 😉 sikovna mamina ze uz 10 hotovych..pani 😨

mamkabeika
18. okt 2013

Dievčatá, prišla som sa spýtať či sa nemá zakladať aj ďalšia skupina vrecúškových aktivít. Rada by som sa pridala 🙂
Ďakujem za info 🙂

tisba
18. okt 2013

@barbora21 barborka dakujem za vysvetlenie mojej aktivity a aj za dalsie skvele napady ako sa s nou mozno hrat...
@dadulajda - cielom tejto hry je aby dieta hodilo napr. zelene vrecusko na zelenu farbu na semafore atd., obtiaznost mozes zvysovat aj tym, ze bude hadzat z vacsej dialky, al. si moze precvicit hadzanie hornym al. spodnym oblukom.... tiez sluzi na vysvetlenie co jednotlive farby na semafore znamenaju...
tiez som nasla na nete dalsie hry, ktore sa daju s vrecuskami hrat, aby to nebolo len o semafore... 5 som ich prelozila a poslem Vam ich spolu so semaforom a dalsie mam v PC v anglictine, tak Vam ich mozem potom poslat mailom...

sharonik
18. okt 2013

Urobila som dnes prototyp tých vrchnákov. Prikladám foto - podklad budú tvoriť 2 obdĺžniky z 5vrstvového kartónu, obalené to bude bielou lepiacou páskou. Závity z fliaš sú prilepené medzi tie dve vrstvy, tak by to malo držať -ešte testujeme odolnosť prototypu. K aktivite vyrobím zalaminátované obojstranné predlohy. Keďže už máme vo viacerých aktivitách priraďovanie farieb, rozhodla som sa pridať ešte nejaké alternatívy. Takže na jednej predlohe by to boli farby, na druhej priraďovanie oblečenia k častiam tela a priraďovanie potravy k zvieratkám. Tie obrázky budú samozrejme pekné farebné vytlačené - toto je len náčrt ako by to asi vyzeralo - ospravedlňujem sa za svoje maliarske "umenie" 🙂
Ešte by som mohla dorobiť predlohu
- bodky versus čísla(1-10) - využijete neskôr,
- pexeso zvieratká - priraďovanie rovnakých zvieratiek

Ešte rozmýšľam nad tým či dať nejaké suché zipsy na pripevňovanie tých predlôh.

Čo sa týka termínu tiež ešte zháňam materiál - tie závity z PET fliaš, ale do 15. novembra by to malo byť OK.

silvia259
18. okt 2013

@sharonik super to je- tešíme sa aj na túto aktivitu!

sunsun
18. okt 2013

@barbora21 @tatrankalucka @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @janceh @macinka13 @avalsorim @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
baby, ja mam s tymi A4 krabicami mensi problem... 😒 ja tych sasov planujem robit A3 (tie site vrecka, na ktore ho namalujem), to by problem nebol, lebo to poskladam, .. len som chcela do prednej casti vlozit karton a aj do toho vyrezat usta, nech je to spredu spevnene...(malo to byt vnutri latky - vlozene, dal by sa vybrat, aby sa vrecko dalo prat)... co teraz? ten karton neviem nijako poslat v A4 krabici.... chcete to bez toho kartonu? alebo to mam poslat vo vacsej krabici? to bude asi pre vas ostatne problem...., co s tym? 😒

malamargaretka
18. okt 2013

@atomica87 úúúžasnéé🙂

malamargaretka
18. okt 2013

@weronnka18 ja mam ikea, ale dnes to musim prepocitat a ak nebudem mat dost- zajdem do paaiernictva🙂

malamargaretka
18. okt 2013

@evkalv títo slimácikovia su uplne ze perfektní, uz sa namho tešíme🙂🙂🙂

weronnka18
18. okt 2013

@malamargaretka asi kúpim v ševte v nitre, alebo tam niekoho pošlem, lebo u nás v papiernictve som sa dnes pýtala a mali len maličké... 🙂

weronnka18
18. okt 2013

@dadulajda 😀 ja sa neviem rozhodnúť, ktorú aktivitu 😎 ja som blíženec a páčia sa mi obe 😀

malamargaretka
18. okt 2013

@sharonik uzasný napad🙂 mna uplne dostalo to priradovanie- ruk a- rukavica, noha - ponozka, parada🙂🙂

evkalv
18. okt 2013

@malamargaretka tesim sa ze sa vam pacia 😉

evkalv
18. okt 2013

@dadulajda ani ja neviem ktoru..tym ze som zapojena aj v druhej vymene a tam robia mamicky obidve tak mi je uplne jedno z ktorej budem mat dva kusy 😀 😀 😀

gega
18. okt 2013

@sunsun pre mna neni problem väcsia krabica 🙂 ak to nerobi tebe viac prace.🙂

avalsorim
18. okt 2013

@sunsun tak si zoženieme väčšie krabice. a tak pošleme. ja tam budem musieť napchať nejaký iný meteriál ale to nevadí 🙂 niečím to vyplním.

atomica87
18. okt 2013

@sunsun ja uz mam vacsiu krabicu.... do takej malej by mi to nevoslo.

chrumka84
18. okt 2013

Ja uz sa tesiiiiiimmmm, ale este som veru nezacala. Mam pokazeny kruhovy rezac, musim do "opravy" a hned potom zacnem 😀.
Baby, mam otazku. Budem robit hmatove pexeso, mam doma kopec latok 100% bavlna, myslite, ze je to vhodny material?
Otazka dva. Vacsina latok je vzorovana, bude to pri hmatovom pexese vadit? Kazda sada by bola z tej istej latky samozrejme.

josenka
18. okt 2013

@chrumka84 Bavlna super, vzory tiež. 🙂

josenka
18. okt 2013

@sunsun Väčšia krabica, A3 bude OK? 🙂

barbora21
18. okt 2013

@dadulajda ja by som bola radsej keby tie tvary boli na jednej platni aby si dieta uvedomovalo rozdiely medzi jednotlivymi tvarmi,aby to malo s cim porovnat a zamyslat sa nad tym

barbora21
18. okt 2013

@malamargaretka pisala som ti do IP doslo ti to?

avalsorim
18. okt 2013

Baby a ako je to s poštovným? mám do balíka zabaliť aj peniaze na poslanie späť?

atomica87
18. okt 2013

@chrumka84 ked budu sady robnake tak to podla mna vadit nebude

sunsun
18. okt 2013

@josenka A3 bude ideal...🙂 spravim to tak, aby to voslo do vrecka A3 a do krabice A3...🙂 @barbora21 mozu byt teda A3 krabice? 😉

sunsun
18. okt 2013

@chrumka84 bavlna super, vzory ok...🙂