icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

ask
10. nov 2013

@sharonik Fantazia! Fakt ze super 😵

ellaeliska
10. nov 2013

Super kočky, ste šikovnice. Už sa neviem dočkat....

avalsorim
10. nov 2013

@sharonik waw vyzerá to super

malamargaretka
10. nov 2013

@sharonik neuveritelne suprovsky to vyzera🙂 parada🙂

malamargaretka
10. nov 2013

@dadulajda az teraz som si vsimla, tvoju otazku ohladne malovania/morenia/farbenia preglejok- mne nemusis nic...ja mam doma aj lak aj farbu ale aj tak mam najradsej prirodny cisty material🙂 tak dakujem, usetri si rucky aj pluca🙂
Prosím ta, kde nakupujes tie preglejky? dakujem,

tisba
10. nov 2013

@tatrankalucka ja Ta tiez poprosim zozadu popis, co ktore karticky znamenaju... a tie palicky mozu byt lepiacou paskou... dakujem 🙂

josenka
10. nov 2013

@sharonik To je krásne, šikulka si, veľmi sa teším. 🙂

sunsun
10. nov 2013

@sharonik vyzera to super....🙂 uz sa tesim...🙂 ja som nakoniec rada, ze posielas aj vrchnaky, my sme akosi pri prerabke povyhadzovali a pri nasom kupovani plast. flias, by ten zber trval velmi dlho.... 😉

sunsun
10. nov 2013

baby, vrecka na sasov hotove, ale vam poviem, natrapila som sa, krajcir zo mna urcite nikdy nebude.... 😉 zajtra sa ide malovat.... 😉

dadulajda
11. nov 2013

@sharonik ahoj, moze byt ta macka a mlieko. Ani ma nic take jednoznacne nenapada a toto je aj pravda 😉
@malamargaretka tie som nastastie nekupovala, lebo v dielni som sa hrabala a nasla ich. Niesu sice cele pekne, niekde maju poskodenia.Ale ucel plnia.A prebrusene to z vrchu vyzera pekne.

macinka13
11. nov 2013

Baby,ja som zistila,že sme s manzelom nepribalili do balíka snurky na tie cestoviny, bude vám to veľmi vadiť, ak to bude bez toho? Alebo mam ešte poslať zvlášť balicek so snurkami?

silvia259
11. nov 2013

@tatrankalucka ja si poprosímnapísať- ďakujem!

barbora21
11. nov 2013

@macinka13 nejaku snurku doma najdeme 🙂

barbora21
11. nov 2013

@sharonik @ask @atomica87 @avalsorim @dadulajda @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @josinka @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @sunsun @tatrankalucka @tisba @weronnka18 baby mam problem....tvary z machovej gumy mam v jednej sade su po styri stvorce, velke a male obdlzniky, kruh a trojuholnik, k tomu su dva patuholniky a este s odpadkoveho materialu mi vysli nejake mensie kruhy a obdlzniky a teraz by k tomu mali ist predlohy na skladanie ale laminovacku, ktoru som mala mat nakoniec nemam lebo sa pokazila, jedina moznost je vytlacit to na foto papier ale bez laminovania v rozmere 13x18 cm - mohlo by to takto byt, pripadne mate iny navrh.

avalsorim
11. nov 2013

@macinka13 šňúrka sa doma vždy nájde 🙂 ale ak veľmi chceš ešte môžeš poslať, ešte stíha balík prísť. ale podľa mňa nemusíš.

avalsorim
11. nov 2013

@barbora21 predlohy nemusia byť zalaminované. s tým sa priamo nehrajú. hrošie by bolo keby sa s tým hrali priamo ako napr. pexeso.

tatrankalucka
11. nov 2013

@barbora21 netreba laminovat, kto ma laminovacku si doma dodatocne zalaminuje, to je aspon moj nazor 🙂

atomica87
12. nov 2013

@barbora21 ani mne nemusis. Ja si ich povkladam do euroobalov pre istotu

malamargaretka
12. nov 2013

@barbora21 mne netreba laminovat!!🙂tiez si myslim, ze kto chce nutne si to zalaminuje...🙂

gega
12. nov 2013

@macinka13 v pohode snurku dokupime alebo domka najdeme 🙂

gega
12. nov 2013

@barbora21 my si zalaminujeme doma tak si nerob ziadne starosti 🙂

barbora21
12. nov 2013

@avalsorim @tatrankalucka @atomica87 @malamargaretka @gega oki tak idem dorobit tie predlohy 🙂 a dakujem 🙂

macinka13
12. nov 2013

@barbora21 nerob si starosti s tlacenim na fotopapier, bolo by to zbytočne dráhe, staci na normálny a dame si doma do euroobalu.

baby ďakujem 🙂

weronnka18
12. nov 2013

@avalsorim dnes som poslala balík 🙂

@macinka13 šnúrku máme aj my 😉

gega
12. nov 2013

@barbora21 v piatok davame do posty ideme balit 🙂 ak sa nam podari skor poslat napiseme 🙂

avalsorim
12. nov 2013

@janceh @ellaeliska @macinka13 baby balíky mám už doma 🙂 ale nekukala som ešte do nich, aby to moja Zuzanka nezničila 🙂

janceh
12. nov 2013

super 🙂

sunsun
12. nov 2013

@macinka13 to je v poho... snurky nejake doma najdeme....🙂

sunsun
12. nov 2013

@barbora21 foto-papier je uplne v pohode... a inak aj obycajny by stacil, dame do euroobalov a je to...🙂

sunsun
12. nov 2013

baby, 20 sasov nakreslenych.... ledva zijem... to som si ja na seba usila budu... , najskor premiera sitia, potom malovanie .... no niektori vyzeraju ako z koncentraku, ini ako halloweenske strasidla, jeden ma tusim zltacku a tak.... 😀 zajtra hadam hodim aj nejaku foto, dnes uz nevladzem....este podlepim usta a mozem aj ja posielat....🙂