Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
MAMINKY, kde alebo ako drzite tu koooopu vrecuskovych aktivít? prosím si RADY!!!
@malamargaretka ja mám nakúpené také krabice, čo si poskladáš sama - kúpiš to buď v obchode takom lacnom že všetko za euro alebo v ikei, možno aj v asku alebo tak 🙂
@weronnka18 veronika, nepisala si nahodou tej pani na MOnte kurz? 9.2. bude kurz v Ba! ale s tou Starkovou!
@malamargaretka My zatiaľ v krabici a malý ju hrozne rád ťahá a prehŕňa sa v nej. 🙂 Ale ak má niekto dobrý tip, tiež sa budem rada inšpirovať.
...maminky, hral uz niekto tu hru s troma kockami? celkom tomu nechapem:(
@malamargaretka ja som tej hre nechápala od začiatku, lebo neviem ako sa s tým má hrať moja 16 mesačná dcéra, ale povedala som si, že ok bude sa hrať ked vyrastie, ale ako sa bude hrať s 3 kockami je záhada, lebo na obrázku ich bolo oveľa viac :(
@malamargaretka @avalsorim Tiez ma mrzi ze nie su aspon o trosku vecsie... pre taketo male deti by sa to hodilo, aj by boli lepsie citatelne...
@malamargaretka ahoj, ides na ten kurz?? ja by som strasne chcela...ale neda sa mi tam dostat teraz ked mam kludovy rezim. Potom by si neposunula dake info o nom?? 😵
@ask
@avalsorim
@malamargaretka Ja to beriem ako poučenie a ak budeme mať druhé kolo, budem chcieť všééétko vedieť vopred a budem úplne nechutne zvedavá. 😀 😎 😉
Ja som to teda nerobil, ale Pod obrázkom v albume bol tento link na vysvetlenie hry,možno vám to pomôže, my sme sa zrovna k tejto ešte nedostali, ale myslím že bude skôr pre staršie deti. Môj dvojročný zatiaľ iba abstraktne kreslí , resp. Sa snažî vyfarbovať.
http://salakoska.blogspot.cz/2013/04/busy-bags-..., @avalsorim, @ask, @josenka
@dadulajda ja by som na ten kurz velmi chcel aist, uz si nam brusim zuby, dkedy som bola na prvom, len to dcerka bola este mala teraz bude mat uz 13m tak by snad uz aj mohla bez omna vydrzat cely den, no vsetko bude zavisit od nej...
@malamargaretka musis sa niekomu nahlasit? kolko to asi trva? co sa plati? mozno by som to skusila ak by to dlho netrvalo.
@dadulajda je to v Ba, je to od 9:00- 18:00 s prestavkami na desiatu, obed. Plati sa 33e a staci ked sa v ten tyzden zahlasis...lebo pocej nie je limitovany- vyucuje to pani Štarková.🙂 urcit eodporucam- budu sa preberat uz hry aj s original monte hrackami, lebo I.-tka je o aktivitách bežného života, toto je uz II🙂
@malamargaretka a ako sa ku nej dostanem? mas nejaky mail na nu? a tam normalne chodia obyc.maminy,ci to je pre nejake ucitelky alebo tak 😅 a datum prosim ta??
tu je mail, na ktorý treba pisat🙂 alfamilia@alfamilia.sk !!
chodi atam vsetci mozní -ucitela, vychovavatelia, studenti, maminky, oteckovia, babicky....
9.2.2014
@dadulajda tu je mail, na ktorý treba pisatemoticon alfamilia@alfamilia.sk !!
chodi atam vsetci mozní -ucitela, vychovavatelia, studenti, maminky, oteckovia, babicky....
9.2.2014

@macinka13 a prečo si posielala 21? keby som vedela, že si poslala navyše tak ti ich pošem späť :(