Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@dadulajda chystam sa teraz... chcem ist najskor na I. a ak sa mi bude pozdavat, tak sa dohodnem a pojdem hned aj na II. (sobota a nedela)....co mam info od kamosiek, tak je to super... ja sa trosku bojim, ze tam budu pre mna zname veci (monte som sa venovala na vyske a potom trosku aj v praxi)....mna by velmi zaujimal ten rocny kurz, no stoji 1000e, co momentalne nemam... (ale aj starkova ma tych kurzov viac, len aby si si vybrala z dalsich, potrebujes mat absolvovanu I. a II..., tak si hovorim, iny clovek, ine skusenosti, snad mi to nieco da...🙂)
@sunsun ja o tom viem figu borovu. 😀 len viem, ze monte vychova strasne leti, netusim ani ze o co v nej ide 😅 ale na bud.rok si planujem otvorit jasle a mozno aj skolku ak mi to pojde, tak by som to chcela vediet, kedze pedag.skolu nemam a realne sa musim naucit,co s tymi deckami mam robit. 😝
@dadulajda to, ze monte leti je jedna vec, to, ze je to prakticky a uplne prirodzeny sposob vychovy deti je pre mna dolezitejsie...🙂 ak mas take plany, tak to by sa ti oplatil aj ten rocny kurz, tam koncis s certifikatom.... , neviem, ci mozes robit s deckami bez pg vzdelania (teda, ak by si chcela priamo s nimi robit, nie len mat zamestnancov)... ak nemozes robit rocny, tak by ti tato I. z mojho pohladu ponukla aspon taky prehlad, co montessori je....🙂
@sunsun ja som rozmyslala nakupit si dake knizky o tom,prip.od dakych bab,pedagogiciek nejake skripta vynuchat. Viem ze to beru na par prednaskach...no chcela by som realne s tymi deckami travit cas. Na starsie si netrufam,preto by som chcela tie najmensie,od 6.mes. moja vlastna vychova je skor taka africka. Nedrilovala som maleho na drezuru a co si ludia pomyslia ked toto a toto...asi preto s mojim dietatom nikto nevie vydrzat dlhsie ako 15 min. 😀 on vyzaduje cloveka celeho,oddaneho, zainteresovaneho a vnimajuceho jeho. A vacsinou strazenie funguje tak (neviem mozno len moja rodina je taka) ze s izapnu telku,malemu na zem rozsyypu lego a dieta hraj sa,sak som v jednej miestosti s tebou...a takto tu skolku ja mat nechcem...
@silvia259 @avalsorim @dadulajda @sunsun @chrumka84 @janceh @atomica87 @ellaeliska @macinka13 @weronnka18 @mixalka27 @tatrankalucka @sharonik @josenka @gega @malamargaretka @tisba @barbora21
Ahojte, az dnes som sa dostala k baliku (posta si dala nacas a potom aj ja 😀 ). Chcem sa aj ja vsetkym podakovat, vytesovala som sa ako blcha 🙂. Vsetko sme vybalili, otestovali a potom vacsinu odlozili na neskor 😀. Asi 5 veci sme si nechali na hranie, ale na zvysok urcite dorastieme 🙂.
Ja som robila hmatove pexeso, budem rada, ak mi napisete vas nazor, ci je to ok alebo by ste na tom nieco vylepsili. Diky
@chrumka84 Pexeso je skvele🙂 dakujeme🙂
možem sa pridať? je ešte volne miesto?
a je este ina skupina kde by bolo volne?
@avalsorim @josenka @dadulajda @ask @tatrankalucka @sharonik @atomica87 @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @barbora21 @tisba @weronnka18 baby, nedame po sviatkoch dalsiu vymenu? isli by ste do toho? ze by sme uz postupne mohli zacat rozmyslat nad dalsimi aktivitami... pre mna su vzdy sviatky take inspirativne obdobie... 😉
@sunsun @avalsorim @josenka @dadulajda @ask @tatrankalucka @sharonik @atomica87 @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @barbora21 @tisba @weronnka18
Ja som za, ale skutocne az po novom roku. Dovtedy nehrozi nejaka cinnost 😀. Ja by som najradsej robila nieco site alebo inak na rucne prace orientovane a uz mam doma aj laminovacku 🙂.
ja som tiež za, určite sa pridááám 🙂
@chrumka84 to vyzerá super 🙂
ja teda ešte aktivitu nemám, ale myslím, že to človek nájde aj za 10 minút 😀
@sunsun @avalsorim @josenka @dadulajda @ask @tatrankalucka @sharonik @atomica87 @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @barbora21 @tisba @weronnka18 ja by som sa tiez rada zucastnila 🙂 ale tiez az po Novom roku a s terminom odovzdania niekedy zaciatkom februara mozno aj polovica, kedze januar je pre mna skuskovy a plus k tomu bakalarka 🙂 takze ja navrhujem, aby sme si po Novom roku este raz napisali, ze kto ma teda seriozny zaujem a v pribehu tyzdna sa skupina urcite vytvori a plus sa zacnu aj odsuhlasovat navrhy na aktivity 🙂 a termin odovzdania potom uz dohodneme, tak aby vsetkym vyhovoval 🙂
A ja mam celkom zalusk na hmatove pesexo alebo na urcenie co je vo vode, co na zemi a co vo vzduchu 🙂

@sunsun aha, no fasa. nemam este nic 😒 a bojim sa ci budem vo februari vobec schopna tolko volakde sediet a sustredit sa. Musim tam napisat ze ake su podmienky,ci mi vratia peniaze keby to musim zrusit a tak...bola si na tom? oplati sa to??? mna hlavne zaujima,ci aj realne sa tam daco spravi,alebo su nejake ukazky,alebo ci si netreba daco nato doniest.