Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
Super kočky, ste šikovnice. Už sa neviem dočkat....
@sharonik neuveritelne suprovsky to vyzera🙂 parada🙂
@dadulajda az teraz som si vsimla, tvoju otazku ohladne malovania/morenia/farbenia preglejok- mne nemusis nic...ja mam doma aj lak aj farbu ale aj tak mam najradsej prirodny cisty material🙂 tak dakujem, usetri si rucky aj pluca🙂
Prosím ta, kde nakupujes tie preglejky? dakujem,
@tatrankalucka ja Ta tiez poprosim zozadu popis, co ktore karticky znamenaju... a tie palicky mozu byt lepiacou paskou... dakujem 🙂
baby, vrecka na sasov hotove, ale vam poviem, natrapila som sa, krajcir zo mna urcite nikdy nebude.... 😉 zajtra sa ide malovat.... 😉
@sharonik ahoj, moze byt ta macka a mlieko. Ani ma nic take jednoznacne nenapada a toto je aj pravda 😉
@malamargaretka tie som nastastie nekupovala, lebo v dielni som sa hrabala a nasla ich. Niesu sice cele pekne, niekde maju poskodenia.Ale ucel plnia.A prebrusene to z vrchu vyzera pekne.
Baby,ja som zistila,že sme s manzelom nepribalili do balíka snurky na tie cestoviny, bude vám to veľmi vadiť, ak to bude bez toho? Alebo mam ešte poslať zvlášť balicek so snurkami?
@tatrankalucka ja si poprosímnapísať- ďakujem!
@sharonik @ask @atomica87 @avalsorim @dadulajda @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @josinka @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @sunsun @tatrankalucka @tisba @weronnka18 baby mam problem....tvary z machovej gumy mam v jednej sade su po styri stvorce, velke a male obdlzniky, kruh a trojuholnik, k tomu su dva patuholniky a este s odpadkoveho materialu mi vysli nejake mensie kruhy a obdlzniky a teraz by k tomu mali ist predlohy na skladanie ale laminovacku, ktoru som mala mat nakoniec nemam lebo sa pokazila, jedina moznost je vytlacit to na foto papier ale bez laminovania v rozmere 13x18 cm - mohlo by to takto byt, pripadne mate iny navrh.
@barbora21 netreba laminovat, kto ma laminovacku si doma dodatocne zalaminuje, to je aspon moj nazor 🙂
@barbora21 mne netreba laminovat!!🙂tiez si myslim, ze kto chce nutne si to zalaminuje...🙂
@avalsorim @tatrankalucka @atomica87 @malamargaretka @gega oki tak idem dorobit tie predlohy 🙂 a dakujem 🙂
@janceh @ellaeliska @macinka13 baby balíky mám už doma 🙂 ale nekukala som ešte do nich, aby to moja Zuzanka nezničila 🙂
super 🙂
baby, 20 sasov nakreslenych.... ledva zijem... to som si ja na seba usila budu... , najskor premiera sitia, potom malovanie .... no niektori vyzeraju ako z koncentraku, ini ako halloweenske strasidla, jeden ma tusim zltacku a tak.... 😀 zajtra hadam hodim aj nejaku foto, dnes uz nevladzem....este podlepim usta a mozem aj ja posielat....🙂

@sharonik Fantazia! Fakt ze super 😵