icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

ask
6. nov 2013

@dadulajda Inak dievca, dnes som sa Ta chcela spytat ze ako sa citis... je vsetko o.k? Setris sa?

dadulajda
6. nov 2013

Dobre ste zlate, ste mi usetrili robotu na den schnutia laku 😀

@ask je to zaujimave,lebo v nemocke mi dali lieky na 3 dni ze mam ist ku dr.ten ma dovolenku,takze az buduci utor.ked mam poradnu mi predpise dalsie a neska ich neberem 2.den a bolo mi furt zle...vsetko ma taha,ja neviem pri prvom som to nepoznala.A to tvrdnutie take ze sa neviem posadit a nieto postavit ked to na mna pride.Ale smejem sa odvtedy ako dr.povedal- setrite sa a lezte.no ked mi da dakto navod, ako sa to pri 2.roc. dietati da, tak mu snad aj zaplatim 😀 ja som bohuzial z tych bab co sa nemozu divat ked dieta mrnci a daju mu co chce. 😝

ask
6. nov 2013

@dadulajda Kazde tehu je ine a aj ked bude pocitovo uplne ine nemusi to este nic zle znamenat a moze byt vsetko v poriadku. V kazdom pripade drzim palce nech je vsetko o.k aj popri starostlivosti o drobca🙂 P.S.. tiez som mala druhe dieta dokonca do dvoch rokov s druhym rizikovym tehu a je z neho krasna dcera 😉

dovolenka2
6. nov 2013

ahojte, prepáčte že sa Vám sem pletiem ale PROSÍM poradíte mi ako mám založiť novú tému nejak to tu neviem nájsť neviem či nedostato spánku či už ozaj osprostievam
ďakujem

evkalv
6. nov 2013

@dadulajda pre mna je tiez v poriadku nenamalovane nenamorene...drevo je drevo 😉

ask
6. nov 2013

@dovolenka2 😅 😅 😅 A vies ze ani ja neviem? 😅 😅 😅

dovolenka2
6. nov 2013

😨 hmm tak idem skúsiť asi o dúm dál 😉

macinka13
8. nov 2013

@avalsorim
@barbora21 ahojte,balik sme vcera odoslali 🙂

tatrankalucka
8. nov 2013

@dadulajda urcite si nerob robotu navyse, prirodne to bude iste pekne 🙂

tatrankalucka
8. nov 2013

@dadulajda @sunsun @avalsorim @barbora21 @tisba @josenka @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @sharonik @mixalka27 @ask baby karticky s postavickami emocii uz mam hotove, len prave teraz dumame s muzom ako na ne nalepit tie drevene palicky. Mate niektora skusenost s tymi nalepovacimi pistolami? Neviem cim zalepitt drevo s foliou. A este jedna vec. Chcete vsetky napisat na druhu stranu co ktory panacik znamena? Hnev, vzdor, radost, smutok atd. Dakujem 🙂

atomica87
9. nov 2013

@tatrankalucka mne na druhu stranu napis....a palicky mi lepit nemusis.

weronnka18
9. nov 2013

@tatrankalucka skus seknundovym lepidlom 😀 inak neviem poradit... aj mne napis tie emocie,dakujem

avalsorim
9. nov 2013

@tatrankalucka aj ja chcem na druhú stranu, aby bolo napísané čo je čo 🙂 a paličky by stačilo len nejakou páskou si myslím. ak to budú dávať drobci dole tak to dáme a budeme mať bez 🙂

macinka13
9. nov 2013

@tatrankalucka aj ja si prosím zo zadnej strany popis a lepiť palicky pre mňa nemusis,aj tak by to u nás nemali dlhú trvacnost.

evkalv
9. nov 2013

@tatrankalucka ja si tiez poprosim zozadu popis a nam mozes zalepit ale staci lepiacou paskou...s lepiacou pistolou skusenosti mam robievam s nou casto a myslim ze by to zalepit zalepilo ale tiez sa to da lahko odtrhnut dole a myslim ze to horuce lepidlo by mohlo trosku zdeformovat foliu v ktorej je to zaliate na mieste kde by si to lepila...takze paska bude asi naj a ked sa odlepi kazda z nas si to vie naspat nalepit...

