Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
alebo este som rozmyslala, ze ked by sa vam tangram zdal zbytocne narocny a na urcovanie a priradovanie farieb by ste radsej inu aktivitu (lebo aj stipce budu na farby, ale inym sposobom), este som rozmyslala, ze by som mohla napr. urobit takeho sasa na krmenie... nemam presnu predstavu z coho by to bolo najlepsie.... a mal by otvorene usta a do nich by sa dali hadzat lopticky (vzadu by bolo vrecko)....
no chvíľu tu človek nie je a jak sa to tu rozbehlo 😀 dosť ste tu toho podávali baby, krásne nápady 🙂
@josenka ten macko je supiiiiš, to by si mohla, ak sa ti dá 🙂
@gega aj snowman je super, ale aj tie ostatné obrázky nie sú odveci 🙂
@macinka13 myslím, že by si mohla 🙂 máš nejaký nápad?
@malamargaretka môžeš aj ty 🙂 dúfam že ti nevadí, že som sa inšpirovala tvojím albumom, máš tam pekné veci 🙂
Baby vytvorila som album, kde dame uz konkretne navrhy lebo tu sa stratime - takze ak mate uz nieco konkretne a dostali ste tu na to pozitivne ohlasy tak mi sem napiste, dajte aj obrazok a dam to do toho albumu a plus pod obrazkom bude aj meno danej maminy, ktora to robi a aj strucny popis
@sunsun šašo je super nápad 🙂
@barbora21 som za, tie tvary sú super, aj machová guma 🙂
ja by som možno vytvorila niečo s tváričkami - akože s filcu by bola tvár a potom by som povytláčala oči, ústa, nos a všetko a by sa to tam prikladalo - plus nejaké predlohy k tomu alebo tak 🙂
babyyyyyyyyyyyyyyy, aby sme vedeli kto čo ako - vytvoríme album a vždy ku konkrétnej fotke napíšeme nick aby sme vedeli? pošlete mi mailom obrázky, čo kto bude robiť a ja to môžem vytvoriť - alebo aj niekto iný, ak chcete 😎
@barbora21 😀 😀 😀
@weronnka18 asi som ta predbehla s tym albumom 🙂
@barbora21 😀 nevadí, super, pridám ti obrázok 😎
@weronnka18 a ake by to bolo velke?
OK, baby, tak ja sa začnem orientovať na macka. Zatiaľ uvažujem takto:
- spravím ho na pevno, asi z nejakej nestrapkavej látky alebo plsti
- oblečenie na ňom bude prišité farebné s jednotlivými úlohami: dám tam zips, gombík, dierky so šnúrkou, patentku, opasok, karabínku
- neviem ešte aký podklad - máte nápady?
toto som našla ešte - farby a paličky - http://www.google.sk/imgres?sa=X&biw=1366&bih=6...
@weronnka18 super, ešte konkrétne neviem,skusim porozmýšľať a sám vedieť,čo najskôr.idem si hľadať inspiracie na nete.povodne som chcela stipce s číslami,ale ttake dačo už tuším niekto pisal,že chce robiť. Alebo nejakú zmyslovu knizocku.
@barbora21 tak na A4 veľkosť? myslím ten podklad by bol A4 🙂
@macinka13 zmysly by boli super, to tu tuším ešte nie je 🙂
@weronnka18 super A4 by bolo fain
aj toto je super - http://www.google.sk/imgres?start=193&sa=X&biw=...
baby, dajte si do googlu busy bags a dajte vyhľadať obrázky a je tam veeeeeeeľa inšpirácii 🙂
jaj, idem sa venovať mangelovi, možno ešte nakuknem, keď nie, tak zajtra 🙂
ja by som chcela niečo takéto, ale neviem ako to urobiť, aby to bolo pevné a dalo by sa s tým hrať. čo poviete?
http://www.liveinternet.ru/users/frau_iren/post...
@weronnka18 mozno by bolo zaujimave vyuzit suchy zips na tie tvaricky... lebo mensie deti nieco prilozia a kym daju dalsie, tak to posunu.... inak super napad....🙂

Takze ja by som pouzila tu machovu gumu - z nej by som vyrobila dostatocne velke zakladne geo tvary - mozno aj vo viacerych velkostiach a farbach - uvidim kolko machovej budem mat a k tomu predlohu na A4 podla ktorej by sa dalo skladat - len neviem kolko tych predloh - 5 je ok alebo malo? Ta predloha s danym obrazkom by bola zalaminovana a predlohy mozem urobit bud realne obrazky - napr. dom, auto, panacik a pod. alebo nieco take abstraktnejsie len spravne zoradit tvary podla predlohy, teda nevytvarali by realny obrazok ale nieco abstraktne. Neviem ci ma chapete 🙂