Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
gega @lenivka @labudka @tatrankalucka @chrumka84 @zuzka9449 @bartonka1 @e.l.i.e.n.k.a @atomica87 @ellaeliska @avalsorim @tisba @josenka @weronnka18 @silvia259 @barbora21 @mirusa2
ktorá z týchto 2 aktivít by sa Vám viac páčila?:
1.obrázky sa rozložia , dieťa si ich má zapamätať.Potom sa prekryjú farebnými kartičkami s dierkami, čiže časť obrázka je vidieť. Povieme farbu, dieťa si podľa toho vyberie obrázok a snaží sa uhádnuť, čo je tam.
2.vláčik so zeleninou- učia sa zeleninu, mladší priraďujú podľa farby, starší už môžu vnímať aj počet, čísla
@barbora21 klasicky krabicovy?? foto neviem hodit, snazila by som sa vyberat nejaky pevnejsi, aby sa hned neohol.. ale mozem to spravit aj len na papier a zalaminovat..
alebo malej som robila este taketo nieco na priradovanie farieb - je to z 2 vrstiev kartonu, spodna je plna, vrchna s otvormi + stupliky z plastovych flasi
@silvia259 @gega @lenivka @labudka @tatrankalucka @chrumka84 @zuzka9449 @bartonka1 @e.l.i.e.n.k.a @atomica87 @ellaeliska @avalsorim @tisba @josenka @weronnka18 @silvia259 @barbora21 @mirusa2
baby ktore sa vam najviac pozdava?
1. puzzle geometricke tvary (2 dielne)
2. priradovacka farby
3. tienove pexeso

TIETO AKTIVITY UZ MAME
https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...