sharonik
9. nov 2013

@tatrankalucka Pre nás tiež napísať zozadu čo ktorá emócia znamená a palička stačí prilepiť lepiacou páskou priesvitnou.

weronnka18
9. nov 2013

ahojte, ja už mám skoro hotovo tiež, v pondelok alebo v utorok odošlem, takže posielam pár foto ako náhľad 🙂 ešte poznámka, že suchý zips tam dávať nebudem, lebo to drží aj bez toho a dosť by to tam zavadzalo ten suchý zips... a ako podložku som dala taký koberec, podobný filcu, je to také pevnejšie, takže sa s tým bude dobre pracovať, čo sa týka farieb, tak je to také pestrejšie, keďže som mala farebný filc, teda veľa farieb, tak nie sú všetky tváričky rovnaké... je tam viac typov vlasov, očí, obočia a aj ústa... ešte mi chýba urobiť fúziky a asi aj klobúky spravím 🙂

dadulajda
9. nov 2013

@tatrankalucka ani nam to nemusis robit s palickami 🙂 a popisat odzadu bude super 😉

sunsun
9. nov 2013

@tatrankalucka ja tiez poprosim napisat zozadu... a palicky staci lepiacou paskou.... 😉

josenka
9. nov 2013

@tatrankalucka Ja tiež poprosím napísať a paličky stačia lepiacou páskou. 🙂

josenka
9. nov 2013

@weronnka18 Peknučké 🙂 . Mňa teda dostali tie ryšavé brčky 😀 .

barbora21
9. nov 2013

@tatrankalucka tiez poprosim zozadu napisat a staci lepiacou

barbora21
9. nov 2013

@weronnka18 vyzera to super 🙂

ask
9. nov 2013

@tatrankalucka Aj ja si prosim popisat a aj palicky-staci lepiaca paska, alebo cokolvek co sa Ti osvedci 🙂
@weronnka18 Paradne su a ten podklad si vyriesila super! 🙂

sharonik
9. nov 2013

@dadulajda Nám určite nefarbi ani nelakuj, stačí nahladko obrúsené.

sharonik
9. nov 2013

@dadulajda Napadlo Ťa niečo k tým vrchnákom? Naposledy sme sa dohodli- zajac+ mrkva, veverička+ orech, koník+ tráva, sliepka+ zrno, a psledné by som dala mačka + mlieko. V pondelok ráno to chcem dať tlačiť, tak mi daj vedieť či súhlasíš s týmto návrhom, príp. pošli alternatívu.

sharonik
10. nov 2013

@ask, @atomica87, @avalsorim, @barbora21, @dadulajda, @chrumka84, @evkalv, @ellaeliska, @gega, @janceh, @josinka, @macinka13, @mixalka27, @malamargaretka, @silvia259, @sunsun, @tatrankalucka, @tisba, @weronnka18 Mám takmer hotovo - posielam niekoľko foto. Podložky už dorobené, už iba nalepiť suchý zips. Vrchnáky zatiaľ nachystané pre všetky - iba v prípade, že sa nezmestím do krabice, vyradím tie, čo ste sa mi ozvali, že ich nepotrebujete. Ešte budem tlačiť a laminatovať predlohy a tlačiť nálepky na vrchnáčiky. Pozrite na fotkách návrhy obrázkov, či môže byť. Zajtra večer to chcem skompletizovať a v pondelok dať tlačiť. Nálepky Vám pošlem všetkým zvlášť nenalepené. Vrchnáky aj závity sú všetky umyté, ale ak uznáte za vhodné ešte si vrchnáky umyte, preto nebudem nálepky lepiť.

atomica87
10. nov 2013

@sharonik fakt ze genialne

gega
10. nov 2013

@tatrankalucka ahojky mne palicky nemusis a napisl mi co znamenaju.

macinka13
10. nov 2013

@sharonik wow,to je úžasne. Si veľmi šikovná.