Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
Dievčatá, prišla som sa spýtať či sa nemá zakladať aj ďalšia skupina vrecúškových aktivít. Rada by som sa pridala 🙂
Ďakujem za info 🙂
@barbora21 barborka dakujem za vysvetlenie mojej aktivity a aj za dalsie skvele napady ako sa s nou mozno hrat...
@dadulajda - cielom tejto hry je aby dieta hodilo napr. zelene vrecusko na zelenu farbu na semafore atd., obtiaznost mozes zvysovat aj tym, ze bude hadzat z vacsej dialky, al. si moze precvicit hadzanie hornym al. spodnym oblukom.... tiez sluzi na vysvetlenie co jednotlive farby na semafore znamenaju...
tiez som nasla na nete dalsie hry, ktore sa daju s vrecuskami hrat, aby to nebolo len o semafore... 5 som ich prelozila a poslem Vam ich spolu so semaforom a dalsie mam v PC v anglictine, tak Vam ich mozem potom poslat mailom...
Urobila som dnes prototyp tých vrchnákov. Prikladám foto - podklad budú tvoriť 2 obdĺžniky z 5vrstvového kartónu, obalené to bude bielou lepiacou páskou. Závity z fliaš sú prilepené medzi tie dve vrstvy, tak by to malo držať -ešte testujeme odolnosť prototypu. K aktivite vyrobím zalaminátované obojstranné predlohy. Keďže už máme vo viacerých aktivitách priraďovanie farieb, rozhodla som sa pridať ešte nejaké alternatívy. Takže na jednej predlohe by to boli farby, na druhej priraďovanie oblečenia k častiam tela a priraďovanie potravy k zvieratkám. Tie obrázky budú samozrejme pekné farebné vytlačené - toto je len náčrt ako by to asi vyzeralo - ospravedlňujem sa za svoje maliarske "umenie" 🙂
Ešte by som mohla dorobiť predlohu
- bodky versus čísla(1-10) - využijete neskôr,
- pexeso zvieratká - priraďovanie rovnakých zvieratiek
Ešte rozmýšľam nad tým či dať nejaké suché zipsy na pripevňovanie tých predlôh.
Čo sa týka termínu tiež ešte zháňam materiál - tie závity z PET fliaš, ale do 15. novembra by to malo byť OK.
@barbora21 @tatrankalucka @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @janceh @macinka13 @avalsorim @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
baby, ja mam s tymi A4 krabicami mensi problem... 😒 ja tych sasov planujem robit A3 (tie site vrecka, na ktore ho namalujem), to by problem nebol, lebo to poskladam, .. len som chcela do prednej casti vlozit karton a aj do toho vyrezat usta, nech je to spredu spevnene...(malo to byt vnutri latky - vlozene, dal by sa vybrat, aby sa vrecko dalo prat)... co teraz? ten karton neviem nijako poslat v A4 krabici.... chcete to bez toho kartonu? alebo to mam poslat vo vacsej krabici? to bude asi pre vas ostatne problem...., co s tym? 😒
@atomica87 úúúžasnéé🙂
@weronnka18 ja mam ikea, ale dnes to musim prepocitat a ak nebudem mat dost- zajdem do paaiernictva🙂
@evkalv títo slimácikovia su uplne ze perfektní, uz sa namho tešíme🙂🙂🙂
@malamargaretka asi kúpim v ševte v nitre, alebo tam niekoho pošlem, lebo u nás v papiernictve som sa dnes pýtala a mali len maličké... 🙂
@dadulajda 😀 ja sa neviem rozhodnúť, ktorú aktivitu 😎 ja som blíženec a páčia sa mi obe 😀
@sharonik uzasný napad🙂 mna uplne dostalo to priradovanie- ruk a- rukavica, noha - ponozka, parada🙂🙂
@malamargaretka tesim sa ze sa vam pacia 😉
Ja uz sa tesiiiiiimmmm, ale este som veru nezacala. Mam pokazeny kruhovy rezac, musim do "opravy" a hned potom zacnem 😀.
Baby, mam otazku. Budem robit hmatove pexeso, mam doma kopec latok 100% bavlna, myslite, ze je to vhodny material?
Otazka dva. Vacsina latok je vzorovana, bude to pri hmatovom pexese vadit? Kazda sada by bola z tej istej latky samozrejme.
@malamargaretka pisala som ti do IP doslo ti to?
Baby a ako je to s poštovným? mám do balíka zabaliť aj peniaze na poslanie späť?

@weronnka18 myslim, že v DM ich maju