icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

atomica87
10. jan 2014

@evkalv v katalogu CTM hraciek mavaju tie umele gombiky za celkom priatelnu cenu....

josenka
10. jan 2014
sunsun
10. jan 2014

@gega skoda...☹ uz sme sa na rozpravku tesili.... ale tak hadam sa este v nejakom dalsom kole stretneme... 😉

sharonik
10. jan 2014

@amilla, @ask, @avalsorim, @atomica87, @barbora21, @chrumka84, @evkalv, @ivianocka, @liesi, @josenka, @macinka13, @monicca00, @sunsun, @silvia 259, @tatrankalucka, @tisba, @weronnka18
Ahojte, hlasovanie o mojej je zatiaľ vyrovnané čo sa týka rybolovu a skladania farebných paličiek (8:7 a ešte tri baby nehlasovali -@avalsorim, @monicca00 a @silvia259). Dnes som bola v obchode a podarilo sa mi kúpiť posledné dve veľké balenia farebných nanukových paličiek a za super cenu oproti eshopom. Tak ak by ste všetky súhlasili, robila by som to ukladanie a rybolov by som prenechala niekomu kto ešte nemá nájdenú žiadnu aktivitu.
Ak by ste niektorá vyslovene nechceli tie paličky som ochotná sa individuálne dohodnúť na inej aktivite.
Veľkosť paličiek je 114x10mm, farby žltá, oranžová, červená, zelená, modrá a fialová, prípadne ešte môžem kombinovať s prírodnou drevenou. Ostatné by sme ešte dohodli.

ask
10. jan 2014

@sharonik Ja som za palicky🙂 Kde si dostala kupit a za kolko? Dakujem.

sharonik
10. jan 2014

U nás v kamennom obchode "Podnikateľ" 150 ks za 2,60€, na nete som našla 50-60ks, cena okolo2€. @ ask

sunsun
10. jan 2014

@sharonik ja s palickami nemam problem, tiez sa mi pacia, ale potesim sa, ked by niekto zobral aj rybolov...🙂

sharonik
10. jan 2014

@sunsun ak sa nikto na to nepodujme, môžem robiť v nasledujúcej výmene. Zatiaľ zháňam, kde zohnať malé magnety na udicu. Chcela som kolečká s otvorom v prostriedku, aby sa to dalo ľahko a napevno zaviazať na šnúrku udice.

ask
10. jan 2014

@sharonik Naozaj fajn cena🙂

avalsorim
10. jan 2014

@silvia259 @barbora21 @chrumka84 @josenka @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @ivianocka
Baby ja tiež musím opustiť skupinu :( Mám viac dôvodov :
1. nenašla som žiadnu takú aktivitu, ktorá by ma natoľko zaujala, aby som ju zvládla urobiť
2. už sa nám blíži termín pôrodu takže by som to len silila a to nechcem :(
3. veľa aktivít, ktoré sa ukazujú v tejto výmene už máme
Ak vám to nevadí budem vás sledovať jedným očkom ako ste si nakoniec vybrali aktivity a možno sa niekedy aj ja nimi inšpirujem 🙂
Prajem vám krásne zážitky s týmito hrami a vaše detúrence nech vás len a len tešia 🙂 majte sa krásne 🙂

sharonik
10. jan 2014

@avalsorim držím palce, veľa síl do tých posledných dní pred pôrodom i potom, nech ste zdraví a spokojní🙂

josenka
10. jan 2014

@sunsun @sharonik Ja sa tiež poteším paličkám, rybolov teraz robím v inej výmene, takže ak by oň bol najväčší záujem, môžem urobiť už teraz - @barbora21 @chrumka84 @josenka @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @silvia259 @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @ivianocka , zatiaľ vedie obliekanie (autíčka) 9 ku 3 puzzle a 3 dúhová tácka. 🙂 Ak by záujem nebol, pokojne to nechajme na ďalšie kolo. Inak @sharonik - tieto prstencové magnety má opitec a cena je tiež dobrá.

