Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
Ja budem snad zajtra posieleť,už sa nevim dočkať...
ja uz mam 60 ks vrecusok usitych, uz len zostava pripevnit kruhy na semafor a bude hotovo...
Ahojte,ja už mam hotovo,foto som pridala minulý týždeň, len krabicu som musela zohnať a ešte musim ísť do obchodu rozmenit peniaze a môžem posielať.
Ahoj holky, mam hotovo a odesilam 🙂 chtela jsem proto poprosit, jestli je nekde nejake shrnuti jako na jakou adresu, kolik nas nakonec je a tak 🙂 moc dekuji, Jance
holky, jen jeste doplnuji info k me aktivite. Snazila jsem se navody laminovat, ale rozbila se mi laminovacka. Prilepila jsem je tedy na zalaminovane karticky, ktere mi zbyly z jine vymeny. Funkci to plni, je to pevne, ale jen aby jste se nedivily, co jsem to vymyslela 🙂
@sunsun @avalsorim @barbora21 @tisba @josenka @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @ask
Baby ja robim tie drevene hracky s kolikmi. A spravila som spodky z preglejky.Je to lahucky a pevny material, velmi ho mam rada..No a ja mam taku dosku, kde nie kazdej vyjde pekna platna.Niekde vidno hrce, ciary,ryhovatiny...tak newem ci to len zalakujem, alebo nejak namorim na tmavo, ci to len vyhladit a prebrusit...alebo to natriet farebne...poradte🙂 a okraje sa len zasmirgluju, takze z boku to bude takto pekne vidiet co to je.
Ahoj holky, hlasim dnes odeslany balicek, tak snad vse v poradku dorazi
@janceh
PODMIENKY ODOSLANIA:
Prijem balikov bude mat na starosti @avalsorim - jej adresu vam poslem do IP - sukromnych sprav, aby tu nebola zverejnena len tak... a tu su vsetky podmienky - ak niecomu nechapete pytajte sa:
1. Kazda aktivita musi byt zabalena v zatvaracich sackoch, ak by ste take nemali, nezohnali, tak aspon zabalte nejakym sposobom kazdu aktivitu zvlast, aby sa to lahko mohlo triedit.
2. Ak chcete ku kazdej aktivite mozete pribalit kratky navod ako ju vyuzit - myslim, ze pri niektorych je to jasne a dost sme komunikovali aj tu, takze to nie je povinne.
3. Co sa tyka poctu bude nas 20.
4. Poslete vsetky aktivity aj tu svoju, pripadne si ju oznacte nickom odtialto z konika, bude to jednoduchsie pri triedeni balikov spat na odoslanie k vam.
5. Ak robite dve aktivity kazdu je potrebne oznacit nickom odtialto z konika, aby avalsorim vedela komu ju ma dat do balika.
6.. Velkost krabice sme sa dohodli na rozmere A3
7. Do balika dajte na papieriku napisanu svoju adresu kam potom chcete aby vam bol balik zaslany.
8. Co sa tyka postovneho: balik vam bude zaslany spat 2.triedou a predpokladam, ze sa zmestime do 5 kg teda poslite sumu 4 eura - teda peniazky vlozte do balika (podla cenika Slov.posty - balik 2. triedy do 5 kg)
8. Ked budete balit svoj balik do baliaceho papiera tak taky isty kus baliaceho papiera dajte do balika, aby ho potom mohla avalsorim zabalit a nezhanala na vlastne naklady baliaci papier.
9. Neviem ci sa musi k baliku vypisovat aj podaci listok, takze preistotu ho dajte do balika a vypiste na nom adresu odosielatela a aj adresu prijimatela. Nepomilte sa: adresa odosielate bude adresa avalsorim a adresa prijimatela bude vasa adresa.
10. Termin odoslania je 15.11. V momente ked balik odoslete napiste prosim sem do fora mne aj avalsorim, aby sme mali prehlad.

@josenka Dakujem krasne🙂