icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

ask
31. okt 2013

@josenka Dakujem krasne🙂

macinka13
1. nov 2013

@ask my sme na tom s pitim alkoholu tak isto, s manzelomsme aj na svadbe pili miesto sampusu vineu a prípitok tiež nealko :D

ask
1. nov 2013

@macinka13 😉 My sme tiez taky suchari-ani kava u nas nejde🙂 Cigarety vobec ....najviac hresime sladkostami 😵

macinka13
1. nov 2013

@ask ja kavu síce pijem,ale iba príležitostne,môj manžel ju nepije vôbec, cigrety takisto nic a sladkosti aj u nás fičia, deň bez sladkého by som asi neprezila :D

dadulajda
1. nov 2013

@sunsun Ahoj, moj maly ma uz cez 2r. takze ja by som sa tych koralok uz nebala...mozes mi ich kludne zabalit 🙂

tisba
2. nov 2013

@sunsun ani pre nas gastany nemusia byt ;)

avalsorim
3. nov 2013

@barbora21 @dadulajda @tisba @josenka @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @evkalv @gega @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @ask
baby ako ste na tom s vašimi aktivitami? mne nejak blbne laminátor tak ho budem musieť reklamovať a kúpiť iný, aby som to stihla :(

barbora21
3. nov 2013

@avalsorim ja som vo faze strihania machovej gumy a este ma cakaju tie predlohy, takze popri milion inych aktivitach co robim zatial celkom stiham 🙂

ellaeliska
3. nov 2013

Ja budem snad zajtra posieleť,už sa nevim dočkať...

josenka
3. nov 2013

@avalsorim Ja som na tom tiež celkom dobre, dúfam, že do konca týždňa budem mať hotovo. 🙂 Už to mohlo byť aj skôr, ale ja si rada komplikujem život, 😅 takže stále vymýšľam, čo by sa dalo zlepšiť.

ask
3. nov 2013

@avalsorim Som tak za polovicou... a asi aj ja casom kupim laminator, lebo ked som v meste zistila ze za zalaminovanie jednej A4 chcu 0,80e 😖

sunsun
3. nov 2013

@avalsorim ja som dost dlho cakala na material, takze este len zacinam, ale mala by som to stihnut....

evkalv
3. nov 2013

@avalsorim ja uz najneskor v utorok posielam balik...takze tiez sa uz tesim ked sa mi vrati spat a plny 😉

gega
3. nov 2013

@avalsorim ja stiham koncom tyzdna posielam 🙂

tisba
3. nov 2013

ja uz mam 60 ks vrecusok usitych, uz len zostava pripevnit kruhy na semafor a bude hotovo...

sharonik
3. nov 2013

@avalsorim Zatiaľ zhromažďujem a chystám všetky časti- chýba mi ešte asi tretina závitov z fliaš, ale mala by som stihnúť. Chystám sa kúpiť laminovačku tento týždeň, viete niekto poradiť dobrú a nie príliš drahú. Zatiaľ nemám s laminovaním žiadne skúsenosti.

avalsorim
4. nov 2013

@sharonik no ja som jednu kupila ale idem ju vrátiť, lebo som viac pokazila ako urobila :(

macinka13
4. nov 2013

Ahojte,ja už mam hotovo,foto som pridala minulý týždeň, len krabicu som musela zohnať a ešte musim ísť do obchodu rozmenit peniaze a môžem posielať.

ask
4. nov 2013

@macinka13 Sikulka🙂

janceh
5. nov 2013

Ahoj holky, mam hotovo a odesilam 🙂 chtela jsem proto poprosit, jestli je nekde nejake shrnuti jako na jakou adresu, kolik nas nakonec je a tak 🙂 moc dekuji, Jance

janceh
5. nov 2013

holky, jen jeste doplnuji info k me aktivite. Snazila jsem se navody laminovat, ale rozbila se mi laminovacka. Prilepila jsem je tedy na zalaminovane karticky, ktere mi zbyly z jine vymeny. Funkci to plni, je to pevne, ale jen aby jste se nedivily, co jsem to vymyslela 🙂

sharonik
5. nov 2013

@avalsorim a akú si mala tú laminovačku?

