icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

amilla
10. dec 2013

ja sa potvrdzujem🙂 ako velmi chtiva (a
nie len nahradnicka) 🙂

mixalka27
10. dec 2013

Baby ja sa Nezúčastním nemám čas , ale bolo mi cťou 🙂

josenka
10. dec 2013

@mixalka27 Aj nám - ježko u nás stále patrí medzi top. Ďakujeme a nech sa ti darí. 🙂

sunsun
10. dec 2013

@mixalka27 inak aj u nas je jezko jednou z najoblubenejsich hraciek...🙂 este raz dakujeme...🙂

malamargaretka
10. dec 2013

@barbora21 ahojte maminky, ja druhe kolo vynecham...mame toho po týchto kolách vela a maly ma aj tak lego obdobie a stavebneee...ale budem sledovat a ked nas lego prejde budme doplnat aktivitky🙂istooo...

juliakocka
10. dec 2013

ahojte, co su do za aktivity, daju sa niekde kupit, celkom dobre to vyzerá

sunsun
10. dec 2013

@juliakocka to vyrabame a vzajomne si vymiename... funguje to tak, ze kazda baba navrhne aktivitu, ostatne odsuhlasia a potom vyraba podla poctu bab v skupinke... tak vyrobis jednu aktivitku 20x a dostanes 19 roznych aktivit a tu svoju...🙂

ask
10. dec 2013

@barbora21 baby, ja sa zatial hlasim len na 50%. Ak by sa u mna po Novom roku nieco zmenilo, dam hned vediet ci ano ci nie. Preto je dobre ze evidujete aj pripadne nahradnicky....ved ja sama som sa k vam dostala az z pozicie tretej nahradnicky 😅

barbora21
10. dec 2013

@amilla @liesi baby mate tera stale zaujem, kedze dve maminy nam vypadli dve miesta su volne

monicca00
10. dec 2013

Baby som tu nova, teda v tejto teme a velmi sa mi paci cela tato vymena vrecusok. Moj syncek bude mat o mesiac 3 rocky a zhanam pre neho nejake aktivity hlavne teraz na zimu, lebu musíme kvôli chorobe nechat skolku , tak bude doma. A mam este aj 3 mesacneho krpceka, ale ten zatial len papa a spi. Rada by som sa zapojila do tejto vymeny. . Som z KE a tiez rada tvorim a vymyslam.

liesi
10. dec 2013

@barbora21 stále mám záujem 🙂 už ste aj začali vyberať aktivity, ktoré budete tvoriť, či to nechávate až po novom roku

barbora21
10. dec 2013

@liesi aktivity si premysli zatial sama pre seba...kludne aj nejake dve, tri a po Novom roku budeme vyberat

barbora21
10. dec 2013

@monicca00 ahoj, zatial ta mozeme dat ako nahradnicku, kedze najprv maju moznost prihlasit sa maminy z predchadzajucej vymeny. Takze ak suhlasis dam ta ako nahradnicku a hned ako by sa uvolnilo miesto dam vediet

nufanek
10. dec 2013

@barbora21 ahoj, pozicala som si dva tvoje obrazky do nasej vymeny, ak vadi stiahnem. Dakujem

amilla
11. dec 2013

ano, stale zaujem mam🙂

ivianocka
11. dec 2013

baby, ja by som mala velky zaujem, ak sa uvolni miesto!

slniecko379
11. dec 2013

ahojte. ak by sa vam uvolnilo miesto, velmi rada by som sa pridala 🙂

moninka1
12. dec 2013

@barbora21 ahoj aj ja by som mala zaujem, ak budete mat volne miesto

janceh
12. dec 2013

@sunsun Ahoj holky, ja se nepridam, mam za sebou ted 5 vymen, takze aktivit vela 🙂

barbora21
12. dec 2013

@amilla ok, tak si v skupine

barbora21
12. dec 2013

@ivianocka
@slniecko379
@moninka1 pisem si vas ako nahradnicky a dam vediet

barbora21
12. dec 2013

@monicca00 mas este stale zaujem o zaradenie do vymeny?

slniecko379
12. dec 2013

@barbora21 mna mozes tnakoniec vynechat z tejto vymeny (teda ako nahradnicku) 🙂 VDAKA.

monicca00
12. dec 2013

@barbora21 ano ano mam, cakam ci mi to potvrdis a das nejake instrukcie ako to chodi a kedy zaciname.
🙂

barbora21
12. dec 2013

@monicca00 tak potvrdzujem, instrukcie budu...zatial je dohoda taka, ze do buducej nedele sa ma vytvorit skupina. Pocas sviatkom budeme premyslat a po Novom roku zacneme hadzat svoje navrhy a postupne ich odhlasovat

barbora21
12. dec 2013
amilla
13. dec 2013

@barbora21 🙂

janceh
13. dec 2013

Ahoj holky. Mam takovou prosbu. Nevim, jak se tady dostat na galerii obrazku aktivit, ktere jsme vyrabeli. Pomichali se mi ted aktivity jeste s druhou vymenou, takze nevim, jestli to sem patri. Kazdopadne nemam u vice aktivit navod a se dvema si nevim rady. Jedna je zelena papirova ryba, ke ktere jsou nastrihane prouzky a pak takova deska s pridelanymi uzavery od PET lahvi, k tomu vicka a nekolik sablon. Nevite co se s tim ma delat? Moc dekuji. Jana

sharonik
13. dec 2013

@janceh tu je link na album https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...
Tá podložka s uzávermi je odo mňa. Ide o nácvik šróbovania spojený s priraďovaním. Okrem toho boli pribalené aj nálepky na označenie niektorých vrchnákov. K tomu sú tie obojstranné predlohy.
Jedna je na priraďovanie farieb, k tomu sú vrchnáky rôznych farieb v prvom sáčku.
Ďalšia predloha je na priraďovanie čísel k obrázkom 0-9. Čísla sú na priložených nálepkách. Len si ich musíš vystrihnúť a nalepiť na 10 rovnakofarebných vrchnákov v druhom sáčku.
Tretia predloha je na priraďovanie jedla k zvieratkuna predlohe a na druhej strane priraďovanie oblečenia k častiam tela. Oblečenie a strava je zase na nálepkách, v treťom sáčku je 5 vrchnákov rovnakej farby na nalepenie jedla a ďalších 5 vrchnákov inej farby na nalepenie toho oblečka). Doporučujem predlohu pripevniť na podložku pomocou dvoch gumičiek, ab to deťom nepadalo. To je asi všetko. V prípade otázok rada odpoviem.

ikuza
13. dec 2013

@barbora21 uz ste plne? Ak este nie, mala by som zaujem. dik