icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

sharonik
21. okt 2013

@evkalv aj ja mám chalana 🙂

barbora21
21. okt 2013

@evkalv takze moje zistenia
@tisba dievca
@ellaeliska neviem
@barbora21 chlapec
@josenka chlapec
@weronnka18 chlapec
@silvia259 chlapec
@chrumka84 dievca
@sunsun chlapec
@janceh neviem
@macinka13 chlapec
@avalsorim dievca
@atomica87 chlapec
@gega dievca
@malamargaretka dievca
@tatrankalucka dievca
@dadulajda chlapec
@sharonik neviem
@ask chlapec
@mixalka27 chlapec

barbora21
21. okt 2013

@dadulajda @tisba @josenka @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @avalsorim @ask
Baby takze definitivne nas je 20 a co sa tyka podmienok odoslania tie su stale rovnake len peniazky sme zvysili z 3,20 na 4 eura 🙂 a nezabudnite avalsorim napisat do IP svoju adresu

weronnka18
21. okt 2013

@evkalv mne je jedno aká farba bude, obe sú pekné určite, takže ako ti to vyjde 🙂

malamargaretka
21. okt 2013

@evkalv nam je to uplne jedno🙂🙂nevadi mi pri chalanovi ani ruzova🙂 ja mam chlapceka aj dievcatko🙂 najskor sa vdak so slimacikom bude hrat chlapcek🙂

atomica87
21. okt 2013

@evkalv aj ja uz mam hotofku. Aj pobalene, len cakam kedy pojdem na postu s capicami 😀 nech tam nechodim na 5 x

ellaeliska
21. okt 2013

Ja mam dievčatko, Anetku. Ne farbe nezaleži

josenka
21. okt 2013

@barbora21 @dadulajda @tisba @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @avalsorim @ask

Baby, takto nejako by macko mal vyzerať, zatiaľ to ešte nie je začistené, prišité, ideme zľava: šnurovačka, sucháč, v strede zips, gombík, patentka/y. V páse je ľadvinková spona. Používam filc, na sucháč a ľadvinkovú sponu dám nejakú pevnejšiu látku alebo popruh, uvidím, čo by bolo na patentkách. Ak máte nejaké pripomienky alebo nápady, píšte. 🙂 Ak je to OK, tiež dajte vedieť, nech začnem našívať. Zatiaľ mám všetko v takých polotovaroch. 😅

malamargaretka
21. okt 2013

@josenka uuuwáááááááw!!!!no ja nemám slov🙂

josenka
21. okt 2013

@malamargaretka Díky 😵 , dúfam, že to neprišijem kadejako, ako keď havko ciká 😝 .

ask
21. okt 2013

@josenka Klobuk dole, je to naozaj velmi pekne!!! Verim ze taky rozkosny macik maleho zaujme 😵

atomica87
21. okt 2013

@josenka wow. Sikovnica.

gega
21. okt 2013

@josenka vyzeraju ze by aj mohli byt len ci nie su take male ako tie cierne co mam na obrazku tie boli za 0,36 centov. Tie väcsie su za 1,50.

gega
21. okt 2013

@josenka wau ten je krasny 🙂

weronnka18
21. okt 2013

@josenka nádhernýýý 🙂 si šikulka 🙂

silvia259
21. okt 2013

@josenka krásny macko!

janceh
21. okt 2013

@barbora21 chlapec 🙂

evkalv
21. okt 2013

@josenka krasny uz sa na neho tesime nasa mala zboznuje macikov toto sa jej bude urcite pacit...sikulka maminka 😉

evkalv
21. okt 2013

@atomica87 sikulka...ja som si musela svihnut lebo som este v dalsej vymene a okrem toho pisem dve diplomovky tak to mam len tak tak 😉

evkalv
21. okt 2013

@barbora21 ok parada tak okrem @sharonik viem vsetkych...dakujem za zistenie popisem nicky z konika na sacky aby to @avalsorim mohla podelit...inak farby su tri modra, zlta a ruzova a ide tam len o farbu ulitky ...

sharonik
21. okt 2013

@evkalv písala som hneď hore na tejto strane - mám dvoch chalanov🙂

avalsorim
21. okt 2013

@evkalv mne môžeš kľudne dať ružového slimáčika 🙂

avalsorim
21. okt 2013

@josenka super 🙂 tešíme sa 🙂

evkalv
22. okt 2013

@sharonik ano ano ja som to potom nasla a dopisala som si to 😉

macinka13
22. okt 2013

@josenka uzasny macko.

macinka13
22. okt 2013

@evkalv ja mam starsiu dcerku, mladsieho synceka,takze kludne moze byt aj ruzovy.

gega
22. okt 2013

@josenka podarilo sa zohnat tie cvocky prosim? Chcem to zacat robit tak nec viem uz mame nastrihane 🙂 uz len prisivat 🙂

avalsorim
22. okt 2013

Baby ešte 3 ste mi nenapísali adresu. Poprosím pošlite mi ju do IP. Ďakujem

josenka
22. okt 2013

@gega Ja som myslela, že si sa dohodla so @sharonik - ale ak ich nekúpila, tak u nás sú, dnes som na ne akurát pozerala. A ktoré budeš chcieť? Väčšie či menšie? Sú aj nejako označené? Nech ti nekúpim tretiu veľkosť. 😀 Môžem zajtra nabehnúť a poslať ti ich. 🙂

josenka
22. okt 2013

@avalsorim Ja som ti písala IP - osobný odber - ak je to možné, dostala si ju?