icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

tatrankalucka
15. dec 2013

Babule, doma sme s muzom dumali nad nasou aktivitou a celkom by sa nam pozdaval geoboard. Mali by ste o nom zaujem? Viem, ze sme sa bavili, ze aktivity budeme riesit az v januari, ale potrebovali by sme k tomu speci vrtacku, ktoru mame doma u rodicov.Tak by sme si ju vzali cez sviatky domov, ak by sme ho robili. Dajte mi prosim info o zaujme.Nemusi to byt nic zavazne, len aspon pre predstavu. Dakujeem 🙂

sunsun
15. dec 2013

@tatrankalucka za mna jednoznacne ano....🙂 ja geoboard chcem...🙂 velmi...🙂

barbora21
15. dec 2013

@tatrankalucka nas by to tiez potesilo 🙂

barbora21
15. dec 2013

@ikuza pisem si ta ako nahradnicku a dam urcite vediet

josenka
15. dec 2013

@tatrankalucka Geoboard by bol skvelý. 🙂

sharonik
15. dec 2013

@tatrankalucka Aj my chceme geoboard. Teraz som v jednej vymene videla, že namiesto kolíčkov tam použili drevené tíčka čo sa používajú v golfe. A dá sa to potom využiť aj na ukladanie sklených alebo iných gulôčok do tíčiek
Pozri http://www.golfik.sk/108,sk_ticka-drevene-20-ks...

dadulajda
15. dec 2013

@barbora21 ahoj, aj ja by som sa nahlasila na druhu vymenu, len mi prosim ta zhrn ze ako ste sa dohodli. Kedy sa vyberaju aktivity, a kedy bude asi uzavierka. Pre aky vek robime,lebo ked sa mi narodi babo tak znesiem aj take jednoduchsie pre neho daco 😀 latkove zvieratka alebo hmatove pexesa... Zavazne by som sa rozhodla, ked uvidim co sa vyraba, lebo by som nechcela mat doma nieco,co mame uz 3x. 😉 dakujem tii

dadulajda
15. dec 2013

prip.ak ma niekto vela napadov a nema ako spravit,hodte sem, mozno by som prebrala. Lebo neviem co by bavilo ine deticky.. 🙂

barbora21
16. dec 2013

@dadulajda dohodli sme sa tak ze do 4 adventnej nedele sa ma vytvorit skupina, zatial sme vacsina rovnaka zostava a mame 2-3 nove clenky, takze to ze to bude rovnake by som sa nebala. Vsetky sme skoro mali vek deti medzi 1-2 rokom takze ta vekova zostava plus minus. Aktivity by sa zacali riesit postupne po sviatkoch teda zaciatkom januara a nasledne by sa jednotlive aktivity odsuhlasili, vyroba niekedy v polke januara a odovzdanie niekedy februar.

tisba
16. dec 2013

@tatrankalucka Geoboard je vyborny napad 🙂

sunsun
17. dec 2013

baby, ja viem, ze aktivity budeme vyberat v januari, ale my sme dnes s muzom mali tvorivu chvilku a vzniklo toto... co na to hovorite? nechcete?

ivka03
19. dec 2013

Ahojte baby, mate este volne miesto? Rada by som sa pridala.

josenka
19. dec 2013

@ivka03 Ahoj, šéfka je tu @barbora21 , ale myslím, že teraz už píše náhradníčky. Ak by si chcela, zachytila som tu novú skupinu, ktorá sa ešte len tvorí https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vymena-vrecuskovych-aktivit-2-5-rokov-zaciatocnici-2/

martina646
19. dec 2013

@barbora21 Ahojte, aj ja by som mala zaujem o vstup do skupinky, ak mate volne, dakujem.

barbora21
20. dec 2013

@ivka03
@martina646 mozem vas napisat ako nahradnicky, ale pochybujem ze by sa uvolnilo tolko miest, urcite dam vediet

ivka03
20. dec 2013

@barbora21 ok, budem cakat na odpoved 🙂

ivka03
20. dec 2013

@josenka Dakujem za link, pozriem aj tam 🙂

ivka03
20. dec 2013

@barbora21 Ahoj, tak som sa dostala do novej skupinky, mozes ma vyradit z naradnicok. Dakujem a prajem pekne sviatky vsetkym

barbora21
23. dec 2013

Baby tak takto by mala vyzerat nasa skupina na najblizsiu vymenu, prosim dajte mi pod prispevok lajk - teda paci sa mi to ak suhlasite aby som pripadne mohla posunut vase miesto dalsej nahradnicke
@chrumka84
@josenka
@avalsorim
@sunsun
@atomica87
@barbora21
@weronnka18
@tatrankalucka
@silvia259
@tisba
@sharonik
@macinka13
@gega
@evkalv
@ask
@lies
@amilla
@monicca00
@dadulajda
@ivianocka

A pekne a pokojne sviatky a vsetko dobre v Novom roku 🙂

sunsun
1. jan 2014

@barbora21 @chrumka84 @josenka @avalsorim @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @gega @evkalv @ask @lies @amilla @monicca00 @dadulajda @ivianocka baby, kazdej jednej a celym vasim rodinam vsetko dobre v novom roku...🙂 a tesim sa na tuto dalsiu vymenu... no a kedze tu uz novy rok mame a ja som nedockava, tak ponukam nejake aktivity, ktore by som mohla robit, ak by sa vam pacili...🙂
1. dreven. topanocka - rozvijanie motoriky - deti sa ucia snurovat
2. rocne obdobia - nemam este obrazok... - moja predstava - forma hodin, kde by sa otacali rucicky ... boli by k tomu zalaminovane obrazky, ktore k jednotlivym rocnym obdobiam patria... a dieta by na zaklade obrazku otacalo rucicku na spravne rocne obdobie (snehuliak, vianocny stromcek, ..- otocilo by rucicku na hodinkach rocnych odobi na zimu....atd)
3. postupnosti... budem to robit v inej vymene, ale keby ste mali zaujem, tu je link na ilustracny obrazok.... https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/vyb...
este mam zopar napadov v zalohe, keby sa vam tieto nepozdavali.... tak pozerajte, komentujte, vyberajte...

sunsun
1. jan 2014

@liesi prave pozeram, ze som ti pobabrala nick.. takze ten prispevok vyssie je aj pre teba... 😉

silvia259
1. jan 2014

@sunsun mne by sa páčili tie ročné obdobia

dadulajda
2. jan 2014

baby ja sa do dalsej vymeny nezapojim,mame nejake komplikacie,tak to je teraz pre mna najdolezitejsie... Urcite budu vase aktivitky pekne,snad v nejakej dalsej budem moct byt zapojena aj ja. 🙂

josenka
2. jan 2014

@sunsun Tiež sa mi páčia ročné obdobia.
@dadulajda Nech je všetko v poriadku, drž sa.

sunsun
2. jan 2014

@dadulajda drz sa, nech je vsetko v poriadku....

sharonik
2. jan 2014

@sunsun ja som tiež za ročné obdobia

josenka
3. jan 2014

@sunsun Prosím ťa, kde si kupovala tie penové korálky, čo si nám prikladala k šaškovi? Malý sa s nimi strašne rád hrá. A šašo tiež funguje super. 🙂

sunsun
3. jan 2014

@josenka http://kreativnyzivot.sk/moosgummi/276-penove-k... ... sa tesim, ze sasko sluzi...🙂

tatrankalucka
3. jan 2014

@dadulajda drz sa, nech je vsetko v poriadku 🙂

tatrankalucka
3. jan 2014

@sunsun rocne obdobia by sa aj mne pacili 🙂