icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

barbora21
18. okt 2013

@sunsun v pohode mozu...viacere sa vyjadrili, ze nemaju problem s A3 takze pohodicka

barbora21
18. okt 2013

@avalsorim ano tak to bude

avalsorim
18. okt 2013

@barbora21 a koľko mám pribaliť ?

barbora21
18. okt 2013

@avalsorim pisala som, ze vsetky info ohladom odoslania budete mat max. do nedele 🙂 tam bude napisane na jednej kope uuuuuuuplne vsetko 🙂 len este riesim nejake detailiky

avalsorim
18. okt 2013

@barbora21 oki 🙂

sunsun
18. okt 2013

baby, niektora ste tu spominali tie sacky, do ktorych budeme aktivity balit, ze maju v ikei...., ja som ich uz pozerala, ked som bola kupovat latku na sasov, ale nenasla som ich.... , viete poradit, kde priblizne sa tam nachadzaju?

sharonik
18. okt 2013

@ask, @atomica87, @avalsorim, @barbora21, @dadulajda, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @chrumka84, @janceh, @josenka, @macinka13, @malamargaretka, @mixalka27, @sunsun, @silvia259, @tatrankalucka, @tisba, @werronka18 Poprosila by som Vás keby ste si pozreli fotky s pracovným návrhom aj poznámky k tomu na str. 28 a vyjadrili sa či to môže mať takúto podobu. Aby som mohla začať pripravovať aspoň kartóny a predlohy.
Inak ešte som rozmýšľala na tým, že ak by ste chceli všetky navrhnuté obojstranné predlohy (prípadne nejaké iné podľa Vašich návrhov), znamenalo by to posielať každej z Vás minimálne 40 vrchnákov, či by potom nebolo jednoduchšie poslať vám iba tie farebné a k ostatným Vám pošlem len samolepky, ktoré sa budú lepiť na vrchnáčiky a vrchnáky by ste si zohnali už sami. Záleží len na vás- tých 800 určite mám - len si neviem predstaviť veľkosť môjho balíka. Tak mi napíšte kto potrebuje aj všetky vrchnáky a kto nie.
A ešte k tej pracovnej verzii na fotkách - vidíte, že každý závit je trochu iný- na konečných výrobkoch sa budem snažiť dať na podložku vždy rovnaké závity, nech to nejako vyzerá.

silvia259
18. okt 2013

@sharonik mne sa to veeľmi páči- super nápady aj predlohy.Ak budeš mať problém s vrchnákmi, zoženieme si. Som veľmi vďačná za tú podložku a predlohy!

sharonik
18. okt 2013

Inak tie sáčky majú aj vTescu- značka Tesco food and freezer bags, zip-seal, cenu si nepamätám, ale sú rôzne veľkosti, napr. Medium 26x26cm 20ks v balení - je tam obrázok čučoriedok na obale. Príp. Pošlem foto.

barbora21
18. okt 2013

@sharonik predlohy sa mi pacia, vrchnaky kludne zozeniem aj sama, to je to najmenej, tiez budem vdacna za podlozku a predlohy

barbora21
18. okt 2013

@sunsun ja som ich videla len na nete

tisba
18. okt 2013

@sharonik podla mna je to vyborne, velmi sa na to tesim 🙂 pre mna stacia tie samolepky, vrchnaky nebude problem si zohnat...

malamargaretka
18. okt 2013

@sharonik mne sa velmi páci podoba🙂 a mne nemusis posielat vrchnaciky🙂mame ich doma🙂🙂vdaka

sunsun
18. okt 2013

@sharonik je to super...🙂 si tvorive stvorenie...🙂 dakujeme.... co sa tyka tych ostatnych vrchnakov, stacia nalepky, vrchnaky nejak pozhaname...🙂

ask
18. okt 2013

@evkalv Su velmi krasnucky slimacikovia 😵

ask
18. okt 2013

@sharonik Pripajam sa k babam ze stacia samolepky...a vyzera to super!

evkalv
18. okt 2013

@sharonik mne sa to tiez v tychto podobach paci len ak by som mohla poprosit ja by som potrebovala aspon nejake vrchnaky lebo my pijeme vylucne uz len filtrovanu vodu balenu nekupujeme - malokedy a to kym zozeniem tolko vrchnacikov tak mala bude mat aj 6 rokov 😀 😀 😀 ale skusim sa popytat u znamych ci by mi neodkladali...

sharonik
18. okt 2013

@evkalv nezháňaj, ten, kto by mal s tým problém, tomu pošlem celú sadu🙂, mám ich doma dve plné vrecia

evkalv
18. okt 2013

@sharonik ak to teda nebude problem budem rada 😉 dakujem...

josenka
18. okt 2013

@sharonik Prosím ťa, aj pre mňa nejaké vrchnáčiky, tiež nepijeme balenú. 🙂

sharonik
18. okt 2013

@josenka Budeš ich mať 🙂

josenka
18. okt 2013

@sharonik A aktivitka super - si tú myšlienku riadne rozvinula, krása. 😎

sharonik
18. okt 2013

@josenka Budem rada, ak budete spokojní a deti to zaujme.

silvia259
18. okt 2013

@sharonik ak teda máš veľa vrchnáčikov ja Ťa tiež o ne poprosím- ďakujem!

sharonik
18. okt 2013

@silvia259 samozrejme

josenka
18. okt 2013

Joj, baby, už ma to chytá - akurát som ukazovala manželovi album s aktivitami, povedal, že sme šikovné - ja sa už na ten balík tešíííím. 😵

weronnka18
18. okt 2013

@sharonik nejake vrhcnaky mame doma,len teda tie farebne nie,mam len cervene a modre tusim 🙂 takze ak farebne posles,tak ostatne nemusis 🙂

josenka
18. okt 2013

@barbora21 Ešte som sa chcela opýtať - v albume ešte nie sú všetky fotky aktivít, či sú?

barbora21
18. okt 2013

@sharonik ja som pochopila, ze nemas ziadne vrchnaky, tak ak nejake mas budem rada ak posles resp. mohla by si potom napisat z akych flasi su tie vrchnaky nech si ich pripadne mozem kupit kebyze ich chcem viac

sharonik
18. okt 2013

@weronnka18 OK, farebné budem posielať všetkým, aby ste nemuseli kupovať malinovky a minerálky podľa farby vrchnákov🙂