Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
Mozem urobit hmatove pexeso ako je toto? Vankusiky naplnene niecim (fazulky, kamienky, vata, ryza a co este?) https://www.modrykonik.cz/blog/sova33/album/vym...
Maminky mozno otazka odveci ale nenaslo by sa miesto este aj pre mna s aktivitkami nemozem sa uz zapojit? Ja som reagovala hned na zaciatku ale neskor mi uz neukazovalo upozornenia ze niekto reaguje na skupinu tak som ani len netusila ze sa to tu takto pekne rozbehlo....😉 ak sa neda nevadi pockam si na dalsie alebo si postupne vyrobim hracky sama par ich uz mame 😉
baby ja rozmýšľam nad tými vrchnákmi, že by mi to jeden stolár urobil z dreva. teda ak to nik nechce robiť. čo vy na to?
Jeeeejda baby dakujem zajtra pridam co chcem vyrobit uz to mam premyslene teraz nestiham zobudila sa mi mala a sedi na serbli 😉...a len tak pre upresnenie moja mala ma 20 mesiacov...este raz dakujem
@avalsorim no prihlasili sa ako prve takze aj ked teraz nepisu a mozno nie su pri PC ale prihlasili sa a preto by mali mat minimalne miesto v aktivitach iste a ked sa neozvu alebo napisu, ze do toho nejdu tak potom zobrat nahradnikov alebo nas bude menej a podla mna nie je dobre brat teraz kazdeho kto sa ozve ked nas je uz 21 aj ked o niektorych nevieme ci to z ich strany stale plati ale minimalne pockat by sme mohli
ALBUM - UZ MAME 7 AKTIVIT
jej baby, uz sa tesim 😉 😉 ale na dnes stacilo... dobru noc.... 😉
Ahojte, pozeram ze ste tu uz dost zoradene, ale rada by som sa zapojila,ak by ste ma este vzali 🙂 Cim by som mohla prispiet? Priatel je zivnostnik-nabytkar, takze v dielni mi cokolvek z dreva odlozi,nareze...pomoze, mamina mi sijevselico,(zaucam sa,ale netrufam sa prezentovat) a ja celkom pekne kreslim. Rada by som nieco nove pre krpca nasla,lebo jemu je zbytocne kupovat hracky. To by som mohla kupovat aj kazdy den inu. 😀
Ja mam aktivitu, ale nemam k nej obrazok. Vyrobim jeden kus a v pondelok pridam. Ale viem ju zatial popisat: vyrezem z plastu 5 geometrickych tvarov urobim v nich dierky od 1-5 na každom z nich bude velka farebna cislica / pocet dierok/ k tvarom dodam 5farebnych snurok a mnozstvo nastrihanych farebnych slamiek vo farbe cislic a jednu dlhu snurku. Aktivita sa bude dat pouzit ako prevliekacka, na triedenie farieb, oboznamenie sa s cislicami a geometrickymi tvarmi a bude sa z nich dat so slamkami navliect retaz.aktivita sa bude dat pouzit aj so stipcami ma triedenie farieb a pripinanie tolko stipcov kolko je v tvare dierok, ale stipce uz nebudu sucastou. Myslim ze tie mate kazda doma.

@barbora21 myslim, ze mozes.... za tangram zatial nehlasoval nikto...🙂 ale pre matejka ho tak ci tak vyrobim.... 😉