icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

avalsorim
2. dec 2013

@macinka13 a prečo si posielala 21? keby som vedela, že si poslala navyše tak ti ich pošem späť :(

malamargaretka
2. dec 2013

MAMINKY, kde alebo ako drzite tu koooopu vrecuskovych aktivít? prosím si RADY!!!

macinka13
2. dec 2013

@avalsorim ja som myslela,že nás ma byt 21 :/

avalsorim
2. dec 2013

@macinka13 tak ti to pošlem späť?

weronnka18
2. dec 2013

@malamargaretka ja mám nakúpené také krabice, čo si poskladáš sama - kúpiš to buď v obchode takom lacnom že všetko za euro alebo v ikei, možno aj v asku alebo tak 🙂

malamargaretka
2. dec 2013

@weronnka18 veronika, nepisala si nahodou tej pani na MOnte kurz? 9.2. bude kurz v Ba! ale s tou Starkovou!

josenka
2. dec 2013

@malamargaretka My zatiaľ v krabici a malý ju hrozne rád ťahá a prehŕňa sa v nej. 🙂 Ale ak má niekto dobrý tip, tiež sa budem rada inšpirovať.

chrumka84
2. dec 2013

@avalsorim ahojky Mirka, pls posles mi podacie cislo. Balicek mi stale neprisiel, tak ci netrci niekde na poste. Ja mam vecny problem s balickami ☹.

avalsorim
2. dec 2013

@chrumka84 vraj včera bol adresát nezastihnutý :( BE768512639SK

chrumka84
3. dec 2013

@avalsorim Ved prvého bola nedela, a vcera mi nenechali zlty listok. Jaaaaaj, sodoma gomora 🙂. Zajtra tam zbehnem. Diky za cislo 🙂.

avalsorim
3. dec 2013

@chrumka84 treba sa sťažovať. ja som sa dva krát sťažovala a už mi nosia všetko 🙂

macinka13
3. dec 2013

@avalsorim nie netreba, boli by to zbytočne vydavky navyše. Buď si to nechaj ty,alebo môžeš aj darovať, alebo čo uznas za vhodne.

avalsorim
3. dec 2013

@macinka13 tak by som ti aspon poslala peniaze za to.

malamargaretka
3. dec 2013

...maminky, hral uz niekto tu hru s troma kockami? celkom tomu nechapem:(

macinka13
4. dec 2013

@avalsorim netreba,ja som ozaj myslela,že nás bude 21. Takže je to moja chyba.

avalsorim
4. dec 2013

@malamargaretka ja som tej hre nechápala od začiatku, lebo neviem ako sa s tým má hrať moja 16 mesačná dcéra, ale povedala som si, že ok bude sa hrať ked vyrastie, ale ako sa bude hrať s 3 kockami je záhada, lebo na obrázku ich bolo oveľa viac :(

ask
4. dec 2013

@malamargaretka @avalsorim Tiez ma mrzi ze nie su aspon o trosku vecsie... pre taketo male deti by sa to hodilo, aj by boli lepsie citatelne...

dadulajda
4. dec 2013

@malamargaretka ahoj, ides na ten kurz?? ja by som strasne chcela...ale neda sa mi tam dostat teraz ked mam kludovy rezim. Potom by si neposunula dake info o nom?? 😵

dadulajda
4. dec 2013

my sme ich dali do takejto policky. ale nie vsetky, vsetky este ani nevidel. budem mu to davkovat, nech sa vyhra so vsetkym 😉

josenka
4. dec 2013

@ask
@avalsorim
@malamargaretka Ja to beriem ako poučenie a ak budeme mať druhé kolo, budem chcieť všééétko vedieť vopred a budem úplne nechutne zvedavá. 😀 😎 😉

avalsorim
4. dec 2013

@josenka asi tak 🙂

sharonik
4. dec 2013

@janceh ak sa nemýlim, ty si robila tie kocky. Vznikla tu diskusia, viacerým nie je celkom jasné ako s tvojou aktivitkou pracovať. Mohla by si nám to ešte nejako objasniť?

sharonik
4. dec 2013

Ja som to teda nerobil, ale Pod obrázkom v albume bol tento link na vysvetlenie hry,možno vám to pomôže, my sme sa zrovna k tejto ešte nedostali, ale myslím že bude skôr pre staršie deti. Môj dvojročný zatiaľ iba abstraktne kreslí , resp. Sa snažî vyfarbovať.
http://salakoska.blogspot.cz/2013/04/busy-bags-..., @avalsorim, @ask, @josenka

malamargaretka
4. dec 2013

@dadulajda ja by som na ten kurz velmi chcel aist, uz si nam brusim zuby, dkedy som bola na prvom, len to dcerka bola este mala teraz bude mat uz 13m tak by snad uz aj mohla bez omna vydrzat cely den, no vsetko bude zavisit od nej...

dadulajda
4. dec 2013

@malamargaretka musis sa niekomu nahlasit? kolko to asi trva? co sa plati? mozno by som to skusila ak by to dlho netrvalo.

malamargaretka
4. dec 2013

@dadulajda je to v Ba, je to od 9:00- 18:00 s prestavkami na desiatu, obed. Plati sa 33e a staci ked sa v ten tyzden zahlasis...lebo pocej nie je limitovany- vyucuje to pani Štarková.🙂 urcit eodporucam- budu sa preberat uz hry aj s original monte hrackami, lebo I.-tka je o aktivitách bežného života, toto je uz II🙂

dadulajda
4. dec 2013

@malamargaretka a ako sa ku nej dostanem? mas nejaky mail na nu? a tam normalne chodia obyc.maminy,ci to je pre nejake ucitelky alebo tak 😅 a datum prosim ta??

malamargaretka
4. dec 2013

tu je mail, na ktorý treba pisat🙂 alfamilia@alfamilia.sk !!
chodi atam vsetci mozní -ucitela, vychovavatelia, studenti, maminky, oteckovia, babicky....
9.2.2014

malamargaretka
4. dec 2013

@dadulajda tu je mail, na ktorý treba pisatemoticon alfamilia@alfamilia.sk !!
chodi atam vsetci mozní -ucitela, vychovavatelia, studenti, maminky, oteckovia, babicky....
9.2.2014

sunsun
5. dec 2013

@dadulajda neviem, ci mas absolvovanu I... , lebo aby si mohla ist na II, tak musis mat I.... a I. je den predtym....