avalsorim
5. nov 2013

@sharonik nejakú sigma. dnes sme kúpili inú tak uvidíme ako to pôjde s ňou

dadulajda
6. nov 2013

@sunsun @avalsorim @barbora21 @tisba @josenka @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @ask

Baby ja robim tie drevene hracky s kolikmi. A spravila som spodky z preglejky.Je to lahucky a pevny material, velmi ho mam rada..No a ja mam taku dosku, kde nie kazdej vyjde pekna platna.Niekde vidno hrce, ciary,ryhovatiny...tak newem ci to len zalakujem, alebo nejak namorim na tmavo, ci to len vyhladit a prebrusit...alebo to natriet farebne...poradte🙂 a okraje sa len zasmirgluju, takze z boku to bude takto pekne vidiet co to je.

janceh
6. nov 2013

Ahoj holky, hlasim dnes odeslany balicek, tak snad vse v poradku dorazi

atomica87
6. nov 2013

@dadulajda matetial nepoznam, ale ja by som to nemorila a ani nelakovala, ak je to pouzitelne aj bez toho. Nielen ze si usetris peniazky ale podla mna to bude aj ekologickejsie

barbora21
6. nov 2013

@janceh
PODMIENKY ODOSLANIA:

Prijem balikov bude mat na starosti @avalsorim - jej adresu vam poslem do IP - sukromnych sprav, aby tu nebola zverejnena len tak... a tu su vsetky podmienky - ak niecomu nechapete pytajte sa:

1. Kazda aktivita musi byt zabalena v zatvaracich sackoch, ak by ste take nemali, nezohnali, tak aspon zabalte nejakym sposobom kazdu aktivitu zvlast, aby sa to lahko mohlo triedit.

2. Ak chcete ku kazdej aktivite mozete pribalit kratky navod ako ju vyuzit - myslim, ze pri niektorych je to jasne a dost sme komunikovali aj tu, takze to nie je povinne.

3. Co sa tyka poctu bude nas 20.

4. Poslete vsetky aktivity aj tu svoju, pripadne si ju oznacte nickom odtialto z konika, bude to jednoduchsie pri triedeni balikov spat na odoslanie k vam.

5. Ak robite dve aktivity kazdu je potrebne oznacit nickom odtialto z konika, aby avalsorim vedela komu ju ma dat do balika.

6.. Velkost krabice sme sa dohodli na rozmere A3

7. Do balika dajte na papieriku napisanu svoju adresu kam potom chcete aby vam bol balik zaslany.

8. Co sa tyka postovneho: balik vam bude zaslany spat 2.triedou a predpokladam, ze sa zmestime do 5 kg teda poslite sumu 4 eura - teda peniazky vlozte do balika (podla cenika Slov.posty - balik 2. triedy do 5 kg)

8. Ked budete balit svoj balik do baliaceho papiera tak taky isty kus baliaceho papiera dajte do balika, aby ho potom mohla avalsorim zabalit a nezhanala na vlastne naklady baliaci papier.

9. Neviem ci sa musi k baliku vypisovat aj podaci listok, takze preistotu ho dajte do balika a vypiste na nom adresu odosielatela a aj adresu prijimatela. Nepomilte sa: adresa odosielate bude adresa avalsorim a adresa prijimatela bude vasa adresa.

10. Termin odoslania je 15.11. V momente ked balik odoslete napiste prosim sem do fora mne aj avalsorim, aby sme mali prehlad.

josenka
6. nov 2013

@dadulajda
Ja súhlasím s @atomica87 - stačí len prešmirgľovať, aby sa detičky nezranili, nemusí byť lakované ani morené. Mne osobne sa drevo s hrčami a inými ryhami páči 🙂 .

sunsun
6. nov 2013

@dadulajda prirodne drevo je parada... a drevo nikdy nebude jednoliate... pre mna je to ok..., staci prebrusit, urcite nie morit, ani farbit....

ask
6. nov 2013

@josenka
@atomica87
@dadulajda Tiez som za natural styl 🙂 Staci presmirglovat. Nedokonalosti materialu mi neprekazaju vobec, dobrovolne sa hlasim aby si mi poslala najmenej pekne platne 😵