Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@atomica87 tak to si nemala jednoduche🙂...to cloveka vytoci, ked si ti druhi neplnia to, za co su platení:(:( ...inak kedy sa Vam maly narodil? lebo som kukla, ze mate 9,5m ako aj nasa mala, ktorá je 6.januar:) tak ze ci neoslavujeme v rovnake dni🙂
@malamargaretka jozi je 2. januara. A mam segru co je 5.1. A termin som mala na silvestra 😀
Baby, ktorej som to sľúbila extra tienové pexeso? lebo toto už má.
@avalsorim MNEEEEEE🙂🙂🙂🙂🙂🙂
@malamargaretka a kedy si mala oficialne termin 🙂 my sme 28.12. 🙂 takze kusok pred vami 🙂
@barbora21 @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @tatrankalucka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
baby pošlite mi vaše adresy (resp. adresy kde chcete potom poslať balík s aktivitami) cez IP. ja si urobím elektornický podací hárok a bude to lacnejšie aj pre mňa jednoduchšie 🙂 stojí to cez net 3,1€ myslím, že o 0,1€ ale aj to sa ráta 🙂 a nemusíte vypisovať podací lístok a posielať ho v balíku.
@sharonik Ahoj, ja som sa len chcela spytat,lebo uz je vela hodin a som nejak pozadu..ty si porobila rozne predlohy nakreslene na vrchnakoch a my mame rozhodnut, ktoru z nich vyrobis? alebo tvoja aktivita je vsetky tie kartonove zostavy 🙂
Mne osobne sa velmi paci to,ze ake oblecenie kam ide a co zvieratka papaju..len tam mam kustik problem...nooo lebo ja neviem ako mam malemu vysvetlit,ze zvieratka sa navzajom pozieraju,on si zoberie aj pavuka na ruku..tak ja by som to chcela,ale len ak pojde o vegetarianske jedlo 😅 neviem ako by som mu vysvetlila ze macka spapa mysicku a sliepka cervicka... 😖 nejak dufam ze v skolke mu pomozu deti dospiet. 😝 zatial len vie,ze zeleninka ma vitaminy a preto je dobrucka.a poslusne papa 🙂
@barbora21 @tisba @josenka @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @avalsorim
Baby. na strane 28 som dala fotky dvoch aktivit,ktore budem robit.Chcela som vyjst v ustrety a spravit kazdej co chcela,ale nehnevajte sa..nebola som tu 2 dni a je tam 10 nahlasenych bab??? uz som u svokrovcov a musim to ist zajtra pozriet a objednat material,aby som to stihla spravit.A neviem ani kolko coho mam hladat!! Tak sup sup lebo spravim naco bude cas a matros.
Tie, ktore som oznacila a netyka sa ich to,hlboko sa ospravedlnujem! 😵
A suhlasim s tymi A3krabicami,len mam pocit ze moj balik bude tazky a hadam tam vsetko vojde..kedze to bude vsetko drevene. V tyzdni este budem davat do plena otazky komu stuple a komu nie a pod...tak sem obcas nakuknite. 😉
@dadulajda Tie aktivity čo sú na obrázkoch budú určite ( 2xfarby, obliekanie, kŕmenie zverat), no a k zváženiu som dala ešte čísla a hľadanie rovnakého zvieratka, ale k tomu sa zatiaľ nikto nevyjadril. Tiež som váhala nad tými mäsožravcami, ale chcela som, aby to bolo na určovanie jednoznačné. Skús navrhnúť, čím by si ich chcela nahradiť (zvieratko+ jeho strava) a ja Ti to urobím ako alternatívu ( prípadne aj pre ďalších záujemcov). My (naši synovia) sa tiež hráme s červíkmi, chrobákmi atď, ale akosi prirodzene akceptujeme, že v prírode existujú predátori, ktorí sú mäsožraví 😉
Kocky, nemozem u nas zohnat nasivacie cvocky bude vadit ak bude len na striedacku suchy zips a gombicek?
@gega Myslíš takéto: http://www.vasagalanterka.sk/index.php?route=pr... ? Ja osobne by som bola rada, keby tam boli, ak by si nemohla zohnať nikde, tak určite by som ti ich u nás pozrela. 🙂 Tiež som nemohla niečo zohnať a @weronnka18 mi to kúpila a pošle mi to. 😵 Ale veď nech sa aj ostatné baby vyjadria.
@barbora21 tak ja mam uz hotovo len potrebujem este upresnit nejake veci...ako som citala forum videla som ze jedna mamina sa odhlasila cize definitivne nas je 20??? A potom mam este otazku na vsetky maminy mam 6 ruzovych slimakov bola by som rada keby sa dostali dievcatkam nech sa chalani nehraju s ruzovymi tak ak by ste mi napisali tie maminky co mate dievcata napisem vase meno z MK na sacok a
@avalsorim to potom rozhadze do balikov...alebo ak je to jedno v akej farbe budu mat vase deticky slimakov tak nemusim pisat mena len mi dajte vediet...uz len zohnat krabicu a posielam....😉

@weronnka18
@avalsorim
ja som sa stazovala x krat a nepomohlo. U nas na poste si dali dokonca podmienku, ze ak dostanes zlty papierik, tak si pre balik mozes prist az na druhy den. Ked som malemu objednavala overal na krstiny prvou triedou, tak im to trvalo 4 dni od odoslania. najskor som az po dvoch dnoch dostala papierik, v ten den mi balik odmietlki vydat, dalsi den mali zavrete, ale to mi samozrejme den pred tym nikto nepovedal ked som tam bola, tak som pon bola v piatok pred krstinami. Som ho fenovala, aby maly nesiel v mokrom