Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
baby, niektora ste tu spominali tie sacky, do ktorych budeme aktivity balit, ze maju v ikei...., ja som ich uz pozerala, ked som bola kupovat latku na sasov, ale nenasla som ich.... , viete poradit, kde priblizne sa tam nachadzaju?
@ask, @atomica87, @avalsorim, @barbora21, @dadulajda, @ellaeliska, @evkalv, @gega, @chrumka84, @janceh, @josenka, @macinka13, @malamargaretka, @mixalka27, @sunsun, @silvia259, @tatrankalucka, @tisba, @werronka18 Poprosila by som Vás keby ste si pozreli fotky s pracovným návrhom aj poznámky k tomu na str. 28 a vyjadrili sa či to môže mať takúto podobu. Aby som mohla začať pripravovať aspoň kartóny a predlohy.
Inak ešte som rozmýšľala na tým, že ak by ste chceli všetky navrhnuté obojstranné predlohy (prípadne nejaké iné podľa Vašich návrhov), znamenalo by to posielať každej z Vás minimálne 40 vrchnákov, či by potom nebolo jednoduchšie poslať vám iba tie farebné a k ostatným Vám pošlem len samolepky, ktoré sa budú lepiť na vrchnáčiky a vrchnáky by ste si zohnali už sami. Záleží len na vás- tých 800 určite mám - len si neviem predstaviť veľkosť môjho balíka. Tak mi napíšte kto potrebuje aj všetky vrchnáky a kto nie.
A ešte k tej pracovnej verzii na fotkách - vidíte, že každý závit je trochu iný- na konečných výrobkoch sa budem snažiť dať na podložku vždy rovnaké závity, nech to nejako vyzerá.
Inak tie sáčky majú aj vTescu- značka Tesco food and freezer bags, zip-seal, cenu si nepamätám, ale sú rôzne veľkosti, napr. Medium 26x26cm 20ks v balení - je tam obrázok čučoriedok na obale. Príp. Pošlem foto.
@sharonik mne sa velmi páci podoba🙂 a mne nemusis posielat vrchnaciky🙂mame ich doma🙂🙂vdaka
@sharonik mne sa to tiez v tychto podobach paci len ak by som mohla poprosit ja by som potrebovala aspon nejake vrchnaky lebo my pijeme vylucne uz len filtrovanu vodu balenu nekupujeme - malokedy a to kym zozeniem tolko vrchnacikov tak mala bude mat aj 6 rokov 😀 😀 😀 ale skusim sa popytat u znamych ci by mi neodkladali...
Joj, baby, už ma to chytá - akurát som ukazovala manželovi album s aktivitami, povedal, že sme šikovné - ja sa už na ten balík tešíííím. 😵
@sharonik nejake vrhcnaky mame doma,len teda tie farebne nie,mam len cervene a modre tusim 🙂 takze ak farebne posles,tak ostatne nemusis 🙂
@weronnka18 OK, farebné budem posielať všetkým, aby ste nemuseli kupovať malinovky a minerálky podľa farby vrchnákov🙂

@sunsun v pohode mozu...viacere sa vyjadrili, ze nemaju problem s A3 takze pohodicka