icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

sharonik
19. nov 2013

@ivaha viem ich zohnať aj zadarmo- teda v rozumnom množstve. 10 bude stačiť?

ivaha
19. nov 2013

@sharonik Pavdaze, velka vdaka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

malamargaretka
19. nov 2013

@sharonik ahoj mozem sa opytat kde si ich zohnala ty a ake su velke? lebo co ja mam doma a co som vam dala do obalok, su velke asi 5cm- a to ked som si ich objednavala myslela som ze budu vacsie? dakujem...

malamargaretka
19. nov 2013

@ivaha ja som objednavala cez ebay.com!

sharonik
19. nov 2013

@malamargaretka Neviem ako vyzerajú tie Tvoje (príp. hoď foto či je to to isté). Tieto sú väčšie - dlhé odhadom 10cm možno i viac (objem neviem) - nemám doma teraz ani jednu, ale poobede by som ich mala mať tak vám napíšem, príp. dám foto. Neobjednávala som ich - používame to v práci - dostávame toľko, že nestačíme minúť väčšinou🙂

avalsorim
19. nov 2013

Baby, dnes žiadny balík :( a ja som sa tak tešila

sharonik
19. nov 2013

@malamargaretka, @ivaha Tak pipety majú dĺžku 15cm, objem pipety je 3 ml a je tam aj ciachovanie po 0,5ml. Pozrite foto

dadulajda
19. nov 2013

baby ja som nemohla balik este poslat,lebo stale nieco pride.Vcera mi bolo zle,svokor slubil,ze ho vezme a vykaslal sa na mna...a dnes sa ohlasila navsteva,tak som nemohla odist a musela som sa venovat kym nepridu vsetci z roboty a tu na dedine postu zatvaraju o 3h a to sa proste nedalo..posielam vam fotky ako to dokopy vyzera. Setko co sa da sa nam kasle...
ku aktivitam asi tolko,ze material mi nakoniec vysiel tak,ze by to nemalo byt tazke.Stupliky ssom prala,vyvarala,kefovala,no niekde stale vidno potlac.Mrzi ma to,ak mate moznost vyvrtat si dierky tak povedzte chlapovi 9tka vrtak 😅 Koliky som k podlozkam nelepila!!!! len su zatlcene, takze sa moze stat,ze pri tom cestovani postou bude niektory vonku.ale drzia pevne,otestoval moj maly...kto nie je taky naturalista,daju sa prilepit. Na ploche s tvarmi mali byt kartonove farebne tvary,ale nezohnala som tolko kartonu a nakoniec som aj rada,lebo uz takto som malickymi noznickami robila 110 dierok a bolo to na zblaznenie 😀 Kupil aom farebny karton a zatial prezili tie tvary najazd 3 deti..snaz vam co najdlhsie posluzia. Drevene plochy su brusene a okraje zrezane,preto dufamze sa vasim detickam nic nestane a budete mat z hraciek radost. 🙂

ask
19. nov 2013

@dadulajda Vyzera to fantasticky! Dakujeme ze si to nevzdala ani napriek pobytu v nemocnici, ani po inych prekazkach, ja si to velmi vazim. Drzim palce nech je to uz len dobre a este lepsie 😵 Hlavne drobcek v brusku nech je spokojny a pekne rastie 🙂

josenka
19. nov 2013

@dadulajda No, to je nádhera, neskutočne sa teším, malého to bude určite baviť, teraz máme navliekacie obdobie 😀 . Drž sa, nech si aj s bábätkom v poriadku. 🙂

josenka
19. nov 2013

@avalsorim Si si zvykla na tie predčasné Vianoce akosi 😀 .

avalsorim
19. nov 2013

@dadulajda je to úžasné. Už sa na to teším. Neboj sa my radi počkame. Veľmi si vážim, že si to nakoniec dokončila a nevzdala to.

avalsorim
19. nov 2013

@josenka presne tak 🙂

sunsun
19. nov 2013

@dadulajda vyzera to super...🙂 velmi sa tesime...🙂 si skvela, ze si sa napriek problem s tym takto popasovala...🙂

sunsun
19. nov 2013

@avalsorim to preto, ze si sa tesila.... 😀 ale neboj, zajtra hadam nejake dorazia... 😉

barbora21
19. nov 2013

@dadulajda parada 🙂

avalsorim
19. nov 2013

@sunsun snáď ano. som sa aj trošku tešila, že do víkendu prídu a že dvom mamičkám budem môcť odniesť osobne, ale nevyzerá to tak. nevadí 🙂 do vianoc ich budeme mať všetky 🙂

sunsun
19. nov 2013

@dadulajda pozeram, ze co som ti to napisala... ma tam byt "napriek problemom" 😉

avalsorim
20. nov 2013

@barbora21 @sunsun baby dnes prišli vaše balíčky 🙂

josenka
20. nov 2013

@avalsorim Koľko ešte chýba? Aj ja chcem Vianoce... 😀

avalsorim
20. nov 2013

@josenka ešte 3. ale viem od nich, že to posielali až dnes alebo v pondelok.

barbora21
20. nov 2013

@avalsorim super 🙂

sharonik
20. nov 2013

Ja sa už tak tešííím 😀

dadulajda
20. nov 2013

@barbora21 @avalsorim Konecne to mozem napisat aj ja, POSLANE!!! 😵 😵 😵
ma 3 kila takze ma to potesilo.ked sa vam to rozhadze do balikov,nebude to tak zle 😉

avalsorim teraz som si simla,ze aj ty si tehu, tak sa drzte v zdravi a nieze sa ti kvoli tym balikom nieco stane.Nenatahuj sa s nimi radsej moc 😉 A vsetkym ostatnym dakujem za pochopenie a trpezlivost 🙂

malamargaretka
20. nov 2013

@dadulajda tak toto je uzasneeee🙂🙂uz sa tesíííme...aj my sa poznáme s postami na dedine, hlavne ze nasa tiez ma zatvarat o tretej vo vedlajsej dedine a nasa postarka uz 14:55 vystupuje u nas v dedine z busu, co k tomu dodat🙂🙂 vivat dzedzina! 😉 😉

avalsorim
20. nov 2013

@dadulajda neboj sa mne skoro všetky doniesol fešný poštár 🙂 ja sa nenaťahujem.

mixalka27
20. nov 2013

Baby takze asi posledná, ale totálna nestihacka POSLANE 😉

mixalka27
20. nov 2013

Inak môj má cez 5 kg
😒