Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@evkalv takze moje zistenia
@tisba dievca
@ellaeliska neviem
@barbora21 chlapec
@josenka chlapec
@weronnka18 chlapec
@silvia259 chlapec
@chrumka84 dievca
@sunsun chlapec
@janceh neviem
@macinka13 chlapec
@avalsorim dievca
@atomica87 chlapec
@gega dievca
@malamargaretka dievca
@tatrankalucka dievca
@dadulajda chlapec
@sharonik neviem
@ask chlapec
@mixalka27 chlapec
@dadulajda @tisba @josenka @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @avalsorim @ask
Baby takze definitivne nas je 20 a co sa tyka podmienok odoslania tie su stale rovnake len peniazky sme zvysili z 3,20 na 4 eura 🙂 a nezabudnite avalsorim napisat do IP svoju adresu
@evkalv mne je jedno aká farba bude, obe sú pekné určite, takže ako ti to vyjde 🙂
@evkalv nam je to uplne jedno🙂🙂nevadi mi pri chalanovi ani ruzova🙂 ja mam chlapceka aj dievcatko🙂 najskor sa vdak so slimacikom bude hrat chlapcek🙂
Ja mam dievčatko, Anetku. Ne farbe nezaleži
@barbora21 @dadulajda @tisba @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @avalsorim @ask
Baby, takto nejako by macko mal vyzerať, zatiaľ to ešte nie je začistené, prišité, ideme zľava: šnurovačka, sucháč, v strede zips, gombík, patentka/y. V páse je ľadvinková spona. Používam filc, na sucháč a ľadvinkovú sponu dám nejakú pevnejšiu látku alebo popruh, uvidím, čo by bolo na patentkách. Ak máte nejaké pripomienky alebo nápady, píšte. 🙂 Ak je to OK, tiež dajte vedieť, nech začnem našívať. Zatiaľ mám všetko v takých polotovaroch. 😅
@josenka uuuwáááááááw!!!!no ja nemám slov🙂
@malamargaretka Díky 😵 , dúfam, že to neprišijem kadejako, ako keď havko ciká 😝 .
@josenka nádhernýýý 🙂 si šikulka 🙂
Baby ešte 3 ste mi nenapísali adresu. Poprosím pošlite mi ju do IP. Ďakujem

@evkalv aj ja mám chalana 🙂