Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@sunsun @avalsorim @dadulajda @ask @tatrankalucka @sharonik @atomica87 @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @barbora21 @tisba @weronnka18
Mne sa páčia tieto dve aktivity: klasifikácia alebo dúhová soľná tácka (to aby sme ladili s @chrumka84 ). Zatiaľ len nápad, ešte to v hlave rozvíjam. 😉
Zdroje: http://www.learning4kids.net/2012/09/20/rainbow... a amazon.com.
však aktivity sa potom rozdelia v januári 🙂 teda určite by podľa mňa väčšina do toho šla, tak v januári dáme rande tu 😀 a môžme debatovať a aktivity vyberať a tak 🙂 teším sa 🙂
Ja sa tiez rada pripojim k druhej vymene 🙂
@avalsorim @josenka @dadulajda @ask @tatrankalucka @sharonik @ask @atomica87 @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @barbora21 @tisba @weronnka18 no super baby, sa to rozbehne.. sa tesim...🙂 najskor by bolo asi fajn dat si aspon predbezne vediet, kto do toho pojde, nech si potom mozeme aktivity odsuhlasovat... , aby sme kazda mohli premyslat, co ponukneme a odhlasovat, co sa nam paci a co nie...🙂 navrhujem do konca buduceho tyzdna sa dohodnut, kto do toho pojde (kedze nie vsetky sme/ste pravidelne na konovi).. t. j do 4. advent. nedele - 22. 12....nech sa vytvori skupinka a mozeme vymyslat... a od januara by sme postupne napady vkladat a hlasovat...co vy na to?
@sunsun hej suhlasim dobry napad 🙂
baby, neberte to tak, ze vas chcem nahanat... je mi jasne, ze sviatky su narocne na cas... 😀 , ale na druhej strane, ak si vymyslime nejaku aktivitu, casto su prilezitostou na zbieranie veci, ktore budeme k tomu potrebovat, preto som navrhla, nech sa zosumarizujeme este pred sviatkami... 😉
baby ak by ste mali volné miesto, tak by som sa tiež rada pridala 🙂
Aj my sa pridavame 🙂 rozmyslim co budeme robit a dame vediet.
@barbora21 @weronnka18 baby, ja som to tu akosi zacala riesit, ale nechcete manazovat aj dalsiu vymenu?
@sunsun @avalsorim @josenka @dadulajda @ask @tatrankalucka @sharonik @ask @atomica87 @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @tisba @weronnka18 baby tak kto sa chce zucastnit napiste mi, idem to zapisovat nech sa tu potom z toho vysomarime 🙂 tie co ste uz napisali tak to idem pozriet spatne 🙂

@barbora21 Voda, zem, vzduch. 😵