icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

tatrankalucka
14. nov 2013

@dadulajda urcite sa tym netrap, verim tomu, ze ziadna nebude mat problem pockat na tvoj balicek, na ktory sa aspon ja osone velmi tesim 🙂

josenka
14. nov 2013

@dadulajda Ja počkám, rada. 😉

barbora21
14. nov 2013

@josenka mamina s nickom josinka neexistuje tak je to v pohode 😀 😀 😀

avalsorim
14. nov 2013

@ask vyzerá to úplne super a vôbec nevadí, že tam nie sú okrúhle 🙂 tešíme sa

avalsorim
14. nov 2013

@dadulajda presne ako píšu baby, počkáme. veď za dobrú vec sa oplatí čakať 🙂 hlavne sa nestresuj, nech je maličké v kľude 🙂

ask
14. nov 2013

@avalsorim Dakujem. 🙂

dadulajda
14. nov 2013

Baby teraz mi krpec zaspal, fuch, tak davam tie fotky.Su priamo z dielne a mobilu, takze horsia kvalita..ale aspon pre predstavu co vas odomna caka 🙂

tatrankalucka
14. nov 2013

@malamargaretka jeeej super pipetky 🙂

dadulajda
14. nov 2013

@ask @sunsun @tatrankalucka @sharonik @ask @atomica87 @avalsorim @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @josenka @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @barbora21 @tisba @weronnka18

Dakujem vsetkym za pochopenie, koliky musim este pribuchat, uz su narezane, to je najmenej..len ten material na spodnu platnu na geo.tvary nemam..tam je hacik. A stopliky sa mi podarilo nazhanat cervene,modre,zelene,biele a zlte..snazila som sa take zakladne farby, nie daku zlatu z piva 😀 Asi aj vidite ze ten material nie je u niektorych ako z obchodu, no robit 21 hraciek je proste zaberacka sak sme na to prisli asi vsetky 😉

ask
14. nov 2013

@dadulajda Ved je to paradne!!! 😵 😵 😵

sharonik
14. nov 2013

@ask Super je to.

sharonik
14. nov 2013

@dadulajda V pohode počkáme.

avalsorim
15. nov 2013

@weronnka18 @tatrankalucka @gega Baby hlásim príchod balíkov 🙂

avalsorim
15. nov 2013
josenka
15. nov 2013

@avalsorim Jéééj, ty už máš Vianoce!!! 😀

gega
15. nov 2013

@dadulajda radi pockame vobec sa nenahanaj.

avalsorim
15. nov 2013

@josenka veru tak to vyzerá a aj fešného poštára čo mi nosí balíky 🙂

josenka
15. nov 2013

@avalsorim No, teda, u nás iba poštárka 😝 . Musí mať z teba a z tých balíkov poštár radosť. 😉 😀

malamargaretka
15. nov 2013

@dadulajda vyraba sa len 20hraciek, vies o tom?

barbora21
15. nov 2013

@avalsorim jeej super, ja posielam zajtra 🙂

barbora21
15. nov 2013

@avalsorim potom si prosim foto ked bude vacsina balikov pokope, aby som mohla pridat foto do albumu 🙂

avalsorim
15. nov 2013

@barbora21 jasné pridám. zatial prišlo len 7

chrumka84
15. nov 2013

Ahojte baby, ja to tiez nestiham, robim hmatove pexeso, je to babracka ☹. Ale cez vikend to dufam dam.

sharonik
15. nov 2013

@avalsorim, @barbora21 Môj balík je tiež už poslaný, ale poslala som len 19 aktivitiek, lebo s našou sa už moji chalani hrajú, tak im ju nemôžem zobrať 🙂 Na každý sáčok som napísala nick maminky, tak by nemal byť problém s rozdeľovaním.

avalsorim
15. nov 2013

@sharonik dobre. budem s tým počítať.

evkalv
15. nov 2013

@avalsorim aj mne sa dnes podarilo balik poslat tak mi potom napis ci prisiel v poriadku 😉...a tiez som na sacky napisala nicky a peniazky za postovne su v sacku s mojim nickom v obalke...tak ja len dufam ze sa nikde nezatula a dostane sa tam kam patri 😉

avalsorim
15. nov 2013

@evkalv jasné dám vedieť ked príde 🙂 škoda, že nám nepodarilo stretnúť :(

mixalka27
15. nov 2013

Baby ja sa tiez ospravedlnujem, ale nestihla som to dnes poslat, poslem v pondelok, uz sa mi sniva s jezkami 😀 😀

josenka
18. nov 2013

@avalsorim @dadulajda @ask @sunsun @tatrankalucka @sharonik @ask @atomica87 @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @barbora21 @tisba @weronnka18
Baby, medvedí pochod 😀 . Macovia majú tri typy košieľok a mierne farebné variácie - ako vyšiel matroš. Chcela som aj aby boli prišití, aby sa s nimi lepšie narábalo, tak podklady sú tiež dvojaké, buď obyčajný filc, alebo marhuľový. Ospravedlňujem sa za krivé šitie, občas to bolo akosi mimo mojej kontroly. 😅 No a dobrá správa - balík je už u Mirky. 🙂