Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@evkalv Aj na ebay by si našla http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R...
@amilla, @ask, @avalsorim, @atomica87, @barbora21, @chrumka84, @evkalv, @ivianocka, @liesi, @josenka, @macinka13, @monicca00, @sunsun, @silvia 259, @tatrankalucka, @tisba, @weronnka18
Ahojte, hlasovanie o mojej je zatiaľ vyrovnané čo sa týka rybolovu a skladania farebných paličiek (8:7 a ešte tri baby nehlasovali -@avalsorim, @monicca00 a @silvia259). Dnes som bola v obchode a podarilo sa mi kúpiť posledné dve veľké balenia farebných nanukových paličiek a za super cenu oproti eshopom. Tak ak by ste všetky súhlasili, robila by som to ukladanie a rybolov by som prenechala niekomu kto ešte nemá nájdenú žiadnu aktivitu.
Ak by ste niektorá vyslovene nechceli tie paličky som ochotná sa individuálne dohodnúť na inej aktivite.
Veľkosť paličiek je 114x10mm, farby žltá, oranžová, červená, zelená, modrá a fialová, prípadne ešte môžem kombinovať s prírodnou drevenou. Ostatné by sme ešte dohodli.
U nás v kamennom obchode "Podnikateľ" 150 ks za 2,60€, na nete som našla 50-60ks, cena okolo2€. @ ask
@silvia259 @barbora21 @chrumka84 @josenka @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @ivianocka
Baby ja tiež musím opustiť skupinu :( Mám viac dôvodov :
1. nenašla som žiadnu takú aktivitu, ktorá by ma natoľko zaujala, aby som ju zvládla urobiť
2. už sa nám blíži termín pôrodu takže by som to len silila a to nechcem :(
3. veľa aktivít, ktoré sa ukazujú v tejto výmene už máme
Ak vám to nevadí budem vás sledovať jedným očkom ako ste si nakoniec vybrali aktivity a možno sa niekedy aj ja nimi inšpirujem 🙂
Prajem vám krásne zážitky s týmito hrami a vaše detúrence nech vás len a len tešia 🙂 majte sa krásne 🙂
@sunsun @sharonik Ja sa tiež poteším paličkám, rybolov teraz robím v inej výmene, takže ak by oň bol najväčší záujem, môžem urobiť už teraz - @barbora21 @chrumka84 @josenka @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @ivianocka , zatiaľ vedie obliekanie (autíčka) 9 ku 3 puzzle a 3 dúhová tácka. 🙂 Ak by záujem nebol, pokojne to nechajme na ďalšie kolo. Inak @sharonik - tieto prstencové magnety má opitec a cena je tiež dobrá.
Baby tak zatial to vyzera takto:
@silvia259 - knizka na strane 54
@barbora21 - voda, zem, vzduch na strane 52
@chrumka84 - zatial bez návrhu
@josenka - obliekanie / auticka na strane 52
@sunsun tam to bolo vyrovnane - musim to este raz pozriet po odhlaseni bab
@atomica87 - tiez to musim pozriet po odhlaseni bab
@weronnka18 - zatial bez navrhu
@tatrankalucka - geobord na strane 52
@tisba - zvuky na strane 53
@sharonik - farebne palicky - strana 52-53
@macinka13 - musim pozriet ako je zahlasovane
@evkalv treba este hlasovat na strane 54
@ask - priradovanie roznach tvarov na strane 52
@liesi - treba hlasovat na strane 53
@amilla - treba hlasovat na strane 53
@monicca00 - zatial bez navrhu
@ivianocka - zatial bez navrhu
Zatial nas je teda 17. Navrhy, ktore povazujem za odsuhlasene idem pridat do albumu a hodim vam sem link.
@silvia259 @barbora21 @chrumka84 @josenka @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @ivianocka
Baby album s aktivitami, ktore povazujeme za finale najdete v mojom fotoblogu - pozor su tam dva - tak treba pozerat ten, ktory je oznaceny ako 2. kolo
https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...
@moninka1 @ikuza @ivka03 @martina646 baby nemate nahodou stale zaujem zucastnit sa vrecuskovej vymeny?

@evkalv v katalogu CTM hraciek mavaju tie umele gombiky za celkom priatelnu cenu....