josenka
10. jan 2014

@avalsorim Prajem rýchly a bezproblémový pôrod, nech si zdravá aj ty aj bábätko. 🙂

gega
10. jan 2014

@sunsun v dalsiom kole by som bola rada aj s tou rozpravkou. Tak mi dajte vediet potom 🙂

sharonik
10. jan 2014

@josenka Ďakujem za tip🙂

sunsun
10. jan 2014

@josenka tak ale ja by som chcela aj to planovane auticko...🙂

ask
10. jan 2014

@josenka Aj ja auticka🙂

barbora21
11. jan 2014

Baby tak zatial to vyzera takto:

@silvia259 - knizka na strane 54
@barbora21 - voda, zem, vzduch na strane 52
@chrumka84 - zatial bez návrhu
@josenka - obliekanie / auticka na strane 52
@sunsun tam to bolo vyrovnane - musim to este raz pozriet po odhlaseni bab
@atomica87 - tiez to musim pozriet po odhlaseni bab
@weronnka18 - zatial bez navrhu
@tatrankalucka - geobord na strane 52
@tisba - zvuky na strane 53
@sharonik - farebne palicky - strana 52-53
@macinka13 - musim pozriet ako je zahlasovane
@evkalv treba este hlasovat na strane 54
@ask - priradovanie roznach tvarov na strane 52
@liesi - treba hlasovat na strane 53
@amilla - treba hlasovat na strane 53
@monicca00 - zatial bez navrhu
@ivianocka - zatial bez navrhu

Zatial nas je teda 17. Navrhy, ktore povazujem za odsuhlasene idem pridat do albumu a hodim vam sem link.

barbora21
11. jan 2014

@silvia259 @barbora21 @chrumka84 @josenka @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @ivianocka
Baby album s aktivitami, ktore povazujeme za finale najdete v mojom fotoblogu - pozor su tam dva - tak treba pozerat ten, ktory je oznaceny ako 2. kolo
https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...

barbora21
11. jan 2014

@macinka13 - budes orbit tie zmrzliny - ak hej treba dat hlasovat pod tvojim menom, pripadne daj hlasovat este raz, kedze sa nam nejake baby odhlasili

barbora21
11. jan 2014

@atomica87 prosim ta daj este raz zahlasovat pre aktualnu zostavu bab na tie dve aktivity - domino a tie tvary na okne

barbora21
11. jan 2014

@sunsu Kati tiez daj este raz zahlasovat novej zostave bab tie dve aktivity

barbora21
11. jan 2014

@monicca00 ahoj prosim ta mozem mi dat vediet ci sa vymeny zucastnis. Dakujem 🙂

barbora21
11. jan 2014

@moninka1 @ikuza @ivka03 @martina646 baby nemate nahodou stale zaujem zucastnit sa vrecuskovej vymeny?

chrumka84
11. jan 2014

@barbora21 @silvia259 @barbora21 @chrumka84 @josenka @sunsun @atomica87 @weronnka18 @tatrankalucka @tisba @sharonik @macinka13 @evkalv @ask @liesi @amilla @monicca00 @ivianocka
Ja by som mala mat duhu z filcu, uz som to tu davala, ale este v decembri 🙂

sunsun
11. jan 2014

@monicca00 @ivianocka baby, prosim, mozete zahlasovat za navrh, ktory sa vam paci? str. 54 (teda, ak sa vymeny planujete zucastnit....) @ask @amilla baby, prosim, mozete si vybrat len jednu aktivitu, lebo je to velmi vyrovnane, nech viem, ktoru mam robit... dakujem....

sunsun
11. jan 2014

@barborka ja som to presla a hlasovali vsetky baby okrem tych, ktorym som vyssie napisala... (nech netrapim zvysok nasej skupiny opatovnym hlasovanim)...🙂... a teda este, nie su tam hlasy od bab, ktore sa odhlasili....

sunsun
11. jan 2014

@chrumka84 ta duha sa bude skladat podla prelohy?

ask
11. jan 2014

@sunsun S tazkym srdcom si vyberam jednu-rocne obdobia 😎 Ale vobec mi nebude vadit ani ked ma zvysok prehlasuje na tie postupnosti 😀

ivianocka
11. jan 2014

@barbora21 no ja stael cakam, ktore navrhy budu mat nerozhodne a o ktory bude zaujem a budem ho vediet s mojimi schopnostami spravit, tak ten spravim. lebo niektore baby maju viac navrhov ktore sa pacia.